Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım dün gece sadece menü yazıp çıktım 2 3 gündür iyi değilim dün baş ağrısından uyumuşum öğlen uyanmıştım ve girmedim hiç gruba çok özür dilerim 😢 😢
geçmiş olsun canım. göremeyince ben civcivlerimi endişeler basmaya başlıyor işte. dün sen ve suzan avındaydım.
Ayyy o ney öyle :KK45: o kadarına dayanmak zor ama :KK45: bazen onlar gelecek bazen sen ozaman guzel..
Ama o dediğin durumun cok benzeri çocuklarda var bizim burda sanki başka ev yok sitede gibi su içmeye bile bizim kapiyi çalıyorlar kendi evleri de burda ha.dondurma istemeye bize geliyorlar falan ha gelince de gitmiyorlar ev surekli alt ust..birazda baska eve gidin diyorum kabul etmiyorlarmis anneleri:KK70:Artik bizde biraz az görüşsek dedim de azalttilar sagolsunlar:KK45:
bilmem ben rahatsız olmadım evden çıkmaktansa birilerinin gelmesi daha çok keyif verdi. tembel olunca insan.

planımı özetliyorum. şimdi gidiyorum yemeğimi yapıyorum. hızlıdan yine omlet olacak. evimi topluyorum. sonra pilatesimi yapıp geliyorum. 21 den önce gelmem çok konuşmayın olur mu? yoksa geçmişi es geçmek zorunda kalırım ve ne konuştunuz aklım kalır.
Sen bana nömarani gönder geceleyin arayıp özet geçerim :KK53: :süslü:

planımı özetliyorum. şimdi gidiyorum yemeğimi yapıyorum. hızlıdan yine omlet olacak. evimi topluyorum. sonra pilatesimi yapıp geliyorum. 21 den önce gelmem çok konuşmayın olur mu? yoksa geçmişi es geçmek zorunda kalırım ve ne konuştunuz aklım kalır.
Ama ama ben gelmiştim nereye gidiyorsun güzelliğim 😏😏

X