- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Ya bilmiyordum zaten bu maske sıkıntılı mikrop taşıyor haklısın
Teşekkür ederim kaptanimE English_teacherrr
Mezuniyetin hayirli olsun kiz geliiin
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Oda pek bir degisikmiskiz ne stresi yapican, ona karsi salla,
hem de kiskansin fit gelinim var diye.
benim kv ben kilo verince strese giriyor
anaaaa bugün kv dozu salınıyor havadan herhalde :))Evlerden ırak bi kaynanam görümcem var 2 yıllık evliyim evlendiyim ilk günden durmadan sorun çıkarıyorlar yapmadığım söylemediğim sözleri sanki yapmış söylemişim gibi her kese anlatıyorlar kendilerini öylr acındırıyorlar ki her kesde inanıyor. Sevib evlenmişdim ama şimdi eşimden evimden soğumuş durumdayım 3 kere boşanmanın eşiğinden döndük. Son zamanlarda artık "keşke ilk evden gittiğim zaman boşansaydım"diye düşünüyorum. Mutlu değilim her gün sorun yaşamaktan haksızlığa uğramaktan kendimi anlatmaktan bıktım usandım
Demli çayı yaptım ama faydası olmadı eczaneden damla aldım çok rahatlattı alerjik sanırım ağaçlık alanda yürüyüş yapmıştım hemen etkilediEvrt malssef ,soguk cay kompresi en cok tavsiye edilen ins.ilerlemez
Aydını da çok severim güzel memleketBende Aydinliyim
Oda pek bir degisikmis
akşam yeni görüntümle ilgili yorumlarını yazarım size :)kiz ne stresi yapican, ona karsi salla,
hem de kiskansin fit gelinim var diye.
benim kv ben kilo verince strese giriyor
Oda pek bir degisikmis
Hasetliklerinden catlayan tip deseneakşam yeni görüntümle ilgili yorumlarını yazarım size :)
surat ifadesinide tarif etmek isterdim
ama o kadar sevimsiz emoji
göremedim daha
Kiz yazikooo simdi beni gorunce diyete ve yuruyuse baslayacak yine
olan esime olacak, adamcagiz borek hayaliyle gidiyor tr ye
bence "bu yaştan sonra neyine, ladyim gibi görüneceğini bilsem neyse" desinKiz yazikgazlasin annesini. Sen fitsin zaten diyerek
Naptin senbence "bu yaştan sonra neyine, ladyim gibi görüneceğini bilsem neyse" desin
ne güzel kendi isteğinle özleyerek aramakNaptin sen
Siz boyle diyince benim kv i ozledimaksama bi video gorusmesi yapayim
benim kv gelecekmiş bugün
ona karşımı sallayayım
cumaya kadar stresten şişermiyim erirmiyim sence
Senin KV seni stres den sisiriyor
Tipik eski kafa kaynanane güzel kendi isteğinle özleyerek aramak
arayanda değil aratan da marifet
bizim ki her aramamda önce söylenecek bir şeyler bulur
sonra annelik, ev hanımlığı dersleri verir
en son kv sinin evini her hafta sonu dip köşe temizleyen komşu gelinleri över
Kendi evlerinin suyumu cikmis?Benimde kaynim nisanlaniyor ,kiz tarafi yabanci imam nikahini sizin evde yapabilir miyiz dediler cumartesi dugun pazar misafirim var ne tarafa bayilsam onu dusunuyorum
Aydını da çok severim güzel memleket
Kendi evlerinin suyumu cikmis?
Hayirli olsun simdiden
Coronayim deeBenimde kaynim nisanlaniyor ,kiz tarafi yabanci imam nikahini sizin evde yapabilir miyiz dediler cumartesi dugun pazar misafirim var ne tarafa bayilsam onu dusunuyorum