Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında bana bu kadar vicdan yaptıran üç gün üst üste karbonhidrat ağırlıklı beslenmek oldu
Bu sabah tartıldım 69.7 geldim.Hem artı olup hem yemiş olmama sinirlendim

Bir daha görürseniz kırbaçlayın beni.Düzgün beslencem söz 🥰
Baska bisey denmez bundan sonra💪 Bravo bebemm. Cumaya kadar halledersin senn😍

Biyerde yanlis yapiyorsun ozaman kuzum. Bi incele menunu spor uyku stress?
Valla kuzum dahada kısarsam ölürüm😂 uyku sorun evet gece 3-4 te yatıp sabah 8 de kalkıyorum
olsun kuzum cuma + olasın pazartesi dikkat et demek için tartılıyoruz.
Bılıyorum ceydosum genelde bılıyosun 200-300 verıyorum. Bu hafta ne guzel ıyı vermıstım artı gelmedçk cıldrtıyo benı ama toparlıcam
Nazar oldum eminimm :mad:
Herkes zayıfladın dedikçe şımardım.Toplamda 12 kilo verdim aslında sizden önce de diyetteydim o yüzden görenler şok.Bu da beni şımarttı :KK67:
Bu bendede oldu sanırım. Ayy cok zyıfladın yeter verme artık dedıkce ara atstrmasına basladım yaramıyor bana

Valla kuzum dahada kısarsam ölürüm😂 uyku sorun evet gece 3-4 te yatıp sabah 8 de kalkıyorum

Bılıyorum ceydosum genelde bılıyosun 200-300 verıyorum. Bu hafta ne guzel ıyı vermıstım artı gelmedçk cıldrtıyo benı ama toparlıcam

Bu bendede oldu sanırım. Ayy cok zyıfladın yeter verme artık dedıkce ara atstrmasına basladım yaramıyor bana
Al sana sorununa kendin cvp vermissin😬

Ay kızlar alemsiniz ya güle güle okudum inşallah gülerken kalori harcamışımdır. 😂 hoş yarın kesin artıda çıkacağım 3 gün oldu tuvalete çıkamıyorum yahu. 😕
Benim kadar artı çıkamaz kimse😂😂
Hem adet olmadım hem yedim bide wc ye çıkamazsam tam olur😂

X