Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hemen bi arastirimmm

Araştır bakalım..
Sezeryan ve ameliyat sonrası doktorlarım önermişti.. Kronik kabız olduğumdan sonra da ihtiyaç duydukca kullandım.. Normalde gece koyup uyuyorsun bağırsakları yumşaltıyor ama ben dayanmıyorum o kadar, sabah koyuyorum genelde 15-20 dakikaya halloluyor..

Ben ilk yil cissss seylerden uzak durmak istiyorum. Cunku 1 yil sonra midem otomatik azicik buyuyecekmis. 5-10 kilo alacakmisim. Oyuzden boyle alismak istiyorum. Ki ben zaten ekmek, borek cips tatli cikolata seker fln hic sevmem.
Yersem direk bagirsaklara gidecek biliyorum ama eski halime donmekten cokkk korkuyorumm.

Burda burda 55 kilo oldu yine gitmedi hedefi 40 olmak galiba
Ay evet yazmis da ben gormemisim, tum sayfalari surekli okuyamasam da severim Alys i,
onun sayesinde pilatese, egzersizlere basladim ama simdi ilgilenmiyor benle diye biraktim
Yaa evet 55 oldugu halde birakmamasina asiri imreniyorum cunku ben biraksam aninda 70 e cikarim

Termos benden hediye olsun
Hahah termos olmadan olmuyormus kısmet işleri
Teyze terkosla bulmuş ben de bulacam
İstememek değil de kıskanıyoruz birazcık
Siz de olursunuz da sizi de kovarlar inşallah aaaamin
ne edecen adamı kaynatıp kaynatıp termosa doldurup içecen mi?
Termos olunca bulunuyormuş adam ben de ne eksik diyordum yaw
Teyzenin biri bulmuş ya öyle
Sahile gidecem termosumla

yahaha bilmiyordum. destek olalım bir termosta benden sana gelsin. çeşit olursa daha kolay olur belki

Afiyet olsun,egzersizlerin guzel.aksam da iyi,sabah sucuk ve peynir miktari fazla degilse cig kofte gorulmeyebilir
sucuk az değildi vallahi yalan söyleyemem ama peynir çok azdı :))

bütün hafta sadece bir gün evdekilerle kahvaltı yapıyorum if de olduğum için en erken 12 gibi yiyorum kahvaltımı çünkü yarın yoğurtla buğday kepeği yiyerek dengelemiyi düşünüyorum kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…