Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman sanki bizdede var burdan tam yazamıyorum. Eşim 12yıl bitti ilk başlarda sorun olunca nasıl üzülürdüm anlatamam. Şimdi moralim bozuk oluyor ama hayat devam ediyor.
Özel degilse yaz rahatlarsın belki
Evlerden ırak bi kaynanam görümcem var 2 yıllık evliyim evlendiyim ilk günden durmadan sorun çıkarıyorlar yapmadığım söylemediğim sözleri sanki yapmış söylemişim gibi her kese anlatıyorlar kendilerini öylr acındırıyorlar ki her kesde inanıyor. Sevib evlenmişdim ama şimdi eşimden evimden soğumuş durumdayım 3 kere boşanmanın eşiğinden döndük. Son zamanlarda artık "keşke ilk evden gittiğim zaman boşansaydım"diye düşünüyorum. Mutlu değilim her gün sorun yaşamaktan haksızlığa uğramaktan kendimi anlatmaktan bıktım usandım

Ama ben evden çalışıyorum o yüzden adımlarım az iyi akşam durmak yok o zaman yetişemesem de sana , yarılarım yolu
Harikasin canim ,wc cok etkiliyor
500 gr etkiledi şok oldum :)
Nesfit sağlıksız mı bende diyete uygun sağlıklı gevrek diye yiyim dedim bilemedim şimdi
Aslında sağlıksız , ben de bir ara tüketirdim buradan da paylaşmıştım ama sonra bıraktım. Mecbur kalmadıkça almıyorum artık .

Ya ben bugün cok sanssizim
Eve geldim wc e attim kendimi. Ne goreyim
Regl im ve shortuma gecmis
eggloaf yapayim dedim tek tek yumurtalari eklerken 4.yumurta nin biraz kabugu dustu. Hemen durdumdum. Suzdum. Atmaya kiyamadim yoktur insallah icinde kabuk. Olsada zehirlenmem herhal
Regl kismi daha fena ama gorulck gibi degil neyseki

herkese benden hulohop o zaman, sallayin kalcalari hade bakem

@KumraL_KrakeR naptin dinlemedin beni dimi, simdi de belin agriyor dimi, gel sen soyle yamacima
benim kv gelecekmiş bugün
ona karşımı sallayayım

cumaya kadar stresten şişermiyim erirmiyim sence

Of valla enfes. Hellim peyniri mi o
Gecmis olsun bebelere. Nesi var Kuzularin
Markete gittim geldim kizin dansi var bugun. Parkur da yakin. Dans dan önce kiz ile gideyim 30dk yuruyeyim. Asla hayir demez
Ağız burun akıntısı gibi basit bir şey de aslında kontrol amaçlı gittik biraz da.
Hellim evet
Canımız isteyince mazeretler küçük sevimli spor plancıklarına dönüşüveriyor

Eline sağlık canım

Hc kahvende mi tüketiyorsun canım bi de aç yok fark ediyor mu?

Offf taş olmuş taş maşallah
Sabah aç içiyorum ben. Uyanınca önce su içerim sonra kahve hc yağı eklerim. Süt ve şeker kullanmam.
oglen bir daha aynı şekilde içerim. Akşam hc yağı koymadan sade içerim.

arnold sivarzanager
bu adamin bi videosu var, gunluk yediklerini gosteriyor,
iste smottie hazirlayacak yumurtalari kiriyor, sonra kabuklarini da atiyor, kalsiyum olsun diyor

birseyler daha atip hepsini bizzzt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…