Evet tadı çok güzel, yapmamak lazımBulgur da cok guzel ama
Bayadir yapmiyorum, cunku yapsam yerim
Parkura mi gidicenEşim evde olacak bugün evdeki zalım bebeleri bırakıp keyfimce parklarda yürüyüş spor yapacaum
Valla mi o guzelmisKiz o en az 6 yumurta
Daha yiyebilirsin
Buda benim yimirtam
Peynir yemedim cunku eggloaf yapacagim. Orda kullanacagim hakkimi
Eki Görüntüle 2870748
Gunaydin herkese
gr gr verdigimi gorunce mutlu oluyorum
bugun de 300 gr gitmisti
Alys sabah erken uyanip pilatesi yaptim ama asiri sıkıldım uzun geldi, 30 dk yapabildim.
Bugun disarida hic yuruyemem sanirim Istanbulda sel var neredeyse şu an.
Evde hareket etmeye calisirim ama.
Naazar etmişsin bi saat derin uykum varDerin uyuma gozum kalir onda
Ne yapsam olmuyor
Ben değilim sonuncu baaaane yaaa ben deeelim tartı sonuncuaedenli canım bu haftanın sonuncusu olduğun için sağlıklı yemek tarifleri başlığına da sağlıklı bir tarif yazman gerekiyor. Unutma olur mu ceza yemesin takım
Beni ihmal ediyon diyom dinlemiyorumKaptanim benim aklimdan cikmis tamamen o
Tesekkur ederim hatirlatma icin
Ahahhaha anneeeemm yirim gııııSı
Umarım sonuncu olmam hiçbende o tariflerden yok.Kuyruk acım yeter bana zaten
Oyyy geçmiş olsun canımKızlar ya bugün hastaydım noldu bana bilemedim gözümün biri kıpkırmızı zor açıyorum sanırım mikrop kaptı kendimde de halsizlik var her yerim kopuyor Allah'm nolur hasta falan olmayayım lütfen çok amin
Ailevi problemler işteBişey mi oldu? Moralin mi bozuk?
Nesfit sağlıksız mı bende diyete uygun sağlıklı gevrek diye yiyim dedim bilemedim şimdiCanım bence saglıklı şeyler tüket.
Kocanın verdiklerini veremem sen yine sahip çık kocanaKiziiim ne ihmali
Kocam gibisin
Hadi yaz bir tarif
Eline sağlık canım731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları aedenli 3681 P @matilda34 Ödül 1015 P @emell_ Ödül 2306 P @Karpuzuncekirdegi Ödül 860 P @istanbulin Ödül 3811 P
: Menü ve spor sıkıntısız
: Su az
: Egzersiz eksik
: Karbonhidrat fazla
: Akşam menüsünde yeşillik eksik
@Karpuzuncekirdegi Akşam menünde salata eksik. Bağırsak çalışmasını engelleyebilir bu durum.
Hc kahvende mi tüketiyorsun canım bi de aç yok fark ediyor mu?Kabak etki ediyor canım. Bende kabak yediğim gün ekstra çıkarım.
Bir de hc yağı tükettiğimden beri günde minimum 2 oluyor. Sindirim sorunu çekmiyorum uzun zamandır.
Offf taş olmuş taşGidem eggloaf eksikleri alam
Kasli bacaklarim ile
Kocanın verdiklerini veremem sen yine sahip çık kocana
Yazacam yzacam şöyle KB ağırlıklı tatlı acılı ekşili sosla bi tarif uyduram da
Nereye yazacam bi de onu bulursam tam olur
Ya bilmiyordum zaten bu maske sıkıntılı mikrop taşıyor haklısınGecmis olsun canim ,ayni maskeyi farketmeden kullais olabilir misin ? Bir kere 5dklik isim vardi taktim cikardim sonra geri.taktim dedigin gibi kasinti oldu tesaduf galiba dedim ,birkac hafta sonra birdaha oldu kasintidan kocaman apse yapti gozumde
Aman sanki bizdede var burdan tam yazamıyorum. Eşim 12yıl bitti ilk başlarda sorun olunca nasıl üzülürdüm anlatamam. Şimdi moralim bozuk oluyor ama hayat devam ediyor.Ailevi problemler işte
İstanbulIdeal kılodasın zaten cokta fit duruyosun. Bundan sonra almamak ıcın dırenecez
Süüüt mısıııır
Evet darııısımdı nerdesın
Havalardan diyelimBiberler dün bitmedi herhalde.Sen yazınca aklıma geldi bende kıl biber çok severim kahvaltıda bayadır almıyoruz eve. Yarın bakayım markete.
Su miktarın nerede diyecektim yazmışsın gördüm alıntıladıktan sonra
Senin menüyü okuyuncada canım züber lokma çekti ben yarın kesin markete uğrayayım sabahtanMenü güzel suyuda tamamladıysan dahada güzel
menü güzel
bu ara takımda spora karşı bir isteksizlik seziyorum
telafi günleri yapıyorsan arada rest yapman güzel
Çiğdem gevrek darı en bilinenlerBenimde eşim izmirli bir çok terimlerini bilirim
bu ara takımda spora karşı bir isteksizlik seziyorum