Annemde de hep olur onu da cok içiyordum bir araannemin kabızlık ilacı bekunis kızlar. merak edenlere
Sen tam bi vampirellasın tüm enerjimi emiyon yeminle3 gün uyumak nedir az dobarlan bakim
Nedense sasirmadikAnnemde de hep olur onu da cok içiyordum bir ara
Oyyyy valla göbeğim küçüldü gülmektenyahaha bilmiyordum.destek olalım bir termosta benden sana gelsin. çeşit olursa daha kolay olur belki
Senin müdürle sıkıntı mi var, öglen de gordum sanki bu konuyuBen masumum hakim aplaaaa bütün suç müdürün
HAkkettttt sen vampirellasin demi kiz @AKovsersen yatmaya devam et
aha bırak o zaman doğal yolları seç sen. bağırsakların tembelleşmiş.Annemde de hep olur onu da cok içiyordum bir ara
Heyt yavrumO niyeymişş?? Öğlen uykumu aldım şimdi hareket zamanı
Ahhaha yiioooğğğ ne sıkıntım olacak çok seviyorum kendisini böyle severken boğuveresim geliyorSenin müdürle sıkıntı mi var, öglen de gordum sanki bu konuyu
Oyyyy valla göbeğim küçüldü gülmektenher bir termosu bir irkeğe açtırırım artık kimden elennnnrktiirinnk alırsam
Teşekkür ederim aslında haklısın çoğu zaman Bi dilim oluyo ama ben 16 saat açlık yapıyorum dün akşam aşırı baş ağrım oldu ve kahvaltı yapana kdr da geçmedi hiç sanki çok yeyince düzelecekmis gibi iki dilim yedim bugün böyle oldu arada iki dilime çıktığım oluyo kahvaltıda malesef inşallah tamamen bırakmak nasip olurAfiyet olsun sabah 1 dilime indirebilirsin ekmegi diyecektim ama totalde cok guzel olmus zaten
Afiyet olsun dengeli olmusher sey gramla olduguna gore hassas tarti var oglen keciboyunuzu unu ve suyu anlayamadim bir sebebi mi var
Helloguzel gidiyorsun
Bu arada sen iyi biliyorsundur zaten de kh,yag,protein,mineraller,vitaminler vs dengeli aliyorsun degil mi eksik kalmasin vucudunda.
Haha tam cok olmus diyecektim kirmayin beni demissinyarin arti cikma da ceza gelir gibi duruyor
Afiyet olsun, adimin-menun guzel sadece sabahkilerin miktarlarini belirtmedigin icin bilemedim
Guclu-guzel bir kahvalti, guzel oglen ve aksam karbonhidrat ama o kadar kucucuk-findikcik diye miniklestirmissin ki bir sey diyemeyizeliptigi sonra yaptiysan erimistir belki
Anaaa yorum yapamadim.
3 yumurta diyecektim sonra baktim bir sey yok
Gecmis olsun,umarim gecici bir halsizliktir.
Afiyet olsun,egzersizlerin guzel.aksam da iyi,sabah sucuk ve peynir miktari fazla degilse cig kofte gorulmeyebilir
Afiyet olsun menun de adimin da guzel
ya kuzum koptum gece gece. siz yeni nesil gençler çapkın olmayı bilmiyorsunuz. seçicisiniz ondan böyle oluyor.Oyyyy valla göbeğim küçüldü gülmektenher bir termosu bir irkeğe açtırırım artık kimden elennnnrktiirinnk alırsam
Gunduz takimca iyi konusmuyordunuz gordumAhhaha yiioooğğğ ne sıkıntım olacak çok seviyorum kendisini böyle severken boğuveresim geliyor
Hahahahahha her gün bir parka gidecemAynı gün deneme bari yakalanırsın
Yeni mi nesilya kuzum koptum gece gece. siz yeni nesil gençler çapkın olmayı bilmiyorsunuz. seçicisiniz ondan böyle oluyor.
kuzenim de oldu ameliyat totalde 65 kilo verdi öyle taş olduki inşallah sende olucaksın olumlama yap sürekli kendine korkmak nedir burda hepimize meydan okuyan hatuna yakışıyor mu korkcaksan benden kork cumaya fena ölçünü alıcam nihahahaaaBen ilk yil cissss seylerden uzak durmak istiyorum. Cunku 1 yil sonra midem otomatik azicik buyuyecekmis. 5-10 kilo alacakmisim. Oyuzden boyle alismak istiyorum. Ki ben zaten ekmek, borek cips tatli cikolata seker fln hic sevmem.
Yersem direk bagirsaklara gidecek biliyorum ama eski halime donmekten cokkk korkuyorumm.
Ya sebzeyi cok yersem sabahlari kuru kayisi ve bol su içersem falan normallesiyor da her zaman da dikkat edemiyorum kiaha bırak o zaman doğal yolları seç sen. bağırsakların tembelleşmiş.
Hahahahahha her gün bir parka gidecem