Magnezyum cok guzel beMagnezyum icsene. Uykunu duzenliyor. Gaddar kaptan saolsun ya kesfettim bunu
deneyeyim onu alıp.Magnezyum
Ben dukan da kullanilan yulaf kepegi kullandim. Yani olur bence. Hatta keten unu da olmasa olur. Benim Manti hamuru ile bire bir ozaman. Onu acmasi daha kolay acikcasi. Bu ugrastirdi beni@arriety bu katmere yulaf lifi yerine keten tohumu unu koysam olur mu acaba?
Yarin al hemen. Hemen fark goreceksin. Ama dikkat et hangi magnezyum. Sitrat olani aldeneyeyim onu alıp.
O yeahh babymisafiri yolladim disari ciktim bizimkiler siparis beklerken bende okuyorum anca yakalrim simdide yuruyuse cikicam
Dua et kiz bana. Memelinin exi insallah yarini gormez de kiz@Suzan Avci magnezyum dedin ne zamandır d vitamini içmiyordum o geldi aklıma şimdi içtim. onu ararken resveratrolü gördüm onuda unutmuşum aylardır kullanmıyordum onuda içtim.
Magnezyum u c vitaminli almaya bak@Suzan Avci magnezyum dedin ne zamandır d vitamini içmiyordum o geldi aklıma şimdi içtim. onu ararken resveratrolü gördüm onuda unutmuşum aylardır kullanmıyordum onuda içtim.
Biyerde yanlis yapiyorsun ozaman kuzum. Bi incele menunu spor uyku stress?Gene ceneler düşmüşbende sınırden kuduruyorum artı artı nefret geldı ıyıkı vı kere guzel eksı gorduk o kadar tutuyoruz su bogazı bı orulu olmalı ya
bilerek yanlış yazıyorumdur belki???Ben dukan da kullanilan yulaf kepegi kullandim. Yani olur bence. Hatta keten unu da olmasa olur. Benim Manti hamuru ile bire bir ozaman. Onu acmasi daha kolay acikcasi. Bu ugrastirdi beni
Nickimi dogru yazamadın
o ne kız daha önce magnezyum kullanmadım ben sitrat öldürmesin beni cumaya kesin temizlik mi yapmaya çalışıyorsun yoksa???Yarin al hemen. Hemen fark goreceksin. Ama dikkat et hangi magnezyum. Sitrat olani al
olsun kuzum cuma + olasın pazartesi dikkat et demek için tartılıyoruz.Gene ceneler düşmüşbende sınırden kuduruyorum artı artı nefret geldı ıyıkı vı kere guzel eksı gorduk o kadar tutuyoruz su bogazı bı orulu olmalı ya
dualarım kabul görecekse ediyim kız etmem mi hiç. niçin dellendin ?Dua et kiz bana. Memelinin exi insallah yarini gormez de kiz
hemen bakıyorum.Magnezyum u c vitaminli almaya bak
bilerek yanlış yazıyorumdur belki???
yaparken karar vereyim ben ne olacağına.
o ne kız daha önce magnezyum kullanmadım ben sitrat öldürmesin beni cumaya kesin temizlik mi yapmaya çalışıyorsun yoksa???
olsun kuzum cuma + olasın pazartesi dikkat et demek için tartılıyoruz.
Dunyayi temizlemek istiyorumdualarım kabul görecekse ediyim kız etmem mi hiç. niçin dellendin ?
hemen bakıyorum.
CEYDOS
Üç kuru kayısı geceden islatilmis suyuyla birlikte
Kahvalti=1bucuk haşlanmış yumurta Bi dilim peynir
5zeytin
2dlm çavdar ekmeği
Yesillik
Öğle=4kofte şekersiz cay
Ara=kahve-2kayisi-4can eriği
Akşam=bol salata
2tk süzme yoğurt su şuan 2litre devam ediyorum sporu yaptım ama adım cogalirsa daha sonra aticam
Enfes AblaKAHVALTI
40 Gr mom's granola
1 bardak süt
10 Gr çiğ çerez
15 Gr siyah kuru üzüm
Salatalık, dereotu, marul
Sade Türk kahvesi
10 Gr bitter
30 Gr keçiboynuzu unu+su
ÖĞLEN
Yeşil elma
300 Gr yoğurt