Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki bu canım. o diyet bu oruçEki Görüntüle 2870394
Canim simdi kac ogun yapacaksın kac yumurta yiyeceksin baska birsey yok mu..yarındı bugüne çektim ama günahım var o yüzden sayılmaz. asıl yarın başlamış oalcağım.
boy 156 cm değil mi? 50 kg olman gerek diye düşünüyorum. hadi başla yeniden.Bende baslayim
Artik 58i kirmam gerek
58.5
günde 6 yumurta 90 gr tereyağ 180 gr da peynir tüketeceğim çay kahve içebilirim ve su 3 lt olmalı by 3 malzemeden dilediğin şekilde çeşit çıkarabilirsin.3 öğün yapacağım 5 gün yapacağım. 3-5-7 yapılabiliyor.Canim simdi kac ogun yapacaksın kac yumurta yiyeceksin baska birsey yok mu..
5 gün yumurta orucu 57 olursun bence. şaşırtman lazım artık bünyeni alıştı herleye.58.5
Regl im ama Yinede o civardayim
Domates salatalık neyim de yok yani Aslinda sana katılmak istiyorum da ben..Du bakalim..günde 6 yumurta 90 gr tereyağ 180 gr da peynir tüketeceğim çay kahve içebilirim ve su 3 lt olmalı by 3 malzemeden dilediğin şekilde çeşit çıkarabilirsin.3 öğün yapacağım 5 gün yapacağım. 3-5-7 yapılabiliyor.
yarına kadar karar ver beraber götürelim.Domates salatalık neyim de yok yani Aslinda sana katılmak istiyorum da ben..Du bakalim..
Aynen Boyum okdr minnakboy 156 cm değil mi? 50 kg olman gerek diye düşünüyorum. hadi başla yeniden.
hedefler güzel ama canım. ulaşılabilir.Aynen Boyum okdr minnak
48 bile olmam lazim ama Ilk hedef 55 sona 52 sonra 50. O anki gorunusume bagli 48.
Bekarken iyiydi
purinol alıp içeydin bişeyciğin kalmazdı.Sistit mi iye mi artik nolduysam dunden beri tuvaletlerden cikamadim. Sabah doktora mesaj ettim geri donmeyince acile geldim simdi. 3 4 saat bekleme suresi diyorlar. Zamanim bolken bari buraya gireyim dedim
Tamam kararim kesindir basliyorum seninle takıldım kaldım bu kiloya artik yeter...ama 3 gun yaparim ben he kavga etmeyelim sonrayarına kadar karar ver beraber götürelim.
tamam 3 gün olsun. benim tercihim tereyağında peynirli yumurta oluyor genelde. en azından doymayınca yağı tabaktan yalama şansım oluyor.Tamam kararim kesindir basliyorum seninle takıldım kaldım bu kiloya artik yeter...ama 3 gun yaparim ben he kavga etmeyelim sonra
Onu da burada recetesiz vereceklerini sanmiyorum.da kan var bayagi idrarimda antibiyotiksiz gecmez gibi geldi.hedefler güzel ama canım. ulaşılabilir.
purinol alıp içeydin bişeyciğin kalmazdı.
Bugün yediklerim hiç mutlu etmedi beni neden bilmiyorum..sedulu
Evdekileri bitireyim dedim ama içine sinmedi bugün menü
Sabah 》 Ayran asi corbasi 2 kepçe, 2 dilim mısır ekmegi ( yarısından fazlasını döktüm yiyemedim)
Öğlen 》 1 orta boy elma, 2 dilim eski kasar, 0.1 gozleme , domates , salatalık
Ara 》 1 dilim ananas, 150 ml süt, 1 tk fıstık ezmesi ve espresso ile smoothie ( bunun da yarısını içemedim ve döktüm)
Akşam 》 1 porsiyon haşlanmış et , 5 kasık közlenmiş patlıcan salatasi , salatalık, dereotu
Ara 》 1 protein bar , filtre kahve ( proteini yükseltmek için yedim)
Su ve spor ilerleyen saatlerde yazcam kaptancim
Allah iyiliğini versin emi Hayal ettimtamam 3 gün olsun. benim tercihim tereyağında peynirli yumurta oluyor genelde. en azından doymayınca yağı tabaktan yalama şansım oluyor.
Geçmiş olsun canımOnu da burada recetesiz vereceklerini sanmiyorum.da kan var bayagi idrarimda antibiyotiksiz gecmez gibi geldi.
Prensipli garıTamam kararim kesindir basliyorum seninle takıldım kaldım bu kiloya artik yeter...ama 3 gun yaparim ben he kavga etmeyelim sonra