Bosuna piskopat demedik ona
Gel gel! Birakin gelsinkuzenim de oldu ameliyat totalde 65 kilo verdi öyle taş olduki inşallah sende olucaksın olumlama yap sürekli kendine korkmak nedir burda hepimize meydan okuyan hatuna yakışıyor mu korkcaksan benden kork cumaya fena ölçünü alıcam nihahahaaa
Aynen yersem dibine kadar diyetteysem dibine kadar seversem dibine kadar severim..Ayy içimdeki kro cikti
Okul ve yürüyüş dışında dışarı mı çıkıyom insan içine mi giriyomBiliyorsun işini de yapıp sonuç alamıyorsun
Aha bak kucuklukten beri boyleymisYa sebzeyi cok yersem sabahlari kuru kayisi ve bol su içersem falan normallesiyor da her zaman da dikkat edemiyorum ki
Aslinda annem kabizdi benim hep sinameki icerdi küçüktüm de ozaman anne 1 yudum 2 yudum içeyim mi derken bende de kabizlik basladi..Dr a gitti bekunis aldi falan iste ondan da ictimderken kiloda aldim sırf bu yüzden anam oyle iste
küçük enişte diyon yaniBosuna piskopat demedik onadurmuyorrr
Gel gel! Birakin gelsin
Siyah kundura içimde beyaz çorap da var mı abiAynen yersem dibine kadar diyetteysem dibine kadar seversem dibine kadar severim..Ayy içimdeki kro cikti
Aynen yersem dibine kadar diyetteysem dibine kadar seversem dibine kadar severim..Ayy içimdeki kro cikti
Sinameki bağırsaklarda tembellik yapıyor doğal ama zararlı bitkilerdenYa sebzeyi cok yersem sabahlari kuru kayisi ve bol su içersem falan normallesiyor da her zaman da dikkat edemiyorum ki
Aslinda annem kabizdi benim hep sinameki icerdi küçüktüm de ozaman anne 1 yudum 2 yudum içeyim mi derken bende de kabizlik basladi..Dr a gitti bekunis aldi falan iste ondan da ictimderken kiloda aldim sırf bu yüzden anam oyle iste
Bosuna piskopat demedik onadurmuyorrr
Gel gel! Birakin gelsin
Ooo arabanın arkasında yazi viteste de tesbih var olmazsa olmazimizdirSiyah kundura içimde beyaz çorap da var mı abi
Baaaane ben atmam beni etiket yapmamışsın baaaaneyavrular yarın baskül fotolarınızı atmayı unutmayın tarihli olarak hazır kalabalıkken hatırlatayım. peki nereye atacaksınız?
4. Takim Menü ve Spor listeleri <=buraya
Şu an aramızda olmayanlar var biliyorum biliyorum . Dönecek onlar eninde sonunda o yüzden çağrıya dahil ediyorum.
@_Vera_@aedenliDahlia_ Alys AppLesma asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy
@Aytac Ugurbnnu CanTorun caroline84 CEYDOS O okuyan_e esmeriiim istanbulin Karpuzuncekirdegi KumraL_KrakeR Lusi magickk Mahi57 matilda34 H3RA_ @Suzan Avci Ozzybal Sismaniye tavsannesi Huhuki
@_Vera_ N Nalyecccsedulu K klbk33
IyggSiyah kundura içimde beyaz çorap da var mı abi
İki yiğithatun çıktı meydaaaaneee ikisi de birbirinden merdaneeeeBosuna piskopat demedik onadurmuyorrr
Gel gel! Birakin gelsin
Zehir zehirrrBaaaane ben atmam beni etiket yapmamışsın baaaane
1 dilim ekmekle 1çk kaymak 1 dilim peynir yedim.Afiyet olsun sabah 1 dilime indirebilirsin ekmegi diyecektim ama totalde cok guzel olmus zaten
Afiyet olsun dengeli olmusher sey gramla olduguna gore hassas tarti var oglen keciboyunuzu unu ve suyu anlayamadim bir sebebi mi var
Helloguzel gidiyorsun
Bu arada sen iyi biliyorsundur zaten de kh,yag,protein,mineraller,vitaminler vs dengeli aliyorsun degil mi eksik kalmasin vucudunda.
Haha tam cok olmus diyecektim kirmayin beni demissinyarin arti cikma da ceza gelir gibi duruyor
Afiyet olsun, adimin-menun guzel sadece sabahkilerin miktarlarini belirtmedigin icin bilemedim
Guclu-guzel bir kahvalti, guzel oglen ve aksam karbonhidrat ama o kadar kucucuk-findikcik diye miniklestirmissin ki bir sey diyemeyizeliptigi sonra yaptiysan erimistir belki
Anaaa yorum yapamadim.
3 yumurta diyecektim sonra baktim bir sey yok
Gecmis olsun,umarim gecici bir halsizliktir.
Afiyet olsun,egzersizlerin guzel.aksam da iyi,sabah sucuk ve peynir miktari fazla degilse cig kofte gorulmeyebilir
Afiyet olsun menun de adimin da guzel
Acımadı kiSuan cezasini cekiyor
Videoda yakuşuklu koreliler sporu bitirince sonunda içiyor ne bilim benBita coco ne kizzz
İstemiyoz değil kıskanıyoz55 kiloları istemiyor musunuz siz
Hep memeli yüzündenYalniz bir sey diyecegim şurda iki seri cevap yazayim dedim anda bile yetisemiyorum,
kaldi ki 6,7 saatte bir girip gecmisi okumak
Sizle başa cikamam ben
1 tane mi sadeceBenden 1 burma bilezik
Gelir bi kırbaç görürsün nereye atılıyor bildirimBaaaane ben atmam beni etiket yapmamışsın baaaane