- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 31
Millet kilo vermekte kapışıyor biz almakta kapışacağız sanırımBenim kadar artı çıkamaz kimse
Hem adet olmadım hem yedim bide wc ye çıkamazsam tam olur
Bozuk karpuz yeAy kızlar alemsiniz ya güle güle okudum inşallah gülerken kalori harcamışımdır.hoş yarın kesin artıda çıkacağım 3 gün oldu tuvalete çıkamıyorum yahu.
Valla benim wc sorunum biliyosun. Onu son silah olarak kullancam. Fitil yerineO neydi gız
yarın alacağım canım magnezyum bende protein sentezi içinde iyiymiş.Valla benim wc sorunum biliyosun. Onu son silah olarak kullancam. Fitil yerineama bu magnezyum sanki iyi
Ay sende de mi var ya öfff valla hepimiz çekiyoruz herhaldeValla benim wc sorunum biliyosun. Onu son silah olarak kullancam. Fitil yerineama bu magnezyum sanki iyi
5 dk icinde bagirsaklarda bisey kalmiyorAy sende de mi var ya öfff valla hepimiz çekiyoruz herhalde
Toplanıp mı denesek bi de
Ilk isin olsun. Seni motive de ederAy herkeste şu akıllı saatlerden var. Ben de alıcam ya. Benim adımlarım hep boşa gidiyor telefon sürekli üstümde olmadığı için.
bende yok ben gelmem. az önce çılgınlar gibi koştum. 2 haftadır ne var ne yok çıkıyor içimden. ne oldu anlayabilmiş değilim. tek bir değişiklik varAy sende de mi var ya öfff valla hepimiz çekiyoruz herhalde
Toplanıp mı denesek bi de
Bekledigim kadar kötü degil ammaa kac gundur karbonhidrat cokMenüm
Sabah:
2 tavada yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
1 tb ekmek
Çay
Ara:
5 erik
1 kase kiraz
Akşam:
5 ızgara köfte
2 tb ekmek
Salata
1 parça sucuk
1 avuç çekirdek
Su 2.5 oldu 3 e tamamlarım
Adım 11327 339p
spor ekleme yapabilirim.İştahım açıldı kendimi durdurmadım bugün de ama yarın toparlayacağım kırmayın minnoş kalbimi
A Arrietty_
Ulaaaa bi yaşıma daaaa girdim5 dk icinde bagirsaklarda bisey kalmiyordenendi
Ahahahha sensiz olmaz amabende yok ben gelmem. az önce çılgınlar gibi koştum. 2 haftadır ne var ne yok çıkıyor içimden. ne oldu anlayabilmiş değilim. tek bir değişiklik varH3RA_ suyuna tarçın at dedi. o günden beri ben ishalim.
Şöyle hocalar bulduk da spor yapmadık mıBekledigim kadar kötü degil ammaa kac gundur karbonhidrat cok
Sabah guzel
Ara meyve biraz fazla ama hadi goz yumdum
Aksam guzel ama ekmek 1 dilim olsa daha iyiymis
Cekirdek cok Alakasiz olmus
Dedigim gibi kotu degil
Ama kac gundur karbonhidrat cok aldin
Yarin ki görevin
O yeahh babytempolu yap. Ter boyle sirtindan aksin gitsin sonra bi dus ve uykuu perfectt
Kızz valla bu kadar etkılı oldugunu bılmıyordumAl sana sorununa kendin cvp vermissin
Valla benim wc sorunum biliyosun. Onu son silah olarak kullancam. Fitil yerineama bu magnezyum sanki iyi
Banada soylee canık neymıs o bagırsak bosaltan5 dk icinde bagirsaklarda bisey kalmiyordenendi
Ahahaha sorma sorma fenaaaKızz valla bu kadar etkılı oldugunu bılmıyordum
Banada soylee canık neymıs o bagırsak bosaltan
Yapin diye attim zatenŞöyle hocalar bulduk da spor yapmadık mı
Edit esmer olan