Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşimde sen onalara bakma falan filan diyor ama piskoloji olarak çok yıpratdılar beni
Eşin pasif kalmış baya ama bi yönde haklı, sen ne kadar kafaya takarsan o kadar zarar göreceksin. Bi insana verebileceğin en büyük ceza onu yok saymak, görmezden gelmektir. Bırak kendi hallerine ne yapıyorlarsa yapsınlar hiç umrunda olmasın, zaten insanlar da aptal değil ya bilir kimin ne olduğunu.

Eşime bi şey diyemem annesi kötü biri bile olsa benim yüzümden annesiyle arası açılsın istemem. Oda arada kaldı. Ne bileyim yaa

Eşime bi şey diyemem annesi kötü biri bile olsa benim yüzümden annesiyle arası açılsın istemem. Oda arada kaldı. Ne bileyim yaa
Ya annesiyle arasını açmasın tabii ama analar oğluşlarına kıyamaz uygun bir dille uyarsın. Yaptıkları hiç de doğru değil yani ayıp koca koca insanlar

herkese benden hulohop o zaman, sallayin kalcalari hade bakem

KumraL_KrakeR naptin dinlemedin beni dimi, simdi de belin agriyor dimi, gel sen soyle yamacima
dinlemedim her yerim ağırdı Ladyim
Bugün çarşı pazar gezdim yine yoruldum
25 sayfa geçmiş okudum üstüne
Şimdi menümü yazıp yamacına gelicem sarmala beni pikaçu

dinlemedim her yerim ağırdı Ladyim
Bugün çarşı pazar gezdim yine yoruldum
25 sayfa geçmiş okudum üstüne
Şimdi menümü yazıp yamacına gelicem sarmala beni pikaçu

Gel sarmalicam ben seni.

Herkese hulohop gonderdim gordun mu, hangi sarkiyi istersin acayim cayin yanina ben cay icerken, sen hulohop cevirirken yani

Bugün otlakçılar gibi öğünlerimi yaptım.Davetiye seçmeye gittim maden suyu ikram ettiler.Aktara gittim hurma verdiler.Anneme çocukları almaya gittim yemeğini ye öyle git kızım dedi.dışardan çok aç görünüyorum demek ki

hamburger yemeden eve geldim çok şaşkınım

Gel sarmalicam ben seni.

Herkese hulohop gonderdim gordun mu, hangi sarkiyi istersin acayim cayin yanina ben cay icerken, sen hulohop cevirirken yani
Ebru Yaşar patlat bi tane seni anan benim için doğurmuş olsun
Hiç beceremem ya hulohop çevirmeyi çok denemişliğim var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…