Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aşkolsun beni atladın

yapmam walla nedir herkesler 10.000 üstünde ben 5000 ime toz kondurmuyordum
Ben simdiden 5bin yaptim
Ev isine girismem lazim.
Yumurta, philedelphia ve tereyag almaya cikacagim. 3 farkli markete herhal 5de oyle atarim

Heyoo
Devamke
Gunaydinnnnn

Bugun ben de sonunda 200 gr eksiye dusmusumprotein+sebze kesinlikle benim ilacim

Simdi yumurtami yiyeceğim valla cok umutluyum eksiye inmeye basladim 69 küsürü görürüm belki de 3 gunde
Kiz dun yazacaktım unuttum
Bana ekmek hemeeeen yariyor
Ekmek degil de baklagilden filan almaliyim karbonhidrat. Ekmegim ketosu haric her sekli bana artiya sebep

@_Vera_ kuuzm yedin mi? Yemediysen mutfak tartisinda tarttim.
5 yk 45 gr etti
1 porsiyon bu kdr yaziyor kutuda. 27 karb iceriyor
Afiyet olsun

Bende tam 5 yk yemiştim paketin üstünde 7 yk yazıyordu ama 5 iyidir iyiii

Harikasin canim ,wc cok etkiliyor

Canım bence saglıklı şeyler tüket.

Benim için güzel bir fikir oldu, kabak miktarını biraz daha fazla tutarak bir çorba yapayım.
Gunaydinnnnn

Bugun ben de sonunda 200 gr eksiye dusmusumprotein+sebze kesinlikle benim ilacim

Simdi yumurtami yiyeceğim valla cok umutluyum eksiye inmeye basladim 69 küsürü görürüm belki de 3 gunde
Tebrikler Karbonhidratı minimuma indirsek bir daha kilo da almayız.

Benim için güzel bir fikir oldu, kabak miktarını biraz daha fazla tutarak bir çorba yapayım.

Tebrikler Karbonhidratı minimuma indirsek bir daha kilo da almayız.
Normalde 2 kabak ile tarif
Ama bence 1 tane vardi
Yinede cok guzeldi tadi
Yaz corbam olabilir bundan sonra

6 yasinda benimki de anasina bak kizini al napican ben de hic sevmezdim yurumeyi. Hala sevmem
Benimki bayilir ya. Sabah babasi araba ile birakiyor ordan okula. Ama benim kiz yürümek istiyor. Bende toto devirmeyim diye hic ses etmiyor seve seve birakiyorum. Saga sola kosmaz oyle sukur. Ama bir cene var hic susmaz

Bulgur da cok guzel ama
Bayadir yapmiyorum, cunku yapsam yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…