He yavrum heeeen cok beni seviyodun ya, o kisiyim, Alys.
Ayyy en çok sevdiğim bebeğimen cok beni seviyodun ya, o kisiyim, Alys.
geçmiş olsun canım. göremeyince ben civcivlerimi endişeler basmaya başlıyor işte. dün sen ve suzan avındaydım.Kaptanım dün gece sadece menü yazıp çıktım 2 3 gündür iyi değilim dün baş ağrısından uyumuşum öğlen uyanmıştım ve girmedim hiç gruba çok özür dilerim
bilmem ben rahatsız olmadım evden çıkmaktansa birilerinin gelmesi daha çok keyif verdi. tembel olunca insan.Ayyy o ney öyleo kadarına dayanmak zor ama bazen onlar gelecek bazen sen ozaman guzel..
Ama o dediğin durumun cok benzeri çocuklarda var bizim burda sanki başka ev yok sitede gibi su içmeye bile bizim kapiyi çalıyorlar kendi evleri de burda ha.dondurma istemeye bize geliyorlar falan ha gelince de gitmiyorlar ev surekli alt ust..birazda baska eve gidin diyorum kabul etmiyorlarmis anneleriArtik bizde biraz az görüşsek dedim de azalttilar sagolsunlar
Hoşgeldin kilo almiyon deemi bak gizli gizliBen geldim gençler istediğiniz kadar sayıp sövüp dövebilirsiniz hakettimdün çok kötüydüm tartı günü olduğunu unutmuşum geçmişte yapmadım hiç ama artık burdayım boynum kıldan ince vurr baanaaahhhhhh
Elin ayağın durmuyor ki kim bilir nasıl günaydın diyonAman öf yaa şu topikteki hatunlarla komşu olaydım ya
Karşı komşuma günaydın diyom, sövmüşüm gibi bakıyo değişik
O kadar ot seviyorsun ot gibi düşün ımhyesil cayi sevemedim,
sagliklidir diyorlar diye arada iciyorum iste
dukan icecegi yapiyorum arada bir de.
Lan durun gene ziyaretci sayisini rekora cikarmayalim
En cok benı seveceksınız en cok beniien cok beni seviyodun ya, o kisiyim, Alys.
Tmm sekerimmm. 1..2..3…TIP!planımı özetliyorum. şimdi gidiyorum yemeğimi yapıyorum. hızlıdan yine omlet olacak. evimi topluyorum. sonra pilatesimi yapıp geliyorum. 21 den önce gelmem çok konuşmayın olur mu? yoksa geçmişi es geçmek zorunda kalırım ve ne konuştunuz aklım kalır.
Sen bana nömarani gönder geceleyin arayıp özet geçerimplanımı özetliyorum. şimdi gidiyorum yemeğimi yapıyorum. hızlıdan yine omlet olacak. evimi topluyorum. sonra pilatesimi yapıp geliyorum. 21 den önce gelmem çok konuşmayın olur mu? yoksa geçmişi es geçmek zorunda kalırım ve ne konuştunuz aklım kalır.
O kadar ot seviyorsun ot gibi düşün ımh
Aaaa en çok seni seviyorum kuşum niye kızıyorsun hemen çaktırma şişşştt
Canımsınız valla seviyorum hepinizigeçmiş olsun canım. göremeyince ben civcivlerimi endişeler basmaya başlıyor işte. dün sen ve suzan avındaydım.
bilmem ben rahatsız olmadım evden çıkmaktansa birilerinin gelmesi daha çok keyif verdi. tembel olunca insan.
Aaaa en çok seni seviyorum kuşum niye kızıyorsun hemen çaktırma şişşştt
Ama ama ben gelmiştim nereye gidiyorsun güzelliğimplanımı özetliyorum. şimdi gidiyorum yemeğimi yapıyorum. hızlıdan yine omlet olacak. evimi topluyorum. sonra pilatesimi yapıp geliyorum. 21 den önce gelmem çok konuşmayın olur mu? yoksa geçmişi es geçmek zorunda kalırım ve ne konuştunuz aklım kalır.
Yyaa sen nasılda biliyorsun işini bebişimbak ben hic kiskanclik yapmiyom,
en cok beni seviyorsun nasilsa
En çok seni seviyorum kuzu en çok seni seni seni esmeriiimiiii
En cok benı seveceksınız en cok benii