- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Bu kadardıVay yavrum vay bacaklar normallesti. Bundan sonra ne gorecez merak ediyomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadardıVay yavrum vay bacaklar normallesti. Bundan sonra ne gorecez merak ediyomm
Senin memeler dururken bacak atarsan ayıp oluraedenli bende bacak atimmi la kizlarin 1 hafta istah mistah kalmaz. Kesin 1. Oluruz
Baska bisey denmez bundan sonra Bravo bebemm. Cumaya kadar halledersin sennAslında bana bu kadar vicdan yaptıran üç gün üst üste karbonhidrat ağırlıklı beslenmek oldu
Bu sabah tartıldım 69.7 geldim.Hem artı olup hem yemiş olmama sinirlendim
Bir daha görürseniz kırbaçlayın beni.Düzgün beslencem söz
Kas o kasSenin memeler dururken bacak atarsan ayıp olur
Cansın kız Türkiye’ye gelince buluşalım senleBaska bisey denmez bundan sonra Bravo bebemm. Cumaya kadar halledersin senn
Bulusalim bebemCansın kız Türkiye’ye gelince buluşalım senle
Sinsi gulus o cezani beklee
Acaba kk da tanışıp buluşanlar var mı?Bulusalim bebem
Ay kiz hep beraber toplansak nasil guzel olur biliyonmuuu maynaklarda toplanir
Vardir ya. Yani bence vardirAcaba kk da tanışıp buluşanlar var mı?
Ne güzel olur hepinizi çok merak ediyorum
Oluruz inşallah yaa gecen hafta birinciydik meselaMuhahahaha valla yaw 1 kerecik bi gorem 1. Olmusuzz
Geçen hafta kadar değilim canımKiz aedenli bu hafta yogun degilsin demi kiz?
Valla kuzum dahada kısarsam ölürüm uyku sorun evet gece 3-4 te yatıp sabah 8 de kalkıyorumBiyerde yanlis yapiyorsun ozaman kuzum. Bi incele menunu spor uyku stress?
Bılıyorum ceydosum genelde bılıyosun 200-300 verıyorum. Bu hafta ne guzel ıyı vermıstım artı gelmedçk cıldrtıyo benı ama toparlıcamolsun kuzum cuma + olasın pazartesi dikkat et demek için tartılıyoruz.
Bu bendede oldu sanırım. Ayy cok zyıfladın yeter verme artık dedıkce ara atstrmasına basladım yaramıyor banaNazar oldum eminimm
Herkes zayıfladın dedikçe şımardım.Toplamda 12 kilo verdim aslında sizden önce de diyetteydim o yüzden görenler şok.Bu da beni şımarttı
Al sana sorununa kendin cvp vermissinValla kuzum dahada kısarsam ölürüm uyku sorun evet gece 3-4 te yatıp sabah 8 de kalkıyorum
Bılıyorum ceydosum genelde bılıyosun 200-300 verıyorum. Bu hafta ne guzel ıyı vermıstım artı gelmedçk cıldrtıyo benı ama toparlıcam
Bu bendede oldu sanırım. Ayy cok zyıfladın yeter verme artık dedıkce ara atstrmasına basladım yaramıyor bana
Adimsayar alsana kiz. Telefon surekli yanimizda degil. Adimlarina yazik oluyo@Fatma Girik sporum=54dkka eva fitness 270p 5935 adım 6bin olur şimdi 180p toplam=450p adım daha fazla oluyo Ama tel sürekli üzerimde olmuyo malesef sdce spor yaparken sayiyo Eki Görüntüle 2869770
Aynn Valla kısmet olursa alcamAdimsayar alsana kiz. Telefon surekli yanimizda degil. Adimlarina yazik oluyo
Benim kadar artı çıkamaz kimseAy kızlar alemsiniz ya güle güle okudum inşallah gülerken kalori harcamışımdır. hoş yarın kesin artıda çıkacağım 3 gün oldu tuvalete çıkamıyorum yahu.