Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim aslında haklısın çoğu zaman Bi dilim oluyo ama ben 16 saat açlık yapıyorum dün akşam aşırı baş ağrım oldu ve kahvaltı yapana kdr da geçmedi hiç sanki çok yeyince düzelecekmis gibi iki dilim yedim bugün böyle oldu arada iki dilime çıktığım oluyo kahvaltıda malesef inşallah tamamen bırakmak nasip olur

ya kuzum koptum gece gece. siz yeni nesil gençler çapkın olmayı bilmiyorsunuz. seçicisiniz ondan böyle oluyor.
Yeni mi nesil
Ayakta mı duramıyom
Dört kere hacca gittim
32 yaşındayım gııı ne yenisi
Ben seçmedim direk pis kaka dedim istemem dedim

kuzenim de oldu ameliyat totalde 65 kilo verdi öyle taş olduki inşallah sende olucaksın olumlama yap sürekli kendine korkmak nedir burda hepimize meydan okuyan hatuna yakışıyor mu korkcaksan benden kork cumaya fena ölçünü alıcam nihahahaaa

aha bırak o zaman doğal yolları seç sen. bağırsakların tembelleşmiş.
Ya sebzeyi cok yersem sabahlari kuru kayisi ve bol su içersem falan normallesiyor da her zaman da dikkat edemiyorum ki

Aslinda annem kabizdi benim hep sinameki icerdi küçüktüm de ozaman anne 1 yudum 2 yudum içeyim mi derken bende de kabizlik basladi..Dr a gitti bekunis aldi falan iste ondan da ictimderken kiloda aldim sırf bu yüzden anam oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…