Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım dün gece sadece menü yazıp çıktım 2 3 gündür iyi değilim dün baş ağrısından uyumuşum öğlen uyanmıştım ve girmedim hiç gruba çok özür dilerim 😢 😢

Ben geldim gençler istediğiniz kadar sayıp sövüp dövebilirsiniz hakettim 😓 dün çok kötüydüm tartı günü olduğunu unutmuşum geçmişte yapmadım hiç ama artık burdayım boynum kıldan ince vurr baanaaahhhhhh😁😁
Hoş geldin ballımmmm nasıl oldun daha iyi misin

Gecmis olsun
Sendede mi migren var
Pek aktif degilsin bu ara. Birsey mi oldu dusuncesine girdim 🙄
Bende migren yok çok şükür kaptanım ama sıkıntı başıma vurdu sanırım 😭nedensizce mutsuzluk, bıkkınlık, yorgunluk çöktü üstüme sanki herşeye isyan edesim, herşeye kızasım bağırasım vardı sanırım hep oo güneş şeysi yüzünden beni etkilemiş galiba 🤭🤭🤭 Ama çok şükür iyiyim kaptanım anlayışınız ve düşünmeniz çok mutlu etti beni seviyorum sizi 😘😘

Bende migren yok çok şükür kaptanım ama sıkıntı başıma vurdu sanırım 😭nedensizce mutsuzluk, bıkkınlık, yorgunluk çöktü üstüme sanki herşeye isyan edesim, herşeye kızasım bağırasım vardı sanırım hep oo güneş şeysi yüzünden beni etkilemiş galiba 🤭🤭🤭 Ama çok şükür iyiyim kaptanım anlayışınız ve düşünmeniz çok mutlu etti beni seviyorum sizi 😘😘
Ters kiz. Ula gunes tam tersi yapiyor aslinda mutluluk veriyo

X