Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman öf yaa şu topikteki hatunlarla komşu olaydım ya
Karşı komşuma günaydın diyom, sövmüşüm gibi bakıyo değişik
kendi adıma benden sıkılırdın diye düşünüyorum. komşum olsan her işi kendin yapmak zorunda kalabilirsin. kitap okuyorsam ben kitabımı bitireceğim git sonra gel lafını duyabilirsin. hala uyuyorsam kendi başına oturmak zorunda da kalabilirsin.

Ahahaha beraber okuruz pampaaaa

Bak ben de tam tersiyim yemek yapsam da temizlik yapsam da uyusam da yeter ki gel bana desin bi komsu koşarak giderim uyurken aranıp ta 5. Dk içinde gezmeye ciktigim var

Bak ben de tam tersiyim yemek yapsam da temizlik yapsam da uyusam da yeter ki gel bana desin bi komsu koşarak giderim uyurken aranıp ta 5. Dk içinde gezmeye ciktigim var
komşularımın evine gitmişliğim çok nadirdir. ben bu haldeyken bile hep komşularım bana gelir. annem bir dönem geldiğinde kadın resmen kaçtı. yeter be han kapısı gibi sabah başlıyor akşam yatana kadar sıra sıra herkes sana geliyor. nasıl komşuların var senin dedi ve gitti. oradan taşındığımıda sıkı sıkı tembihledi bak bu kadar komşu yapma gittiğin yerde tamam mı demişti . hiç unutmuyorum. sabah 8:30 kapı çalar ilk arkadaşım gelir misal ben açarım ve uyumaya giderim. o yeni gelenlere kapıyı açar kahvaltı hazırlanır saatim dolunca kahve ile uyandırılırım. gün böyle devam ederdi. güzel yıllardı.

Asi Matmazel bugunun Pazartesi oldugunu unuttun mu?
CEYDOS de cagri yapti kontrol tarti konusunda.
Geri donusum olur dedim menu yazinca ama yok?
Kaptanım dün gece sadece menü yazıp çıktım 2 3 gündür iyi değilim dün baş ağrısından uyumuşum öğlen uyanmıştım ve girmedim hiç gruba çok özür dilerim

Ayyy o ney öyle o kadarına dayanmak zor ama bazen onlar gelecek bazen sen ozaman guzel..
Ama o dediğin durumun cok benzeri çocuklarda var bizim burda sanki başka ev yok sitede gibi su içmeye bile bizim kapiyi çalıyorlar kendi evleri de burda ha.dondurma istemeye bize geliyorlar falan ha gelince de gitmiyorlar ev surekli alt ust..birazda baska eve gidin diyorum kabul etmiyorlarmis anneleriArtik bizde biraz az görüşsek dedim de azalttilar sagolsunlar

Kaptanım dün gece sadece menü yazıp çıktım 2 3 gündür iyi değilim dün baş ağrısından uyumuşum öğlen uyanmıştım ve girmedim hiç gruba çok özür dilerim
Gecmis olsun
Sendede mi migren var
Pek aktif degilsin bu ara. Birsey mi oldu dusuncesine girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…