- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Hala kumanda ariyon en kucuklerine sor. Kesin biliyodur3. Çocuktan sonra benim aklı. Gitti valla 3 gündür kumanda arıyom bulamıyorum
Yaaa . Benimki 15 tatile gelirdi doğum günümü ailem hep kutlandı. Canları sagolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala kumanda ariyon en kucuklerine sor. Kesin biliyodur3. Çocuktan sonra benim aklı. Gitti valla 3 gündür kumanda arıyom bulamıyorum
Yaaa . Benimki 15 tatile gelirdi doğum günümü ailem hep kutlandı. Canları sagolsun.
annemle bende bir kutluyoruz. çok kızıyorum bu duruma o gün benim.Maalesef benim doğum günümün ortağı var . Kucuk kızımla ben aynı gün doğum günü kutluyoruz 2 gün sonrada oğlanın doğum günü. Bana da 3.... anladınız
Bu yıl eşim cicek aldı öyle geçti işte
koltukların araalrına bak. minder varsa kaldır. birde çekmecelere bak özellikle mutfak.3. Çocuktan sonra benim aklı. Gitti valla 3 gündür kumanda arıyom bulamıyorum
En son mutfakta geziyordu. Sonrası yok.Hala kumanda ariyon en kucuklerine sor. Kesin biliyodur
Hayırlı ömürler yaşayın inşallah.annemle bende bir kutluyoruz. çok kızıyorum bu duruma o gün benim.
herkesi yoldan çıakrmaya çalışıyorsun yav. bugün leydim bana fatoş diyebilir miyim dedi. annem fatoş yavvvv.AppLesma bak ucumuz kalmisiz. Sende nick degissene. Hulya kocyigit yapsana
Hakket lady tenar hangi artistherkesi yoldan çıakrmaya çalışıyorsun yav. bugün leydim bana fatoş diyebilir miyim dedi. annem fatoş yavvvv.
Ayy ne biliyim .AppLesma bak ucumuz kalmisiz. Sende nick degissene. Hulya kocyigit yapsana
@alys idi artık lady tenarHakket lady tenar hangi artist
90 günde değişim yapabiliyorsun.Ayy ne biliyim .
Nasil olur bilmem ki . Ceza falan almiyim. Oyle herkes nick değiştirebilir mi
Amann o da.mi nick değiştirdi. Ben saf hiç bilmiyorum . Bide Lady tenar kim hangi artistHakket lady tenar hangi artist
Benim 10 yıl oldu üyelik90 günde değişim yapabiliyorsun.
Onu caktimda tenar kim@alys idi artık lady tenar
Kiz ben yeniyim bende yaptim. Yapsana kizzz pliiisssAyy ne biliyim .
Nasil olur bilmem ki . Ceza falan almiyim. Oyle herkes nick değiştirebilir mi
yanlış bilmiyorumdur umarım Ursula K. Le Guin isimli yazarın kitaplarından birindeki kadın kahramanın ismi olma olasılığı var. çizgi dizi vs değilse.Amann o da.mi nick değiştirdi. Ben saf hiç bilmiyorum . Bide Lady tenar kim hangi artist
Kiz ben yeniyim bende yaptim. Yapsana kizzz pliiisss
Tuh yaaYok olmuyor yetkim yokmuş
Niye olmadi bende anlamadım.Tuh yaa