- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Canım hoşgeldin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :deniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (4 yaş)
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz : 161
Kilonuz:69
Hedef kilonuz : 61
Kilo alma hikayeniz : diyet yapmaya niyetlendikçe daha çok yiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? aynalarla barışmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet
Benim ex kaynana suratini gormenizi isterdim valla. Carpilmis gibiakşam yeni görüntümle ilgili yorumlarını yazarım size :)
surat ifadesinide tarif etmek isterdim
ama o kadar sevimsiz emoji
göremedim daha
Kendi evimi temizlemisim bide onunkini temizlicem he?ne güzel kendi isteğinle özleyerek aramak
arayanda değil aratan da marifet
bizim ki her aramamda önce söylenecek bir şeyler bulur
sonra annelik, ev hanımlığı dersleri verir
en son kv sinin evini her hafta sonu dip köşe temizleyen komşu gelinleri över
Ay kız tövbe de!Benim ex kaynana suratini gormenizi isterdim valla. Carpilmis gibiaha buraya yaziyorum o ve oglu bagira bagira can verecekler!! Amin
Ölmek öyle kolay degil yaptıgı çıkmadan zor. İleriye bak canım inşallah karşına hayırlı kısmetler de çıkar.Benim ex kaynana suratini gormenizi isterdim valla. Carpilmis gibiaha buraya yaziyorum o ve oglu bagira bagira can verecekler!! Amin
Ay kız tövbe de!
Ben bu ölümlü sözleri ağzıma almaktan çok korkarım.
Beddua etme herkesin içindeki iyilikte kötülükte cezası yada ödülü zaten..
Akli basinda olanlar zaten inanmaz. Gelinini kotuleyen kadini ben ciddiye almam. Degerde vermem. Allahtan bulsunlar. Esin napiyor? Ne ise yariyor? Esin arka cikmiyosa cocuk yapmadan bye de bunlara.
90-60-90 önlerinde salınırken daha çok içi soğuyacak bence :)etsin kiz ici sogusun
90-60-90 önlerinde salınırken daha çok içi soğuyacak bence :)
koluna da bir yakışıklı takar bırak onlar kudursun
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :deniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (4 yaş)
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz : 161
Kilonuz:69
Hedef kilonuz : 61
Kilo alma hikayeniz : diyet yapmaya niyetlendikçe daha çok yiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? aynalarla barışmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet
@DenizDiyette | 31 | 161 | 9.4.2020 | 66,00 | 55,00 | 57,90 | 8,10 | 2,90 | 12,27% |
o biliyor canım o yüzden geldi zaten.Hosgeldin Deniz
Bu ne sans ya? Cuma gunumu dogdun sen?
KKnin en guzel takimina geldinde
Allah’a havale et canım gerçekten her daim işe yarıyor er ya da geç.Evlerden ırak bi kaynanam görümcem var 2 yıllık evliyim evlendiyim ilk günden durmadan sorun çıkarıyorlar yapmadığım söylemediğim sözleri sanki yapmış söylemişim gibi her kese anlatıyorlar kendilerini öylr acındırıyorlar ki her kesde inanıyor. Sevib evlenmişdim ama şimdi eşimden evimden soğumuş durumdayım 3 kere boşanmanın eşiğinden döndük. Son zamanlarda artık "keşke ilk evden gittiğim zaman boşansaydım"diye düşünüyorum. Mutlu değilim her gün sorun yaşamaktan haksızlığa uğramaktan kendimi anlatmaktan bıktım usandım
başla tabi ama hazır ol esas liste sana yasak. her cuma bugün tansu kaç kilo gelecek diye ömrümden vakit kaybedemem.
Bu sene esim ilgileniyor bahceden dizim iyilessin bende asiri yuruyus yapip toparlayacagim insAllahbaşla tabi ama hazır ol esas liste sana yasak. her cuma bugün tansu kaç kilo gelecek diye ömrümden vakit kaybedemem.iki bahçe kazınca diyet miyet görmüyor gözün.
Şahane ben de bu şekilde deneyeyim bakalım cumaya fayda eder mi WC sorununaSabah aç içiyorum ben. Uyanınca önce su içerim sonra kahve hc yağı eklerim. Süt ve şeker kullanmam.
oglen bir daha aynı şekilde içerim. Akşam hc yağı koymadan sade içerim.
Bir kere canımı yakan, beni üzen birine, inşallah bir guzel dayak yer demiştim, dayak yemiş, karakolluk olmuş. Ben cok sonra duydum, şaşırdım. Herkes kalbinde ne varsa onu görüyor, bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım, bir şekilde hersey yoluna giriyor.Allah’a havale et canım gerçekten her daim işe yarıyor er ya da geç.
Kesinlikle öyle canım ilahi adalet asla şaşmıyor. İnsanız bazen kendimiz intikam almak istiyoruz ama akışa bırakmak da lazım. Aksi hale çok yıpratıcı oluyorBir kere canımı yakan, beni üzen birine, inşallah bir guzel dayak yer demiştim, dayak yemiş, karakolluk olmuş. Ben cok sonra duydum, şaşırdım. Herkes kalbinde ne varsa onu görüyor, bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım, bir şekilde hersey yoluna giriyor.
ben nescafeciyim o yüzden tüm zararlarını kulak arkası etmeye meyilliyim. filtre kahve daha masum. ama selülit yapar diyorlar kahve için.Heelöög kızlar ne soracağım ya sabah akşam filtre kahve içiyorum büyük bir zevkle zararı getirisi götürüsü nedir , var mı bilginiz ?
Nescafe ağzıma sürmem ama güzel kokar namıssızben nescafeciyim o yüzden tüm zararlarını kulak arkası etmeye meyilliyim. filtre kahve daha masum. ama selülit yapar diyorlar.