- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Beni niye sormadin kiz akilli miyim ben cok gucendimHani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem. aedenli benim veliaht nerdesiniz ulaaa
@AKovser @esmeriiim @emell_ ( sende pek normal degilsin gibime geldi) @Asi Matmazel kibar maynak
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS
NERDESINIZZZZZZZ
Bana gelin gezdireyim siziBulusalim bebem
Ay kiz hep beraber toplansak nasil guzel olur biliyonmuuu maynaklarda toplanir
Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.Acaba kk da tanışıp buluşanlar var mı?
Ne güzel olur hepinizi çok merak ediyorum
O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictimAy kızlar alemsiniz ya güle güle okudum inşallah gülerken kalori harcamışımdır. hoş yarın kesin artıda çıkacağım 3 gün oldu tuvalete çıkamıyorum yahu.
Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunlerarkada parmağa takılan şeyi vardi ordan..Ayy cok dayanmadı kirildi koptusaatte alamadım..kaldik oyle.Ay herkeste şu akıllı saatlerden var. Ben de alıcam ya. Benim adımlarım hep boşa gidiyor telefon sürekli üstümde olmadığı için.