Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aysunayy aysunayy bak bu da yumurta diyeti arada farklı besinler var.

Yumurta Diyeti.png

günde 6 yumurta 90 gr tereyağ 180 gr da peynir tüketeceğim çay kahve içebilirim ve su 3 lt olmalı by 3 malzemeden dilediğin şekilde çeşit çıkarabilirsin.3 öğün yapacağım 5 gün yapacağım. 3-5-7 yapılabiliyor.
Domates salatalık neyim de yok yani :KK45: Aslinda sana katılmak istiyorum da ben..Du bakalim..

Aynen Boyum okdr minnak
48 bile olmam lazim 🙄 ama Ilk hedef 55 sona 52 sonra 50. O anki gorunusume bagli 48.
Bekarken iyiydi 😂
hedefler güzel ama canım. ulaşılabilir.
Sistit mi iye mi artik nolduysam dunden beri tuvaletlerden cikamadim. Sabah doktora mesaj ettim geri donmeyince acile geldim simdi. 3 4 saat bekleme suresi diyorlar. Zamanim bolken bari buraya gireyim dedim :KK48:
purinol alıp içeydin bişeyciğin kalmazdı.

sedulu sedulu
Evdekileri bitireyim dedim ama içine sinmedi bugün menü
Sabah 》 Ayran asi corbasi 2 kepçe, 2 dilim mısır ekmegi ( yarısından fazlasını döktüm yiyemedim)
Öğlen 》 1 orta boy elma, 2 dilim eski kasar, 0.1 gozleme , domates , salatalık
Ara 》 1 dilim ananas, 150 ml süt, 1 tk fıstık ezmesi ve espresso ile smoothie ( bunun da yarısını içemedim ve döktüm)
Akşam 》 1 porsiyon haşlanmış et , 5 kasık közlenmiş patlıcan salatasi , salatalık, dereotu
Ara 》 1 protein bar , filtre kahve ( proteini yükseltmek için yedim)

Su ve spor ilerleyen saatlerde yazcam kaptancim 🤗
Bugün yediklerim hiç mutlu etmedi beni neden bilmiyorum..
Bir de sedulu sedulu Fat secret yükleyip baktım dediğin gibi elmada bile deli gibi karbonhidrat varmış 😲 %42 oldu bugün karbonhidrat. Yarın 30 a çekmeye caliscam bakalım. Mısır ekmegi de bitti çok şükür ya ne yapıyorsam yemiyolar oglanla kocam ben de bitireyim diye uğraşıyorum. Yapmıycam bi daha böyle şeyler.

X