1 tane yeter len bacakliBi durun yaa yetişemiyorum bağaracammm şimdi
Acımadı ki
Videoda yakuşuklu koreliler sporu bitirince sonunda içiyor ne bilim ben
İstemiyoz değil kıskanıyoz
Hep memeli yüzünden
1 tane mi sadece
yenisin işte. kasıntı nesil. bizim zamanımızda kadınlar daha çapkındı. istedik mi alırdık. siz ayağınıza bekliyorsunuz. gelenede armudun sapı üzümün çöpü diyerek itiyorsunuz. büyük kızıma verdiğim tavsiyeyi size de vereyim tipine bakmadan al seni güldürsün ve azıcık parası olsun. sen onu allayıp pullayıp güzel yaparsın.Yeni mi nesil
Ayakta mı duramıyom
Dört kere hacca gittim
32 yaşındayım gııı ne yenisi
Ben seçmedim direk pis kaka dedim istemem dedim
Aynen canim iste yaptik zamanında bir hata simdi acısını çekiyoruz..Sinameki bağırsaklarda tembellik yapıyor doğal ama zararlı bitkilerden
Cok geçmiş olsun, bugun güzelce dinlen. Benim de bacaklarım biraz ağrıyor, sadece yürüyüş yaptım, biraz cardio yapmak istedim ama ancak 15 dakika sürdü.Ozzybal @Asi Matmazel aysunayy @caroline84
kızlar nasılsınız benim iki gündür migrenden anam ağladı, ilaçlar da midemi kötü yaptı. Klasik regl dönemi.
Bugün spor yapmak istemiyorum hiç. Yarında zaten crossfit günü bugün rest günü olsun dedim.
Belki biraz yürüyüş
4 sayfa olmuşGaribim o yarim saatte bile 10 sayfa olacak haberinyok
Bi durun yaa yetişemiyorum bağaracammm şimdi
Acımadı ki
Videoda yakuşuklu koreliler sporu bitirince sonunda içiyor ne bilim ben
İstemiyoz değil kıskanıyoz
Hep memeli yüzünden
1 tane mi sadece
Okudum pakçana olurAynen canim iste yaptik zamanında bir hata simdi acısını çekiyoruz..
Da arkadaslar sagolsun doğal ve temiz çözüm bulmuşlar denesem mi diye düşünmüyor degilim
GosteremmiOh be bağırdım rahatladım şimdi devam edebilirsiniz.
Ne diyoduk sabun diyoduk ee nasıl sokcaz
bunun yanıtını suzancığıma bırakıyorum. ben anlatırsam bugün ban yerim. içimden değişik anlatımlar geçti.Oh be bağırdım rahatladım şimdi devam edebilirsiniz.
Ne diyoduk sabun diyoduk ee nasıl sokcaz
Aynen canim iste yaptik zamanında bir hata simdi acısını çekiyoruz..
Da arkadaslar sagolsun doğal ve temiz çözüm bulmuşlar denesem mi diye düşünmüyor degilim
Beni banlatacakbunun yanıtını suzancığıma bırakıyorum. ben anlatırsam bugün ban yerim. içimden değişik anlatımlar geçti.
Fitil dedim yaaa..
Onu da beğenmediysen tarlası yanmış maraba oturuşu var onu dene
Merhaba
10:30 1 küçük salatalık, 3 çeri domates, 1 wasa üzerine süzme peynir, 3 yeşil zeytin,5 küçük parça örgü peynir, 2 haşlanmış yumurta
15:30 100 gram kırmızı et, salata
17:00 1 küçücük fındıkçık lahmacun
Su 2,5 litre
20 dk eliptik bisiklet 100 puan
5000 adım 150 puan
Toplam 250 puan
Gecmis olsun canim, disarda olmak mi carpti acaba
Merhabalar
12.00: 1 haslanmis yumurta, 40 gr beyaz peynir,
2 kepekli grissini, salatalik-yesillik.
Ara:1 susam krokan
Ara: 10 kiraz
19.00: paket tavuk izgara-salata-cacik.
3 lt su, 100 jj ceza.
1000 adim: 30 puan
Basim agridigi icin tum gun yatar vaziyetteydim 1000 adimi evde zor attim,
cezaya cabaladim.
Herkese guzel haftalar
Eki Görüntüle 2869783
Kahvqlti
Kiymali biberli yumurta
1 dl tb ekmegi
4 zeytin 4 badem
Peynir
1 ince dl salam
Domates salatalık roka
Ara
2 kuru incir
2 taze kayısı
Aksam
Zeytin yağlı pirasa yemegi 6 7 kasik
3 kasik sebzeli bulgur pilavı
9 tane taze yesil biber
2.5 lt su 3 yapicam
2 bardak sekersiz cay
1 sade soda
1 tarcinli kahve
@neutralOzzybal @Asi Matmazel @caroline84
15bin adim 450 puan
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
Toplam 675 puan
Eki Görüntüle 2869823
Valla ben beğendiğim erkeklere teklifi yapıştırıyodumyenisin işte. kasıntı nesil. bizim zamanımızda kadınlar daha çapkındı. istedik mi alırdık. siz ayağınıza bekliyorsunuz. gelenede armudun sapı üzümün çöpü diyerek itiyorsunuz. büyük kızıma verdiğim tavsiyeyi size de vereyim tipine bakmadan al seni güldürsün ve azıcık parası olsun. sen onu allayıp pullayıp güzel yaparsın.
@_Vera_ bozmuş seni aranıza girdim.Baaaane ben atmam beni etiket yapmamışsın baaaane
yenisin işte. kasıntı nesil. bizim zamanımızda kadınlar daha çapkındı. istedik mi alırdık. siz ayağınıza bekliyorsunuz. gelenede armudun sapı üzümün çöpü diyerek itiyorsunuz. büyük kızıma verdiğim tavsiyeyi size de vereyim tipine bakmadan al seni güldürsün ve azıcık parası olsun. sen onu allayıp pullayıp güzel yaparsın.
Findikcik cok küçük canim sbahta ekmegin yok ,bence kaptanlarimiz buna kizmaz
Gecmis olsun canim, disarda olmak mi carpti acaba
Afiyet olsun ,menun guzelmis :)
Afiyet olsun canim
Lusi mesaji almamisim ama sekersize cok guzel uyuyorsun ,eminim farkida cok guzel olucak