aşkolsun beni atladınSana 60.00 ı gormeden ortadan kaybolmak yok bırdahabız senle 2 ılerı bı gerı zor verıyoz. Onuda alıp gelıyon
yapmam walla nedir herkesler 10.000 üstünde
Ben simdiden 5bin yaptimaşkolsun beni atladın
yapmam walla nedir herkesler 10.000 üstündeben 5000 ime toz kondurmuyordum
Heyoogünaydın kızlaaarrr, dün demiştim daha hafif hissediyorum ama tartıda 100 gr fazla çıktı 60,9 geldim diye, işte wc ye çıkmamaktanmış sanırım, bugün sırf o hissiyata sebep tekrar tartıldım veee 60,4 çıktıııııı :) aşırı mutluyum hedef 60,3 dahası da olursa ne mutlu banaaaaa
herkese güzel günler diliyorum
Kiz dun yazacaktım unuttumGunaydinnnnn
Bugun ben de sonunda 200 gr eksiye dusmusumprotein+sebze kesinlikle benim ilacim
Simdi yumurtami yiyeceğim valla cok umutluyum eksiye inmeye basladim 69 küsürü görürüm belki de 3 gunde
Bende tam 5 yk yemiştim paketin üstünde 7 yk yazıyordu ama 5 iyidir iyiiiBen simdiden 5bin yaptim
Ev isine girismem lazim.
Yumurta, philedelphia ve tereyag almaya cikacagim. 3 farkli marketeherhal 5de oyle atarim
Heyoo
Devamke
Kiz dun yazacaktım unuttum
Bana ekmek hemeeeen yariyor
Ekmek degil de baklagilden filan almaliyim karbonhidrat. Ekmegim ketosu haric her sekli bana artiya sebep
@_Vera_ kuuzm yedin mi? Yemediysen mutfak tartisinda tarttim.
5 yk 45 gr etti
1 porsiyon bu kdr yaziyor kutuda. 27 karb iceriyor
Afiyet olsun
günaydın kızlaaarrr, dün demiştim daha hafif hissediyorum ama tartıda 100 gr fazla çıktı 60,9 geldim diye, işte wc ye çıkmamaktanmış sanırım, bugün sırf o hissiyata sebep tekrar tartıldım veee 60,4 çıktıııııı :) aşırı mutluyum hedef 60,3 dahası da olursa ne mutlu banaaaaa
herkese güzel günler diliyorum
Canım bence saglıklı şeyler tüket.Günaydın kızlar nasılsınız? Dün tüm gün topuklu ayakkabı üstündeydim. Her yerim öyle ağrıyor ki öyle ağrıyor ki yıllar sonra ilk kez topuklu giydim diye sanırım.
Size bir sorum var dün karbonhidrat yediğim için bugün nesfit yemeyi düşünüyorum sadece 1 porsiyon olarak kaç kaşık koymam gerekli
Benim için güzel bir fikir oldu, kabak miktarını biraz daha fazla tutarak bir çorba yapayım.Birde kizlar ben resmen dun 3 defa wc e ciktim. Regl iken genelde cikamam ben
Acaba kabak corbasimi sebep oldu diyorum
Icinde sadece 1 kabak 1 kucuk sogan
Tencerede kabaklarin ustunu kpatacak kadar su ekledim. Sonra blenderda bzzt.
Ayni Tencerede cok az tereyag da dereoturunu ince ince dilinlemistim. Hemen bir soteledim, blendar da karisimi ekledim tencereye. Sonra 50ml kaymak/Yemek kremasi ile kaynattim. Baharat biraz tuz ve karabiber vardi.
Tadi cok guzeldi
Kabizlik cekenler, deneyerek birsey kayip etmez bence.
TebriklerGunaydinnnnn
Bugun ben de sonunda 200 gr eksiye dusmusumprotein+sebze kesinlikle benim ilacim
Simdi yumurtami yiyeceğim valla cok umutluyum eksiye inmeye basladim 69 küsürü görürüm belki de 3 gunde
6 yasinda benimki deAslinda uzak degil. 1 km baktim simdi
Evet yürüyor, sorunsuz 6 yasinda zaten. Senin ki kac yasindaydi?
Aklimda tutamiyorum boyle seylerikesin konustuk hatta yaslari yakin olanlarimiz da var
Aynen canim ya...ekmek sadece kahvaltida yersem gene iyi de...Kiz dun yazacaktım unuttum
Bana ekmek hemeeeen yariyor
Ekmek degil de baklagilden filan almaliyim karbonhidrat. Ekmegim ketosu haric her sekli bana artiya seben
Normalde 2 kabak ile tarifBenim için güzel bir fikir oldu, kabak miktarını biraz daha fazla tutarak bir çorba yapayım.
TebriklerKarbonhidratı minimuma indirsek bir daha kilo da almayız.
Benimki bayilir ya. Sabah babasi araba ile birakiyor ordan okula. Ama benim kiz yürümek istiyor. Bende toto devirmeyim diye hic ses etmiyor seve seve birakiyorum. Saga sola kosmaz oyle sukur. Ama bir cene var6 yasinda benimki deanasina bak kizini al napican ben de hic sevmezdim yurumeyi. Hala sevmem
Bulgur da cok guzel amaCumartesi günü yedigim bulgur pilavının acısını 1 gün boyunca çektim. Hep dokunuyor, ama dayanamayıp yiyorum. Dun tüm gün midem yandı, gaz sancısı yaşadım. Buraya da yazıyorum bir daha bulgur pilavı yok
Kiz o en az 6 yumurtaEki Görüntüle 2870740
Yumurta orucu 1.gun kahvaltı daha 4 yumurta hakkim varsizde durumlar nasil.. A Arrietty_ CEYDOS