Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ama yosunlu çok cılız kaldı ondan vücudu karbonhidrat çekmiş kız naapsın :KK70:
kaç gündür bana da inanılmaz kremalı makarna perileri geliyor ama tutuyorum kendimi valla çok zor tutuyorum.
ama bugün de yılmak yok 2 köfte yedim yanında mis gibi pide getirmişler
tadımlık bile ISIRMADIM bence bir alkışı hakediyorum. :KK9:

Biraz morallerim bozuk bu arada annem hala kötü, haftaya eşimle cuma cumartesi pazar tatil almıştık baş başa çok önceden almıştık bu arada, hem annemin hastalığı hem de fark etmemişiz okulların tatiline denk gelmesi sebebiyle iptal edeceğim şimdi.

İkisine de ayrı canım sıkkın aslında. :KK43: neyse onlar iyi olsunlar da gerisi önemsiz.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 bu iraden için. Bol alkış sana.

Annene acil şifa dilerim 🌸
Tatil konusu evet kötü denk gelmiş. Olsun saglikli olunda sonra yaparsınız.

ama yosunlu çok cılız kaldı ondan vücudu karbonhidrat çekmiş kız naapsın :KK70:
kaç gündür bana da inanılmaz kremalı makarna perileri geliyor ama tutuyorum kendimi valla çok zor tutuyorum.
ama bugün de yılmak yok 2 köfte yedim yanında mis gibi pide getirmişler
tadımlık bile ISIRMADIM bence bir alkışı hakediyorum. :KK9:

Biraz morallerim bozuk bu arada annem hala kötü, haftaya eşimle cuma cumartesi pazar tatil almıştık baş başa çok önceden almıştık bu arada, hem annemin hastalığı hem de fark etmemişiz okulların tatiline denk gelmesi sebebiyle iptal edeceğim şimdi.

İkisine de ayrı canım sıkkın aslında. :KK43: neyse onlar iyi olsunlar da gerisi önemsiz.
hahhaah cılız kaldım hemi demek Ankee Ankee kız ben fit garıyım bikerem hahahah ne diyor senun ağzun :KK49::KK49: bu arada annene de acil şifalar dilerim canım tez vakitte iyileşsin inşallah:dua::dua:

6.11.2024
9.30 filtre kahve 2 hurma 8 tane kadar çiğ fıstık

11.00 domates salatalık kıl biber yeşillik
1 dilim t.b ekmeği ,1kase menemen,5zeytin,2 ceviz,2tane hindi füme,1t.k tereyağı bal

15.00 türk kahvesi protein bar

18.00
1 tabak karnabahar yemeği
2 biber dolması
Salata
1 kase kadar pancar salatası
Ayran

21.00 çay 2 hurma

9000 adım 1lt Dukan birası 2lt su LenaG LenaG
Çok beğendim menünü afiyet olsun 🌸
Günaydın kızlar
Dün giremedim yoğun bir gündü. Menüm de biraz şaştı. Bugün dengeleyeceğim
Dünkü Menüm
Sabah 9.30
Türk kahvesi
20 beyaz leblebi
1 kuru kayısı

Öğle 12:00
Az mercimek çorbası 1-1.5 kepçe
4 yk nohut yemeği

Ara 16:00
35 beyaz leblebi
1 yeşil elma

Akşam 20:00
Tam buğday ekmekli peynir mücverli sandviç( dışarıdaydım sandviçe karşı koyamadım. Yemesem iyi olurdu. Ama canım çok istedi. karbonhidrat yüklemesi oldu :KK43: )

Ara 21:00
Yarım nar
Biraz da yağsız çeçil peynir

Su 2 lt
11500 adım

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Bana çok gelmedi afiyet olsun 🫶
Ekmeğimi evde unutmuşum, zeytinimin biri daha sonra biri daha yere düştü :işsiz:Tüm şartlar az yememi telkin ediyor 😂
Eki Görüntüle 3500166
@Efenin_Annesi @Jou Mthn83 Mthn83 @sibel_84 @gezegenfeza @Tutku44 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG yosunlupapatya yosunlupapatya @annecm@babacım sizi de etiketleyim tam olsun :KK53:
Çok güzel görünüyor afiyet olsun çiçeğim 🌸
dün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba

sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)

öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran

akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.

su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm. LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 nurovic nurovic Sitare55 Sitare55
Ben de her şeyin yanında salatalık yerim salata yoksa 🤭afiyet olsun 😂
6 Kasım menüm

13.00

2 kepçe mısır yarmalı yoğurt çorbası
4 yk etli sebzeli basmati pilavı
3 mandalina

17.00
2 avuç antep fıstığı
3 hurma

20.00
1 elma

su: 1,5 lt

Mthn83 Mthn83 LenaG LenaG
Çok az olmuş ablacım su da az geldi afiyet olsun 🌸

hahhaah cılız kaldım hemi demek Ankee Ankee kız ben fit garıyım bikerem hahahah ne diyor senun ağzun :KK49::KK49: bu arada annene de acil şifalar dilerim canım tez vakitte iyileşsin inşallah:dua::dua:

off valla şaka bi yana ben de aslında 49 50 olmak istiyorum
çünkü 35 yaşına kadar bu kilolardaydım ben
şu an şişko olmak çok zor geliyor ahahahahahaha
ama 55 i görsem bile bi allaha şükürler olsun diyecem yani. bu dönem aza kanaat getiriyorum :KK70:

off valla şaka bi yana ben de aslında 49 50 olmak istiyorum
çünkü 35 yaşına kadar bu kilolardaydım ben
şu an şişko olmak çok zor geliyor ahahahahahaha
ama 55 i görsem bile bi allaha şükürler olsun diyecem yani. bu dönem aza kanaat getiriyorum :KK70:
kaç yaşında ve kaç boyundaydın canım sen

ahaha sağolasın valla işten arkadaşlara verdim, gözüm görmesin dedim :KK70:
bir kere ben canım mecbur kalınca yiyorum:KK49::KK49: Sitare55 Sitare55 kuşum biliyor beni aylarca makarna pilav yemedim canım da istemez hiç o an mecbur kalırsam 2 3 kaşık yerim işte benim en büyük avantajıım o oldu biri mantı açsın yanımda canım hiç çekmedi çekmiyorda ama işte tek zaafın tatlı onu da yemedim ama nasıl zorlandım ama nasıl zorlandım anlatamam sana şimdi işte az az yiyorum hahah yosam 6 ay önce 68 kiloydum ve şuan 48 -20 kilo dile kolay ki ve ben hayatımda ilkkez diyet yaptım diyetin ne olduğğunu bile burada öğrendim desem yalan olmaz ama istek ve azimmiş canım bunu anladım ben sabahın nuruynan kalkıp yaptığım leslie 5 miller deli gibi yürüyüşler akşam ağzıma çubuk attım diye vicdan yapmalar ne serüvendi benim için ama şimdi korumak ve sağlıklı beslenmek artı bol su ve hareket de çoookkk önemliymiş balım bunu anladım ben :KK36:

Gunu bu sekılde kapadım Bogazım cok kotu vaskülit atmıs durumda Bogazıma
45 dk eliptik artı 8000 adım hastaneye yurudum suyum sımdilik 2 lt LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri

Eklentiler

• Screenshot_20241107-142510.jpg
    Screenshot_20241107-142510.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20241107-142505.jpg
    Screenshot_20241107-142505.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20241107-142455.jpg
    Screenshot_20241107-142455.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 4
Günaydın Canlar..
Ben bugün biraz üzgün uyandım. Dün hevesle aldığım bı kiyafetimi giydim. Ürünün kumaşı kendinden kırışık bı dokuda. Kayinvaledem gördü. Sen bunu yeni mi aldın, keşke başka bişi alsaydın. Üzerine yapışmış, kollarının damarları kıyafetinin dışından belli oluyor. O kadar çok eleştiri yaptı ki sonra o gidince sinirimi yemekten çıkardım. O menüyü buraya yazamazdim😔 LenaG LenaG Mthn83 Mthn83
Normalde kayınvalidemin konuşmalarını pek kafayla takmam ama adet olduğumdan mıdır, yoksa bazı şeylerin birikmesi midir nedir bı patlama yaşadım 🥺
Neyse Mina için toparlanma vakti, yeni gün hedefe doğru devamm🏃🏻‍♀️
Kafaya takma canım kv maalesef öz anne olmuyor ve asla da olamaz da ne kadar uğraşırlarsa kesinlikle samimi gelmiyorlar

Çocuğum adapte oldu çok şükür kuzum. Doktordan geldim şimdi, bir dünya tahlil istedi hormon kontrolü için sanırım. Ama reglimin ortasında olduğu için veremedim. Pazartesi-Salı’ya kaldı tahliller.
Geçmiş olsun Canım, ciddi bı durum yoktur inşallah

bir kere ben canım mecbur kalınca yiyorum:KK49::KK49: Sitare55 Sitare55 kuşum biliyor beni aylarca makarna pilav yemedim canım da istemez hiç o an mecbur kalırsam 2 3 kaşık yerim işte benim en büyük avantajıım o oldu biri mantı açsın yanımda canım hiç çekmedi çekmiyorda ama işte tek zaafın tatlı onu da yemedim ama nasıl zorlandım ama nasıl zorlandım anlatamam sana şimdi işte az az yiyorum hahah yosam 6 ay önce 68 kiloydum ve şuan 48 -20 kilo dile kolay ki ve ben hayatımda ilkkez diyet yaptım diyetin ne olduğğunu bile burada öğrendim desem yalan olmaz ama istek ve azimmiş canım bunu anladım ben sabahın nuruynan kalkıp yaptığım leslie 5 miller deli gibi yürüyüşler akşam ağzıma çubuk attım diye vicdan yapmalar ne serüvendi benim için ama şimdi korumak ve sağlıklı beslenmek artı bol su ve hareket de çoookkk önemliymiş balım bunu anladım ben :KK36:

vay be helal olsunnn.

X