Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. aedenli aedenli benim veliaht😂 nerdesiniz ulaaa😍
@AKovser @esmeriiim @emell_ ( sende pek normal degilsin gibime geldi😆😆) @Asi Matmazel kibar maynak😂
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun🤣) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS CEYDOS 😂😂
NERDESINIZZZZZZZ
Beni niye sormadin kiz akilli miyim ben cok gucendim:KK53::KK53:
Bulusalim bebem😍😍
Ay kiz hep beraber toplansak nasil guzel olur biliyonmuuu😍 maynaklarda toplanir😍😍
Bana gelin gezdireyim sizi🤩🤩
Acaba kk da tanışıp buluşanlar var mı?
Ne güzel olur hepinizi çok merak ediyorum 🥰
Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.
Ay kızlar alemsiniz ya güle güle okudum inşallah gülerken kalori harcamışımdır. 😂 hoş yarın kesin artıda çıkacağım 3 gün oldu tuvalete çıkamıyorum yahu. 😕
O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictim🥴🥴
Ay herkeste şu akıllı saatlerden var. Ben de alıcam ya. Benim adımlarım hep boşa gidiyor telefon sürekli üstümde olmadığı için. :63:
Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunler:KK70::KK70:arkada parmağa takılan şeyi vardi ordan..Ayy cok dayanmadı kirildi koptu:KK70:saatte alamadım..kaldik oyle.

Ilk isin olsun. Seni motive de eder😍
Bence de 👌 kocam bu mesaja kızgınım ifadesi bıraktı 😂😂

Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.

O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictim🥴🥴

Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunler:KK70::KK70:arkada parmağa takılan şeyi vardi ordan..Ayy cok dayanmadı kirildi koptu:KK70:saatte alamadım..kaldik oyle.
Kötü çay ne?
Ben de telefonla ilerletmeye çalışıyorum da olmuyor 😂

Henuz benimde saatim yok ama askili telefon kiliflarindan kullaniyorum kacurdiklari olsada çoğunu yakaliyor😅

Kızz valla bu kadar etkılı oldugunu bılmıyordum

Banada soylee canık neymıs o bagırsak bosaltan
Soylimmi aedenli aedenli 😂😂

Sennnnn. Askim kelebemm modun dusuktu ya ondan ellesmim dedim. ( caktirma unuttum la😂😂)

X