- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Teraziye koy hangisi agir basiyorsaBunun şakasını yapmaktan korkuyorum ya
Hosgeldin Deniz4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :deniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (4 yaş)
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz : 161
Kilonuz:69
Hedef kilonuz : 61
Kilo alma hikayeniz : diyet yapmaya niyetlendikçe daha çok yiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? aynalarla barışmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet
İcinde eritiyorum zaten hemen eriyor. Usengecim ben uğraşamam blenderlaicinde eritiyor musun yoksa blendardan falan mi geciriyorsun ?
Merhaba takıma hoş geldiniz.4. TAKIM KATILIM FORMU
İcinde eritiyorum zaten hemen eriyor. Usengecim ben uğraşamam blenderla
Ne zaman mi su sira protein yasak kan akisim icin iyilesim hemen isler de hafiflediEe ne zaman basliyorsn?
Canım şöyle güzelce köy yumurtasını kır yanınada az peynir zeytin mis gibi de çay.Nesfit sağlıksız mı bende diyete uygun sağlıklı gevrek diye yiyim dedim bilemedim şimdi
Ben okulda nöbetçiyim merdivenleri sayıp duruyorum.herkese benden hulohop o zaman, sallayin kalcalari hade bakem
@KumraL_KrakeR naptin dinlemedin beni dimi, simdi de belin agriyor dimi, gel sen soyle yamacima
Hiç bi lafı içinde bırakma kırmadan söyle.Evlerden ırak bi kaynanam görümcem var 2 yıllık evliyim evlendiyim ilk günden durmadan sorun çıkarıyorlar yapmadığım söylemediğim sözleri sanki yapmış söylemişim gibi her kese anlatıyorlar kendilerini öylr acındırıyorlar ki her kesde inanıyor. Sevib evlenmişdim ama şimdi eşimden evimden soğumuş durumdayım 3 kere boşanmanın eşiğinden döndük. Son zamanlarda artık "keşke ilk evden gittiğim zaman boşansaydım"diye düşünüyorum. Mutlu değilim her gün sorun yaşamaktan haksızlığa uğramaktan kendimi anlatmaktan bıktım usandım
Heh biliyorum onları benimde adi aklıma gelmiyor kahve çırpıcı istehe ben de tembelim de bir tek ben miyim eritip icen diye merak ettim,
bir de su minik kahve cirpicilari cikmis, adi belki baska bir seydir bilemiyorum, onu yaparim bak
Heh biliyorum onları benimde adi aklıma gelmiyor kahve çırpıcı isteya da hc yağını dışarıda beklet sıvı oluyor zaten direkt öyle koy olma mi
Beni günde 3 kupadan asagisi kurtarmıyor yaher turlu olur,
ben cok icmiyorum ama, direk sadeli seviyom ben
Cok guzel görünüyor ben de bunu yapayim ozaman..zaten saat olmus 3 bugun 2 ogun yaparimAy bayilcam
Cok guzel. Tarcin pismeden icine ekledim
Ama aksam tavada yagda kizartip french toast gibi yapip ustune tarcin serpecegim
Eki Görüntüle 2870819
Selam canimmTeşekkür ederim kaptanim
Napiyosunuz kızlar nasılsınız ne var ne yok ben iyiyim diyetine ve yürüyüşüme devam ediyorumöptüm hepinizi
Hosgeldinjz4. TAKIM KATILIM FORMU
yapmak isteyen uzaktan bile yapardı emin olTipik eski kafa kaynana
Belki hep uzak diye ama ayni evde 3 ay kaldik defalarca. Illa bir kvlik yapardi icinde olsa
Akli basinda olanlar zaten inanmaz. Gelinini kotuleyen kadini ben ciddiye almam. Degerde vermem. Allahtan bulsunlar. Esin napiyor? Ne ise yariyor? Esin arka cikmiyosa cocuk yapmadan bye de bunlara.Evlerden ırak bi kaynanam görümcem var 2 yıllık evliyim evlendiyim ilk günden durmadan sorun çıkarıyorlar yapmadığım söylemediğim sözleri sanki yapmış söylemişim gibi her kese anlatıyorlar kendilerini öylr acındırıyorlar ki her kesde inanıyor. Sevib evlenmişdim ama şimdi eşimden evimden soğumuş durumdayım 3 kere boşanmanın eşiğinden döndük. Son zamanlarda artık "keşke ilk evden gittiğim zaman boşansaydım"diye düşünüyorum. Mutlu değilim her gün sorun yaşamaktan haksızlığa uğramaktan kendimi anlatmaktan bıktım usandım
Benimki 4000 km uzaktaydi ama hohooooyapmak isteyen uzaktan bile yapardı emin ol
maşallah çok şanslısın