Kaptanım dün gece sadece menü yazıp çıktım 2 3 gündür iyi değilim dün baş ağrısından uyumuşum öğlen uyanmıştım ve girmedim hiç gruba çok özür dilerim
Hoş geldin ballımmmm nasıl oldun daha iyi misinBen geldim gençler istediğiniz kadar sayıp sövüp dövebilirsiniz hakettimdün çok kötüydüm tartı günü olduğunu unutmuşum geçmişte yapmadım hiç ama artık burdayım boynum kıldan ince vurr baanaaahhhhhh
Biseymi oldu diye uzuluyom hele bak ne yazmisBen geldim gençler istediğiniz kadar sayıp sövüp dövebilirsiniz hakettimdün çok kötüydüm tartı günü olduğunu unutmuşum geçmişte yapmadım hiç ama artık burdayım boynum kıldan ince vurr baanaaahhhhhh
Nerdesin kız sen partygirlBiseymi oldu diye uzuluyom hele bak ne yazmismaynak herzaman maynaktir
Sizin gibi cene yapmiyorum spor yapiyorum bebemmmNerdesin kız sen partygirl
Gece yeşilçay içmeye çalışıyorum deccalleri uyutursam allaaaahh sanki kraliyet şarabı içiyormuşcasına
Ama kahve ahh kahve iki gözünün çiçeeee
Sen cok guzel verıyorsun aslında. Ben hep senın menulerı takıp eder ama yapamazdım. Gene verırsın duzen oturtmak anca. Ben cuma 57 lerı gordum dıye sevındım bugun gene 58 ler delırcemaşkolsun beni atladın
Bende migren yok çok şükür kaptanım ama sıkıntı başıma vurdu sanırımGecmis olsun
Sendede mi migren var
Pek aktif degilsin bu ara. Birsey mi oldu dusuncesine girdim
Ters kiz. Ula gunes tam tersi yapiyor aslinda mutluluk veriyoBende migren yok çok şükür kaptanım ama sıkıntı başıma vurdu sanırımnedensizce mutsuzluk, bıkkınlık, yorgunluk çöktü üstüme sanki herşeye isyan edesim, herşeye kızasım bağırasım vardı sanırım hep oo güneş şeysi yüzünden beni etkilemiş galiba Ama çok şükür iyiyim kaptanım anlayışınız ve düşünmeniz çok mutlu etti beni seviyorum sizi
Bebeğim hepp o güneş şeysiii yüzündenGecmis olsun kuzumm. Nen var?
Ben vurabılırmıyım noluuurBen geldim gençler istediğiniz kadar sayıp sövüp dövebilirsiniz hakettimdün çok kötüydüm tartı günü olduğunu unutmuşum geçmişte yapmadım hiç ama artık burdayım boynum kıldan ince vurr baanaaahhhhhh
Bomba gibiyim kuzum elhamdülillahHoş geldin ballımmmm nasıl oldun daha iyi misin
Valla ben bilmem kuzu bana öyle dedilerdiTers kiz. Ula gunes tam tersi yapiyor aslinda mutluluk veriyo
Yatırcam dızıme vurucam kırbacıVurr baanaaaahhhhhh
VuuhuuuuuuSizin gibi cene yapmiyorum spor yapiyorum bebemmm
Popoyu dortgen yapma cabasindayim suan bisikletin ustunde
Lan durun gene ziyaretci sayisini rekora cikarmayalimYatırcam dızıme vurucam kırbacı
Hele dur bahhaaammm kimsinortalık karışmış kız