- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 35
55 kiloları istemiyor musunuz sizBurda burda 55 kilo oldu yine gitmedi hedefi 40 olmak galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
55 kiloları istemiyor musunuz sizBurda burda 55 kilo oldu yine gitmedi hedefi 40 olmak galiba
Önce bi termosu alayım o olmadan olmuyormusdavetiye görelim önce o zaman inanırım.
Hemen bi arastirimmm
Ben ilk yil cissss seylerden uzak durmak istiyorum. Cunku 1 yil sonra midem otomatik azicik buyuyecekmis. 5-10 kilo alacakmisim. Oyuzden boyle alismak istiyorum. Ki ben zaten ekmek, borek cips tatli cikolata seker fln hic sevmem.Sen daha iyi bilirsin diye pek yorum yapmak istemedim zaten
madem israr ediyorsun yapayim teyzem de bu ameliyati olmustu, 2 senedir 65 kiloda sabit kaldi.
Aklimiza gelen her seyden az az yiyordu da o yuzden seninkiler cesitsiz geldi gozume
O hatta gicik ediyordu beni,
her istedigi seyi yiyerek
Ay evet yazmis da ben gormemisim, tum sayfalari surekli okuyamasam da severim Alys i,Burda burda 55 kilo oldu yine gitmedi hedefi 40 olmak galiba
Termos benden hediye olsunÖnce bi termosu alayım o olmadan olmuyormus
55 kiloları istemiyor musunuz siz
ne edecen adamı kaynatıp kaynatıp termosa doldurup içecen mi?Önce bi termosu alayım o olmadan olmuyormus
Hahah termos olmadan olmuyormus kısmet işleriTermos benden hediye olsun
Siz de olursunuz da sizi de kovarlar inşallah aaaaminİstememek değil de kıskanıyoruz birazcık
Termos olunca bulunuyormuş adam ben de ne eksik diyordum yawne edecen adamı kaynatıp kaynatıp termosa doldurup içecen mi?
Benden 1 burma bilezikA’lı markete termos geliyormuş
Takılarınızı hazırlayın gızlar yaza evlenücüüüüm
önceliği en komiklere ver ciddi olanlara sonra dönüp bakarsın. ben öyle yapıyorumYalniz bir sey diyecegim şurda iki seri cevap yazayim dedim anda bile yetisemiyorum,
kaldi ki 6,7 saatte bir girip gecmisi okumak
Sizle başa cikamam ben
Deli suzanla ben burdaysak yetişmen zorYalniz bir sey diyecegim şurda iki seri cevap yazayim dedim anda bile yetisemiyorum,
Sizle başa cikamam ben
Suclu aedenliYalniz bir sey diyecegim şurda iki seri cevap yazayim dedim anda bile yetisemiyorum,
Sizle başa cikamam ben
KraaaalllBenden 1 burma bilezik
Ben masumum hakim aplaaaa bütün suç müdürün
Sen tam bi vampirellasın tüm enerjimi emiyon yeminle 3 gün uyumak nedir az dobarlan bakimBütün gün yatınca evdekilerin yemeği gecikti.. Şimdi de toparlama zamanı ama hiiiççç halim yok 3 gün uyuyasım varr
yahaha bilmiyordum. destek olalım bir termosta benden sana gelsin. çeşit olursa daha kolay olur belkiHahah termos olmadan olmuyormus kısmet işleri
Teyze terkosla bulmuş ben de bulacam
Siz de olursunuz da sizi de kovarlar inşallah aaaamin
Termos olunca bulunuyormuş adam ben de ne eksik diyordum yaw
Teyzenin biri bulmuş ya öyle
Sahile gidecem termosumla
sucuk az değildi vallahi yalan söyleyemem ama peynir çok azdı :))Afiyet olsun,egzersizlerin guzel.aksam da iyi,sabah sucuk ve peynir miktari fazla degilse cig kofte gorulmeyebilir
HAkkettttt sen vampirellasin demi kiz @AKovser sen yatmaya devam etSen tam bi vampirellasın tüm enerjimi emiyon yeminle 3 gün uyumak nedir az dobarlan bakim