Eşin pasif kalmış baya ama bi yönde haklı, sen ne kadar kafaya takarsan o kadar zarar göreceksin. Bi insana verebileceğin en büyük ceza onu yok saymak, görmezden gelmektir. Bırak kendi hallerine ne yapıyorlarsa yapsınlar hiç umrunda olmasın, zaten insanlar da aptal değil ya bilir kimin ne olduğunu.Eşimde sen onalara bakma falan filan diyor ama piskoloji olarak çok yıpratdılar beni
Ettim zatenAllah’a havale et canım gerçekten her daim işe yarıyor er ya da geç.
Valla herkese benden okkalı mavi boncukMaşallah maşallahherkese mavi boncuk dağıtıyon belli bomba gibisin
Kerimcanjn sesiyle okudum
Bırak yaa o ayrangönüllü seni en çok ben severim ki
Eşime bi şey diyemem annesi kötü biri bile olsa benim yüzümden annesiyle arası açılsın istemem. Oda arada kaldı. Ne bileyim yaaEşin pasif kalmış baya ama bi yönde haklı, sen ne kadar kafaya takarsan o kadar zarar göreceksin. Bi insana verebileceğin en büyük ceza onu yok saymak, görmezden gelmektir. Bırak kendi hallerine ne yapıyorlarsa yapsınlar hiç umrunda olmasın, zaten insanlar da aptal değil ya bilir kimin ne olduğunu.
Koca oralarda mı aranıyormuş abooowww kocalar nerelere düşmüş gıııKocayı da mı yasahhhladınnnn anaaaoooow
Zaten hep öyle olur kıymet bilmeyiz gidince kıymetini anlarızIcindeyken normaldi ama simdi ozluyorum bende
Ya annesiyle arasını açmasın tabii ama analar oğluşlarına kıyamaz uygun bir dille uyarsın. Yaptıkları hiç de doğru değil yani ayıp koca koca insanlarEşime bi şey diyemem annesi kötü biri bile olsa benim yüzümden annesiyle arası açılsın istemem. Oda arada kaldı. Ne bileyim yaa
Her an heryerden çıkabilüüüü ne demiş Kastamonulu kardeşler; daş düşebülüüüü ayu çıkabülüüüKoca oralarda mı aranıyormuş abooowww kocalar nerelere düşmüş gııı
Yavv he heeBoşluğu istediğim gibi doldurdumsen de iyi ki varsın sultaaaaanım
Seni kiler yer yarılıp içine düşebülüüüü sana gelemeyebüüülüüüü kocasız kalabüülüüüüHer an heryerden çıkabilüüüü ne demiş Kastamonulu kardeşler; daş düşebülüüüü ayu çıkabülüüü
dinlemedim her yerim ağırdı Ladyimherkese benden hulohop o zaman, sallayin kalcalari hade bakem
KumraL_KrakeR naptin dinlemedin beni dimi, simdi de belin agriyor dimi, gel sen soyle yamacima
dinlemedim her yerim ağırdı Ladyim
Bugün çarşı pazar gezdim yine yoruldum
25 sayfa geçmiş okudum üstüne
Şimdi menümü yazıp yamacına gelicem sarmala beni pikaçu
Ebru Yaşar patlat bi tane seni anan benim için doğurmuş olsunGel sarmalicam ben seni.
Herkese hulohop gonderdim gordun mu, hangi sarkiyi istersin acayim cayin yaninaben cay icerken, sen hulohop cevirirken yani
Ebru Yaşar patlat bi tane seni anan benim için doğurmuş olsun
Hiç beceremem ya hulohop çevirmeyi çok denemişliğim var ama
Hımm okuma listemde.Okumadan sevdim bak karakteri
Hımm okuma listemde.Okumadan sevdim bak karakteri