gözlerinde güzel görüyordur mutlaka ama yoksa yoktur. bende de selülit yok neyse ki. ama al verlerden deformasyon çok fazla. toparlamak şart oldu. en minileri değil bir tık uzunlarını giymek zorunda kalacağım yoksa.Nescafe ağzıma sürmem ama güzel kokar namıssız
Yürüyüş iyi geliyor gibi geliyor minnoş selülütlerime lakin o benim güzel gören gözüm de olabülü
Heelöög kızlar ne soracağım ya sabah akşam filtre kahve içiyorum büyük bir zevkle zararı getirisi götürüsü nedir , var mı bilginiz ?
Gece yeşilçay içmeye çalışıyorum deccalleri uyutursam allaaaahh sanki kraliyet şarabı içiyormuşcasınavalla max 2 kupa icin diyen de gordum,
5 6 kupaya kadar yolu var diyen de,
hepsi de doktor, kime inanak.
ben 2-3 arasinda kaliyorum, siyah/yesil cay da icti isem 2 yi gecmiyorum, yoksa kafein fazla geliyor.
Sen de niye yok selülüt bakiiiim senin ne torpilin vargözlerinde güzel görüyordur mutlaka ama yoksa yoktur. bende de selülit yok neyse ki. ama al verlerden deformasyon çok fazla. toparlamak şart oldu. en minileri değil bir tık uzunlarını giymek zorunda kalacağım yoksa.
deformasyondansa sellüliti yeğlerim. ama hiç olmadı bende. yıllar önce çooook uzun zaman önce selülitim var diye güzellik salonuna gittim. selülit sandığım şey deformasyonmuş meğer. portakal kabuğu gibi değil daha geniş katmanlı görünüyordu. nasıl desem koyu kıvamlı kek hamuru gibi hani üstünde desenler kalır ya öyle. göbeğimde selülit var için rahat edecekse. orası portakal kabuğu gibi görünüyor.Sen de niye yok selülüt bakiiiim senin ne torpilin var
Topikçe rahatladıkdeformasyondansa sellüliti yeğlerim. ama hiç olmadı bende. yıllar önce çooook uzun zaman önce selülitim var diye güzellik salonuna gittim. selülit sandığım şey deformasyonmuş meğer. portakal kabuğu gibi değil daha geniş katmanlı görünüyordu. nasıl desem koyu kıvamlı kek hamuru gibi hani üstünde desenler kalır ya öyle. göbeğimde selülit var için rahat edecekse. orası portakal kabuğu gibi görünüyor.
üstüne tarçın döktün mü ? içine stevia koydun mu ? yoksa sade mi yaptın?Eki Görüntüle 2870990
Ben yaptim ama yiyemedim pek sevemedim A Arrietty_ ya aslinda guzel de hep ayni şeyi yiyince yiyemedim tıkandımEririm ben kesin bugün
Neyse şimdi oldudeformasyondansa sellüliti yeğlerim. ama hiç olmadı bende. yıllar önce çooook uzun zaman önce selülitim var diye güzellik salonuna gittim. selülit sandığım şey deformasyonmuş meğer. portakal kabuğu gibi değil daha geniş katmanlı görünüyordu. nasıl desem koyu kıvamlı kek hamuru gibi hani üstünde desenler kalır ya öyle. göbeğimde selülit var için rahat edecekse. orası portakal kabuğu gibi görünüyor.
Gonyalı bacımsu hoşgeldinNöğğrürrrsünüz gızlar gı
Tarcinüstüne tarçın döktün mü ? içine stevia koydun mu ? yoksa sade mi yaptın?
Topikçe rahatladık
kuzularım göbemmmm hepsine yetiyor zaten neyine bu haset. üstten bak süper alttan bak süper aradan bakınca hadi canım gerçekten bu o kadın mı dersiniz. az boyum kısa olsa adile naşit olacaktım.Neyse şimdi oldu
Ama Fatma Girik olmayı tercih etmişsinkuzularım göbemmmm hepsine yetiyor zaten neyine bu haset. üstten bak süper alttan bak süper aradan bakınca hadi canım gerçekten bu o kadın mı dersiniz. az boyum kısa olsa adile naşit olacaktım.
Sen ne yaptın ne yedin bugunüstüne tarçın döktün mü ? içine stevia koydun mu ? yoksa sade mi yaptın?
kabartma tozu yok ki tarifteTarcin
Vanilya
Labne
Teraygi
Yumurta
Kabartma tozu kullandım canim.
Kendi yorumunu katmış nedir yanikabartma tozu yok ki tarifte
insanlar hayalleri ile yaşar. kaderime mi küsseydim yaniAma Fatma Girik olmayı tercih etmişsin
ben henüz iki yumurtalı omletimi yedim. az sonra yeni bir öğün gelecek onda nasıl yaparım bilmiyorum.Sen ne yaptın ne yedin bugun