Sus kizTöbe töbee, konu zayıflamadan nerelere geldi
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyorŞimdi zaten doğurulmuyor, çoğunu kesip çıkartıyorlar, ameliyat masasına yatana kadar evlat edin gitsin bitsin
Şaka bir yana da sadece çocuk istiyorsun diye evlenmeyeceksin dimi?
Toplum buna hazır değil…bankasina gidecek siparisini verecek. Bu kadar
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor
Şaka şaka
Yok kız sadece çocuk için evlenilir mi
Gönlüne göre biri olursa evlenirim yoksa nasip değilmiş anne olmak ne yapalım kader
Gözlerim kapanıyor ama korkuyorum gidip yatmaya
Tmm len yatayim bendeeGözlerim kapanıyor ama korkuyorum gidip yatmaya
Hayırlısı olsun canım tabii, Allah pişman etmesinOlue elbet, sen kendine hayırlısını iste, çıkar karşına bir gün..
Ha termosla ha termossuz, bulunur biri merak etme
ManyakSarhostum hatirlamiyorum dersin
Sizin saatle 13.00e kadar calisiyorum. O saate kadar kafayi dinleyinBen yatıyorum kızlar
Çok yazmayın
Hatta hiç yazmayın
Sabah 5 sayfadan fazla olmasın
Küserim
Kıyamadın yine demi minnoşumTmm len yatayim bendeegit yat
Hayırlısı olsun canım tabii, Allah pişman etmesin
Manyaktoplum benim sarhoş olmama da hazır değil bence Jajdjsjjs
Yok canım. Ben adim yarisna katildigimda evin durumu berbat oluyor.Pişşşşşt adımda yarışıyor muyuz gız
Ben ne zaman diyete girsem . Elinde tatli ile gelir eve. Hergun düzenli spora gidiyor. Salona yazıldı. Ben istediğim de erkekler var diyo göndermiyorSorma kız adamda saldı beni artık kafama göre takılıyorum. Sabahları spor yapmaya çalışıyor bana denk olmak için
Kiyamiyom yawKıyamadın yine demi minnoşumiyi geceler pamuğum plenseesimmm
Sende kadin var diye yollamaYok canım. Ben adim yarisna katildigimda evin durumu berbat oluyor.
Ben ne zaman diyete girsem . Elinde tatli ile gelir eve. Hergun düzenli spora gidiyor. Salona yazıldı. Ben istediğim de erkekler var diyo göndermiyor
Ben yatıyorum kızlar
Çok yazmayın
Hatta hiç yazmayın
Sabah 5 sayfadan fazla olmasın
Küserim
Off offf bi erkek bana bisey yasaklicak he? Onu dogduguna pisman ederim. MalimiyimYok canım. Ben adim yarisna katildigimda evin durumu berbat oluyor.
Ben ne zaman diyete girsem . Elinde tatli ile gelir eve. Hergun düzenli spora gidiyor. Salona yazıldı. Ben istediğim de erkekler var diyo göndermiyor