Sanki benim hayatımdan kesitmanlatmışsınHemde ne uyku basıyor gün içinde dur şunu yapayım dur bunu yapayım uyku sersemliğiyle bitiyor işler hadi biraz kestireyim diyosun uyku yok uyku gitmiş. Akşam 10 11 gibi uykum geliyor diyorum erken yatayım çocukları yatıyorum orayı topla burayı topla esneye esneye yatağa giriyorum anaammmm uyku almış başını gitmiş gelde uyu
hemide kahveli yav ama bende de mascarpone yok. alışverişime ilave edeyim.
Pardon
Goruntusu ve tarifi ekledim
Yani benAAA aşkolsun kuzum benim tarafım belli ben her zman kazananın yanındayım
Bendede yok almaya cikcam :))hemide kahveli yav ama bende de mascarpone yok. alışverişime ilave edeyim.
Günaydın kızlar
Bugün detoksun ikinci günü ve son günü.
55.30 çıktım sabah tartıda. Bakalım yarın kaç çıkacağım. 54’lere giriş yapsam hiç fena olmaz
Ah sorma kaptanım bida töbeHadi bakim
Fena tirmaladi seni yediklerin
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
| 4146 P | |||||||
| 1130 P | |||||||
@emell_ | 1010 P | |||||||
| 860 P | |||||||
| 4411 P |
sanada uyuz oldum.Günaydın kızlar nasılsınız? Az önce tartıldım vee şimdiden hedefi tutturmuşum inşallah cumaya da böyle gider
Eki Görüntüle 2871351
Lucifer yakalamış yine seniGünaydın kızlar nasılsınız? Az önce tartıldım vee şimdiden hedefi tutturmuşum inşallah cumaya da böyle gider
Eki Görüntüle 2871351
Luciden kastın buysa salmasa da olurLucifer yakalamış yine seni
Kızma canımın içi kaptanım 66.6 beni salmaz artıksanada uyuz oldum.
sabah sabah içimi pır pır ettirdin deli. kocamın korkulu rüyası tom. geçen gün elinde telefon yanıma gelmiş şimdi anladım sen lucifer ı neden izliyorsun baksana ben gençken ona benziyormuşum demez mi ??? ben koptum tabi. hehe çooook dedimLuciden kastın buysa salmasa da olur
Eki Görüntüle 2871355
ben 70 leri sende 66,6 yı bu hafta atlatırız inşallah. evrene mesaj yollayalım.yanına da bir lucifer ekleyelim. seninki gerçekten benzesinKızma canımın içi kaptanım 66.6 beni salmaz artıksedulu bilir 3 ay kaldım ben bu kiloda
Erkek kardeşim hep izlememe kızardı abla günah ya felan derdi şimdi diyo ki abla ben bile adama aşık oldum madem cennete gidemicez cehennemim hakkını verelim. Dedektif de pek zayıf çırpı gibi ona bakıp bakıp bende zayıflıcam diyorum ahahahasabah sabah içimi pır pır ettirdin deli. kocamın korkulu rüyası tom. geçen gün elinde telefon yanıma gelmiş şimdi anladım sen lucifer ı neden izliyorsun baksana ben gençken ona benziyormuşum demez mi ??? ben koptum tabi. hehe çooook dedim
dedektifi hiç beğenmiyorum. uyuz oluyorum ona. valla kıskançlıktan değil daha güzel birini seçebilirlerdi.Erkek kardeşim hep izlememe kızardı abla günah ya felan derdi şimdi diyo ki abla ben bile adama aşık oldum madem cennete gidemicez cehennemim hakkını verelim. Dedektif de pek zayıf çırpı gibi ona bakıp bakıp bende zayıflıcam diyorum ahahaha