Beni niye sormadin kiz akilli miyim ben cok gucendimHani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem.aedenli benim veliaht nerdesiniz ulaaa
@AKovser @esmeriiim @emell_ ( sende pek normal degilsin gibime geldi) @Asi Matmazel kibar maynak
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS
NERDESINIZZZZZZZ
Bana gelin gezdireyim siziBulusalim bebem
Ay kiz hep beraber toplansak nasil guzel olur biliyonmuuumaynaklarda toplanir
Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.Acaba kk da tanışıp buluşanlar var mı?
Ne güzel olur hepinizi çok merak ediyorum
O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictimAy kızlar alemsiniz ya güle güle okudum inşallah gülerken kalori harcamışımdır.hoş yarın kesin artıda çıkacağım 3 gün oldu tuvalete çıkamıyorum yahu.
Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunlerAy herkeste şu akıllı saatlerden var. Ben de alıcam ya. Benim adımlarım hep boşa gidiyor telefon sürekli üstümde olmadığı için.
Bence deIlk isin olsun. Seni motive de eder
Kötü çay ne?Beni niye sormadin kiz akilli miyim ben cok gucendim
Bana gelin gezdireyim sizi
Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.
O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictim
Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunlerarkada parmağa takılan şeyi vardi ordan..Ayy cok dayanmadı kirildi koptu saatte alamadım..kaldik oyle.
ne yapıcam wc mi temizleyecem siz çıktıkçaAhahahha sensiz olmaz ama
Beni niye sormadin kiz akilli miyim ben cok gucendim
Var bacim kizim zamanında ki tup bebek topiginden 2 arkadas var görüştüğümüz 2 side istanbulda..8 sene oldu konuşuyoruz ara ara.
O dert bende de var kac gündür.. artik bugun istemeye istemeye kotu çaydan ictim
Ben telefonu kolye gibi boynuma asmistim ilk gunlerarkada parmağa takılan şeyi vardi ordan..Ayy cok dayanmadı kirildi koptu saatte alamadım..kaldik oyle.
SoylimmiKızz valla bu kadar etkılı oldugunu bılmıyordum
Banada soylee canık neymıs o bagırsak bosaltan
Sennnnn. Askim kelebemm modun dusuktu ya ondan ellesmim dedim. ( caktirma unuttum laBeni niye sormadin kiz akilli miyim ben cok gucendim
Aclik otu diye bir bitki..zararlıdır da aslında ama işte 4 5 gunu bulursa iciyorumBence dekocam bu mesaja kızgınım ifadesi bıraktı
Kötü çay ne?
Ben de telefonla ilerletmeye çalışıyorum da olmuyor
ben beğenmedim bunlar koreli. daha böyle ne bilem lucifer gibi olsalardı.Şöyle hocalar bulduk da spor yapmadık mı
Edit esmer olan
Hem zararli diyon hemAclik otu diye bir bitki..zararlıdır da aslında ama işte 4 5 gunu bulursa iciyorum
Biliyorum onu bir arkadaşım müdavimi kız 45 kilo azcık karnı çıksa hemen içer ondan. Bozdu tüm barsak alışkanlığını artıkAclik otu diye bir bitki..zararlıdır da aslında ama işte 4 5 gunu bulursa iciyorum
Dogru bu ara pek bi akilli takılıyorum ondan unutuluyorum demekSoylimmiaedenli
Sennnnn. Askim kelebemm modun dusuktu ya ondan ellesmim dedim. ( caktirma unuttum la)
Persembe aksami yapak. Kimse rekorumuzu kiramazçatlattınız esmerimi ben diyorum işte sabunu fitil yapıp azıcık ıslatıp tıkıyorsun müsait yerine. o seni varya nasıl boşaltıyor ooooo... ev yapımı lavman diyelim.
Sen piskopatsin kizimmDogru bu ara pek bi akilli takılıyorum ondan unutuluyorum demekeski manyak ben olsam fena olmaz
Ee yakar oçatlattınız esmerimi ben diyorum işte sabunu fitil yapıp azıcık ıslatıp tıkıyorsun müsait yerine. o seni varya nasıl boşaltıyor ooooo... ev yapımı lavman diyelim.
Aıjcakkckdkdkdm yıkıldımne yapıcam wc mi temizleyecem siz çıktıkça
Söyle kendi istedi ballımmm
Ya o yada oburu. Sen bilinEe yakar o
boşaltacak bişey yemiyorum ki. yediğimde gidiyor işte kıvamı bile yokPersembe aksami yapak. Kimse rekorumuzu kiramaz
Detayi niye veriyon laboşaltacak bişey yemiyorum ki. yediğimde gidiyor işte kıvamı bile yok
Haklisin unutuyorum bazen amacimi.Hem zararli diyon hem
Iciyon???
sen ne icin zayifliyodun kuzucum???