Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nescafe ağzıma sürmem ama güzel kokar namıssız :deli:
Yürüyüş iyi geliyor gibi geliyor minnoş selülütlerime lakin o benim güzel gören gözüm de olabülü :KK53:
gözlerinde güzel görüyordur mutlaka ama yoksa yoktur. bende de selülit yok neyse ki. ama al verlerden deformasyon çok fazla. toparlamak şart oldu. en minileri değil bir tık uzunlarını giymek zorunda kalacağım yoksa.

Heelöög kızlar ne soracağım ya sabah akşam filtre kahve içiyorum büyük bir zevkle zararı getirisi götürüsü nedir , var mı bilginiz ? 🤷🏿

valla max 2 kupa icin diyen de gordum,
5 6 kupaya kadar yolu var diyen de,
hepsi de doktor, kime inanak.

ben 2-3 arasinda kaliyorum, siyah/yesil cay da icti isem 2 yi gecmiyorum, yoksa kafein fazla geliyor.

valla max 2 kupa icin diyen de gordum,
5 6 kupaya kadar yolu var diyen de,
hepsi de doktor, kime inanak.

ben 2-3 arasinda kaliyorum, siyah/yesil cay da icti isem 2 yi gecmiyorum, yoksa kafein fazla geliyor.
Gece yeşilçay içmeye çalışıyorum deccalleri uyutursam allaaaahh sanki kraliyet şarabı içiyormuşcasına :KK53:
Ama kahve ahh kahve iki gözünün çiçeeee :KK70:

gözlerinde güzel görüyordur mutlaka ama yoksa yoktur. bende de selülit yok neyse ki. ama al verlerden deformasyon çok fazla. toparlamak şart oldu. en minileri değil bir tık uzunlarını giymek zorunda kalacağım yoksa.
Sen de niye yok selülüt bakiiiim senin ne torpilin var :KK11:

Sen de niye yok selülüt bakiiiim senin ne torpilin var :KK11:
deformasyondansa sellüliti yeğlerim. ama hiç olmadı bende. yıllar önce çooook uzun zaman önce selülitim var diye güzellik salonuna gittim. selülit sandığım şey deformasyonmuş meğer. portakal kabuğu gibi değil daha geniş katmanlı görünüyordu. nasıl desem koyu kıvamlı kek hamuru gibi hani üstünde desenler kalır ya öyle. göbeğimde selülit var için rahat edecekse. orası portakal kabuğu gibi görünüyor.

deformasyondansa sellüliti yeğlerim. ama hiç olmadı bende. yıllar önce çooook uzun zaman önce selülitim var diye güzellik salonuna gittim. selülit sandığım şey deformasyonmuş meğer. portakal kabuğu gibi değil daha geniş katmanlı görünüyordu. nasıl desem koyu kıvamlı kek hamuru gibi hani üstünde desenler kalır ya öyle. göbeğimde selülit var için rahat edecekse. orası portakal kabuğu gibi görünüyor.
Topikçe rahatladık🤣🤣

20210615_152549.jpg

Ben yaptim ama yiyemedim pek sevemedim A Arrietty_ ya aslinda guzel de hep ayni şeyi yiyince yiyemedim tıkandım :işsiz: Eririm ben kesin bugün :KK45:

Neyse şimdi oldu :KK5:

X