Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu kızın ölçü sorunu var, tutturamıyor bir türlü 😂😂😂 aysunayy aysunayy
Bosuna piskopat demedik ona🤣 durmuyorrr😂
kuzenim de oldu ameliyat totalde 65 kilo verdi öyle taş olduki inşallah sende olucaksın olumlama yap sürekli kendine korkmak nedir burda hepimize meydan okuyan hatuna yakışıyor mu korkcaksan benden kork cumaya fena ölçünü alıcam nihahahaaa :cool:
Gel gel! Birakin gelsin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ya sebzeyi cok yersem sabahlari kuru kayisi ve bol su içersem falan normallesiyor da her zaman da dikkat edemiyorum ki :KK45:

Aslinda annem kabizdi benim hep sinameki icerdi küçüktüm de ozaman anne 1 yudum 2 yudum içeyim mi derken bende de kabizlik basladi..Dr a gitti bekunis aldi falan iste ondan da ictim:KK45:derken kiloda aldim sırf bu yüzden anam oyle iste:KK67:
Aha bak kucuklukten beri boyleymis😬

yavrular yarın baskül fotolarınızı atmayı unutmayın tarihli olarak hazır kalabalıkken hatırlatayım. peki nereye atacaksınız?
4. Takim Menü ve Spor listeleri <=buraya

Şu an aramızda olmayanlar var biliyorum biliyorum . Dönecek onlar eninde sonunda o yüzden çağrıya dahil ediyorum.

@_Vera_ aedenli aedenli Dahlia_ Dahlia_ Alys Alys AppLesma AppLesma asena87 asena87 Asi Matmazel Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy aysunayy
@Aytac Ugur bnnu bnnu CanTorun CanTorun caroline84 caroline84 CEYDOS CEYDOS O okuyan_e esmeriiim esmeriiim istanbulin istanbulin Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Lusi Lusi magickk magickk Mahi57 Mahi57 matilda34 matilda34 H3RA_ H3RA_ @Suzan Avci Ozzybal Ozzybal Sismaniye Sismaniye tavsannesi tavsannesi Huhuki Huhuki
N Nalyeccc sedulu sedulu K klbk33

Son düzenleme:
Ya sebzeyi cok yersem sabahlari kuru kayisi ve bol su içersem falan normallesiyor da her zaman da dikkat edemiyorum ki :KK45:

Aslinda annem kabizdi benim hep sinameki icerdi küçüktüm de ozaman anne 1 yudum 2 yudum içeyim mi derken bende de kabizlik basladi..Dr a gitti bekunis aldi falan iste ondan da ictim:KK45:derken kiloda aldim sırf bu yüzden anam oyle iste:KK67:
Sinameki bağırsaklarda tembellik yapıyor doğal ama zararlı bitkilerden

yavrular yarın baskül fotolarınızı atmayı unutmayın tarihli olarak hazır kalabalıkken hatırlatayım. peki nereye atacaksınız?
4. Takim Menü ve Spor listeleri <=buraya

Şu an aramızda olmayanlar var biliyorum biliyorum . Dönecek onlar eninde sonunda o yüzden çağrıya dahil ediyorum.

@_Vera_@aedenli Dahlia_ Dahlia_ Alys Alys AppLesma AppLesma asena87 asena87 Asi Matmazel Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy aysunayy
@Aytac Ugur bnnu bnnu CanTorun CanTorun caroline84 caroline84 CEYDOS CEYDOS O okuyan_e esmeriiim esmeriiim istanbulin istanbulin Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Lusi Lusi magickk magickk Mahi57 Mahi57 matilda34 matilda34 H3RA_ H3RA_ @Suzan Avci Ozzybal Ozzybal Sismaniye Sismaniye tavsannesi tavsannesi Huhuki Huhuki
@_Vera_ N Nalyeccc sedulu sedulu K klbk33
Baaaane ben atmam beni etiket yapmamışsın baaaane🤪

Afiyet olsun sabah 1 dilime indirebilirsin ekmegi diyecektim ama totalde cok guzel olmus zaten 😊

Afiyet olsun dengeli olmus 😊 her sey gramla olduguna gore hassas tarti var😊 oglen keciboyunuzu unu ve suyu anlayamadim bir sebebi mi var😊

Hello 🧡 guzel gidiyorsun 😊
Bu arada sen iyi biliyorsundur zaten de kh,yag,protein,mineraller,vitaminler vs dengeli aliyorsun degil mi eksik kalmasin vucudunda.

Haha tam cok olmus diyecektim kirmayin beni demissin 😀 yarin arti cikma da 😀 ceza gelir gibi duruyor 😀

Afiyet olsun, adimin-menun guzel sadece sabahkilerin miktarlarini belirtmedigin icin bilemedim 😀

Guclu-guzel bir kahvalti, guzel oglen ve aksam karbonhidrat ama o kadar kucucuk-findikcik diye miniklestirmissin ki bir sey diyemeyiz 😀 eliptigi sonra yaptiysan erimistir belki 😀

Anaaa yorum yapamadim.
3 yumurta diyecektim sonra baktim bir sey yok 😮
Gecmis olsun,umarim gecici bir halsizliktir.

Afiyet olsun,egzersizlerin guzel.aksam da iyi,sabah sucuk ve peynir miktari fazla degilse cig kofte gorulmeyebilir 😀

Afiyet olsun menun de adimin da guzel👏
1 dilim ekmekle 1çk kaymak 1 dilim peynir yedim.
Yarın tartı var umarım eksi cikarim

Bi durun yaa yetişemiyorum bağaracammm şimdi :KK34:
Suan cezasini cekiyor🤣🤣🤣
Acımadı ki :KK34:
Bita coco ne kizzz
Videoda yakuşuklu koreliler sporu bitirince sonunda içiyor ne bilim ben :KK34:
55 kiloları istemiyor musunuz siz 😒
İstemiyoz değil kıskanıyoz:KK34:
Yalniz bir sey diyecegim şurda iki seri cevap yazayim dedim anda bile yetisemiyorum,
kaldi ki 6,7 saatte bir girip gecmisi okumak 😂😂
Sizle başa cikamam ben 😉
Hep memeli yüzünden :KK34:
Benden 1 burma bilezik 😍
1 tane mi sadece:KK34:

X