Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne adam ama be valla mükemmel. aile hayatıda mükemmel. yok yok ben takip etmiyorum saplantılı değilim o kadar büyük kızım takip ediyor. bende sana tom alacam onu ev erkeği yaparsın diyorum.
aedenli aedenli ve bana da birer Tom alır mısın kaptanım var mı başka isteyeeeen toptancısından alırız uyguna gelir

aedenli aedenli ve bana da birer Tom alır mısın kaptanım var mı başka isteyeeeen toptancısından alırız uyguna gelir
siparişini verdim geliyor beklemede kal
1623829627238.png

Merhaba hanımlar bugun hiç halim yok yine. Aksam üzeri kıza.bisiklete.alışsın diye dışarı çıktık.
Aşı için randevu aldım hayırlısıyla persembe günü vurunucam . Nedense çok korkuyorum gerginim
dün aşı oldum bende
korkulacak bir şey yok
bugün çok halsiz hissediyorum sadece, kolum ağrıyor zor kaldırıyorum
sonraki 1-2 güne planlarını ona göre yap
takıldım korkusu yaşıyorum kuzum. 72-69 arası ve 64-63 arası benim pis kilolarım. atlatırsam gidiyor atlatamazsam sürünüyorum böyle.
63-64 benimde takılma kilolarımdı
şimdide 58 lerde takıldım
detoksmu yapsak acep
CEYDOS CEYDOS kendime gelemedim ama daha.
Bas agrisi geliyor gibi yine 😑
Arada bir wc e kosuyorum birde 🙄
Daha yemedim birsey 5.30 da uyandim
geçmiş olsun
regl ve detoks bir arada çarpmış olabilir
bugün aramı versen detoksa
korkunç bir durum ama ya. bazen yatayım diyorum koltuğa uzanıyorum nasıl uykum var dalıp gidicem hadi burada uyuma kalka yatağına diyorum içimden kalkıp yattığım anda hop gene cin gibi. nasıl bişey çözemedim.
aa sakın kalkma o koltuktan
en tatlı uykudur o
bende yatağa gittiğim an büyü bozuluyor
Günaydın kızlar nasılsınız? Az önce tartıldım vee şimdiden hedefi tutturmuşum inşallah cumaya da böyle gider
Eki Görüntüle 2871351
mübarek cumaya bu rakamla girme
66.5 yap bari :KK70:

sakın 60 lara çıkma bak ben senden gaza geldim ellileri görmek için sabırsızım gelicem yanına, ben gelirken sen daha da düş ben yine geliim :KK71:
Ayy allah korusun:eek:uzak dursun60 lar zor kurtuldum zaten dahada ıstemem gelmesın😂 sen gel yanıma ben zaten senı beklıyorum yoksa artı olmazdım bılerek oldum:KK53:

elinizdekilere sahip çıkın kızlar boşverin
bir arkadaş manken gibi koca aldı herif foss çıktı
kaçarak boşadı kız
önemli olan işlevi
adam gibi evine bakması yani :)))
İçim fesat 🤣🤣 tövbe yaaarabbim🤪🙈
Aynen adam olsun da tipi çok da şey deeeel
Yani yanına yakışıyorsa yeter

X