Gecen dedim ki senin kartla Ben gidiyim gündüz yürüme bandında az yürüyüp geleyim dedim . Tamam dedi git dedi. Valla şaşırdım.Sende kadin var diye yollama
Sen onlymemeli misin kızAha maynak topluca yatacakmis. Veliahtim yat diyor. Yatayim
Bari. Iyi geceler canlarimmmmm. Seviyorum
Sizi
Alistirmayin ya. Diren bebem direnGecen dedim ki senin kartla Ben gidiyim gündüz yürüme bandında az yürüyüp geleyim dedim . Tamam dedi git dedi. Valla şaşırdım.
Nenn memeli sensin. Nicki degistim gene memeli diyonuzSen onlymemeli misin kız
Eki Görüntüle 2869848
@asena87 @Mahi57tavsannesi @Yzgt66 kızlar menüleriniz sporlarınız bugün çok güzel hafta boyu bozmadan devam ederseniz sonucumuz güzel olacak ben inanıyorum. tanşancık spor yapamadığın halin buysa spor yaptığın zamanı merak ediyorum.
Havan batsin. 50 kiloyumu tasiyamicaklarPazR menulerin hepsini tontis kalacaksin olark okumamnormalde chloe yada leslie yapiyordum simdi sadece terasta kosabildim arada beni tasiyamiyor bacaklarim
Valla gündüz siteye girmek imkansız. Hep kaçırıyom burda ki sohbeti .
O gece burda olmaliydin kizz. Cok guzeldi. Gerci hergun guzelValla gündüz siteye girmek imkansız. Hep kaçırıyom burda ki sohbeti .
Sonra.anlamiyorum.
Bebeler durmuyo kiO gece burda olmaliydin kizz. Cok guzeldi. Gerci hergun guzel
Oy oy oyBebeler durmuyo ki
Öyle şey mi olur yaYok canım. Ben adim yarisna katildigimda evin durumu berbat oluyor.
Ben ne zaman diyete girsem . Elinde tatli ile gelir eve. Hergun düzenli spora gidiyor. Salona yazıldı. Ben istediğim de erkekler var diyo göndermiyor
ah ah ne kadar geriledik bizim zamanımızda kızlarda sarhoş olabiliyordu. annene çaktırmamak kaydıyla. içtim evet sarhoşum hayır.Hayırlısı olsun canım tabii, Allah pişman etmesin
Manyaktoplum benim sarhoş olmama da hazır değil bence Jajdjsjjs
Off offf bi erkek bana bisey yasaklicak he? Onu dogduguna pisman ederim. Malimiyim
Yaw
Havan batsin. 50 kiloyumu tasiyamicaklar