Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aşkolsun beni atladın o_O

yapmam walla nedir herkesler 10.000 üstünde :KK71: ben 5000 ime toz kondurmuyordum :KK70:
Ben simdiden 5bin yaptim 😂
Ev isine girismem lazim.
Yumurta, philedelphia ve tereyag almaya cikacagim. 3 farkli markete 🤪 herhal 5de oyle atarim

günaydın kızlaaarrr, dün demiştim daha hafif hissediyorum ama tartıda 100 gr fazla çıktı 60,9 geldim diye, işte wc ye çıkmamaktanmış sanırım, bugün sırf o hissiyata sebep tekrar tartıldım veee 60,4 çıktıııııı :) aşırı mutluyum hedef 60,3 dahası da olursa ne mutlu banaaaaa :KK71::KK71:
herkese güzel günler diliyorum
Heyoo :KK73: :KK73: :KK73:
Devamke 🤭🤭
Gunaydinnnnn 🌸🌸

Bugun ben de sonunda 200 gr eksiye dusmusum:KK73:protein+sebze kesinlikle benim ilacim:KK73:

Simdi yumurtami yiyeceğim valla cok umutluyum eksiye inmeye basladim 69 küsürü görürüm belki de 3 gunde:KK45:
Kiz dun yazacaktım unuttum
Bana ekmek hemeeeen yariyor
Ekmek degil de baklagilden filan almaliyim karbonhidrat. Ekmegim ketosu haric her sekli bana artiya sebep

@_Vera_ kuuzm yedin mi? Yemediysen mutfak tartisinda tarttim.
5 yk 45 gr etti
1 porsiyon bu kdr yaziyor kutuda. 27 karb iceriyor 😁
Afiyet olsun

Ben simdiden 5bin yaptim 😂
Ev isine girismem lazim.
Yumurta, philedelphia ve tereyag almaya cikacagim. 3 farkli markete 🤪 herhal 5de oyle atarim

Heyoo :KK73: :KK73: :KK73:
Devamke 🤭🤭

Kiz dun yazacaktım unuttum
Bana ekmek hemeeeen yariyor
Ekmek degil de baklagilden filan almaliyim karbonhidrat. Ekmegim ketosu haric her sekli bana artiya sebep

@_Vera_ kuuzm yedin mi? Yemediysen mutfak tartisinda tarttim.
5 yk 45 gr etti
1 porsiyon bu kdr yaziyor kutuda. 27 karb iceriyor 😁
Afiyet olsun
Bende tam 5 yk yemiştim paketin üstünde 7 yk yazıyordu ama 5 iyidir iyiii

günaydın kızlaaarrr, dün demiştim daha hafif hissediyorum ama tartıda 100 gr fazla çıktı 60,9 geldim diye, işte wc ye çıkmamaktanmış sanırım, bugün sırf o hissiyata sebep tekrar tartıldım veee 60,4 çıktıııııı :) aşırı mutluyum hedef 60,3 dahası da olursa ne mutlu banaaaaa :KK71::KK71:
herkese güzel günler diliyorum

Harikasin canim ,wc cok etkiliyor😅

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün tüm gün topuklu ayakkabı üstündeydim. Her yerim öyle ağrıyor ki öyle ağrıyor ki yıllar sonra ilk kez topuklu giydim diye sanırım.

Size bir sorum var dün karbonhidrat yediğim için bugün nesfit yemeyi düşünüyorum sadece 1 porsiyon olarak kaç kaşık koymam gerekli
Canım bence saglıklı şeyler tüket.

Birde kizlar ben resmen dun 3 defa wc e ciktim. Regl iken genelde cikamam ben

Acaba kabak corbasimi sebep oldu diyorum 🤔

Icinde sadece 1 kabak 1 kucuk sogan
Tencerede kabaklarin ustunu kpatacak kadar su ekledim. Sonra blenderda bzzt.
Ayni Tencerede cok az tereyag da dereoturunu ince ince dilinlemistim. Hemen bir soteledim, blendar da karisimi ekledim tencereye. Sonra 50ml kaymak/Yemek kremasi ile kaynattim. Baharat biraz tuz ve karabiber vardi.
Tadi cok guzeldi 🤭
Kabizlik cekenler, deneyerek birsey kayip etmez bence.
Benim için güzel bir fikir oldu, kabak miktarını biraz daha fazla tutarak bir çorba yapayım.
Gunaydinnnnn 🌸🌸

Bugun ben de sonunda 200 gr eksiye dusmusum:KK73:protein+sebze kesinlikle benim ilacim:KK73:

Simdi yumurtami yiyeceğim valla cok umutluyum eksiye inmeye basladim 69 küsürü görürüm belki de 3 gunde:KK45:
Tebrikler🙂 Karbonhidratı minimuma indirsek bir daha kilo da almayız.

Benim için güzel bir fikir oldu, kabak miktarını biraz daha fazla tutarak bir çorba yapayım.

Tebrikler🙂 Karbonhidratı minimuma indirsek bir daha kilo da almayız.
Normalde 2 kabak ile tarif
Ama bence 1 tane vardi
Yinede cok guzeldi tadi 😍
Yaz corbam olabilir bundan sonra

6 yasinda benimki de :KK70: anasina bak kizini al napican ben de hic sevmezdim yurumeyi. Hala sevmem :KK70:
Benimki bayilir ya. Sabah babasi araba ile birakiyor ordan okula. Ama benim kiz yürümek istiyor. Bende toto devirmeyim diye hic ses etmiyor seve seve birakiyorum. Saga sola kosmaz oyle sukur. Ama bir cene var :KK70: hic susmaz

Cumartesi günü yedigim bulgur pilavının acısını 1 gün boyunca çektim. Hep dokunuyor, ama dayanamayıp yiyorum. Dun tüm gün midem yandı, gaz sancısı yaşadım. Buraya da yazıyorum bir daha bulgur pilavı yok🤨
Bulgur da cok guzel ama :KK43:
Bayadir yapmiyorum, cunku yapsam yerim :kk77:

20210615_110512.jpg

Yumurta orucu 1.gun kahvaltı daha 4 yumurta hakkim var :KK45: sizde durumlar nasil.. A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS

X