Yapıcam yapıcam ağzıma fermuar çektim yeter artıkCumaya kadar 4 dolu dolu gun var. Yaparsin sen bebem ya
suzanım dur sakin yüzdelerle yarışıldığı için sıkıntı olmaz.bak aşağıda aynı kiloyu vermiş bile olsak yüzdelerimiz farklı. örnek kilolardır lütfen cırlamayın.Sen 55sin senle be yariscam la
@Suzan Avci | 112,60 | 112,00 | 0,60 | 0,533% |
| 71,10 | 70,50 | 0,60 | 0,844% |
Yazdım gittihadi yaz kiz kraker. Merakla bekliyoruzzzz
paylaştı mı dur bende bakayım.Kiz kraker sanki o 2 parca ekmegin fazla. Bende dondurmalar cikolatalar yedi saniyom yaw
Ne kiziyonsuzanım dur sakin yüzdelerle yarışıldığı için sıkıntı olmaz.bak aşağıda aynı kiloyu vermiş bile olsak yüzdelerimiz farklı. örnek kilolardır lütfen cırlamayın.
@Suzan Avci 112,60 112,00 0,60 0,533% CEYDOS 71,10 70,50 0,60 0,844%
Ay yok kuzum be ben tatlıyı hiç sevmemKiz kraker sanki o 2 parca ekmegin fazla. Bende dondurmalar cikolatalar yedi saniyom yaw
1 avuc kiz oda seni wcye goturur zatenAy yok kuzum be ben tatlıyı hiç sevmem
Akşam ekmek ve sucuk fazlaydı yedikten sonra anladım kusasım geldi börg
bide çekirdek koydular masaya ne nalet bişey sohbet ederken farketmeden yemişim
Taaaaam hadi bu seferlik böyle olsun. Maksat ayağın alışsınDağda bayırda soyunamadım gı
Pazar yasak var Temmuz’da kalkacak inşallahYasaklar var mi hala?
Yarin burda maske zorunlulugu kalkiyor
Ekmek poğaca da güzel kokarekmek koklardım ben offf nasıl güzel kokardı mubarekle
Minnoş kalbimi kırma nütfenSen 55sin senle be yariscam la
Yok kız alys meydan okudu ben uslu uslu tartı değişikliğinin ızdırabını çekiyordumboyutlarıma göre seçtim diyorsun peki öyle olsun. ama yok öyle kiloyla 1. olmak yüzdelerinize göre bakın olur mu?
Henüz bi hareket yok1 avuc kiz oda seni wcye goturur zaten
akşam olması kötü ekmeğin yoksa ödüle gider o. 2 gün karbonhidratını düşük tut.dengelenAy yok kuzum be ben tatlıyı hiç sevmem
Akşam ekmek ve sucuk fazlaydı yedikten sonra anladım kusasım geldi börg
bide çekirdek koydular masaya ne nalet bişey sohbet ederken farketmeden yemişim
Ah yavyyuuuum bacaklaya baaakHem bak adım sayımı seksülü attımkızmayın diye
Vay yavrum vayHem bak adım sayımı seksülü attımkızmayın diye
Telefona püskürtüyordum sodayı manyaaaak
Muhahahaha valla yaw 1 kerecik bi gorem 1. OlmusuzzTelefona püskürtüyordum sodayı manyaaaak