Yettim gariKrakerimde gelmis. Oda az maynak degilhosgeldin kizz
Bende yatis mod on.Ne cenesi bisiklet bebisim
Dağda bayırda soyunamadım gıBöyle seksulu foto olur mu gıtamam alys ot seviyor diye yeşillik atmışsın da biz gerçek seksılu foto isterükkk
Şöhret için soyunacam az kaldı
Dagi sevdim, dag gormeyeli baya oldu
Neyseaedenli ilk gunden bu kadar seksulu olmus, yarin gene atacak yavas yavas, korkutma simdi
Sana boşuna memeli demiyoruz bizKirazmibenimki karpuz. Bugun spor sutyeni takmadim. Unutmusum bi o yana gidiyolar bi ovur yana
Yandin senDağda bayırda soyunamadım gı
Şöhret için soyunacam az kaldıKendimi @Suzan Avci ablama emanet edecem
Sana boşuna memeli demiyoruz biz
Ben de Nutella kokluyordum eskidenBende deneyim bi
Nette yapmislar ya. Pogacayi kokla arkasindan elmayi isir
Nazar oldum eminimm
Yazmadım daha korkuyorum
Ben de azn önce geldim ili tane ekip arabası atlattımHadi cik cik.
Bir yandan kk yapalim vakit gecsin.
Disari cikasim var aslinda
Korkunun ecele faydasi var mi?Yazmadım daha korkuyorum
Cumaya kadar 4 dolu dolu gun var. Yaparsin sen bebem yaNazar oldum eminimm
Herkes zayıfladın dedikçe şımardım.Toplamda 12 kilo verdim aslında sizden önce de diyetteydim o yüzden görenler şok.Bu da beni şımarttı
Yasaklar var mi hala?Ben de azn önce geldim ili tane ekip arabası atlattım
Kaptan gör halimiziadım yapcaz diye düştüğümüz hallara bak
ne haltlar karıştırdın gerçekten merak ettim.Yettim gariben bu hafta sonu mıçtım yaaaa noluyor bana kaptan canıma okuyacak
uyma sen suzana doğru yoldan şaşma.Dağda bayırda soyunamadım gı
Şöhret için soyunacam az kaldıKendimi @Suzan Avci ablama emanet edecem
Sana boşuna memeli demiyoruz biz
ekmek koklardım ben offf nasıl güzel kokardı mubareklerBen de Nutella kokluyordum eskiden
Geldim geldim ustacımmmHani kimse yokkkk. Maynaklardan da kimse yok. Bas maynak benem.aedenli benim veliaht nerdesiniz ulaaa
@AKovser @esmeriiim @emell_ ( sende pek normal degilsin gibime geldi) @Asi Matmazel kibar maynak
@Ayse_M (neyse onun kaynanasi termoscu ariyor. Isi cok kuzumun) veeeee ustamizz canimiz cigerimizzz CEYDOS
NERDESINIZZZZZZZ
Ben değilim, benimkiyzgt vardı galiba benim hatırladığım aedenli olabilir. anam her önüne gelene meydan okuyon sonra unutuyon ben düelloda değilim diyon çekiliyon
Sen 55sin senle be yariscam la
boyutlarıma göre seçtim diyorsun peki öyle olsun. ama yok öyle kiloyla 1. olmak yüzdelerinize göre bakın olur mu?