Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar
Masallah ne cok cene calmissiniz. Alintilarimin hepsi telefonda :))

Dün bebeler gec uyudu giremedim.Malum mac vardi, babalari hemen viinnn mac izlemeye kacti.

Dün 2. olmusuz :halay: Tebrik ederim sizleri. E English_teacherrr kuzum bireyselde 2. olmussun

aedenli aedenli kuzum sende sonuncu olmussun
Su konuya ilk firsatda yazmani istiyorum

Günaydın kızlar ❤
Günaydin kizlar
Masallah ne cok cene calmissiniz. Alintilarimin hepsi telefonda :))

Dün bebeler gec uyudu giremedim.Malum mac vardi, babalari hemen viinnn mac izlemeye kacti.

Dün 2. olmusuz :halay: Tebrik ederim sizleri. E English_teacherrr kuzum bireyselde 2. olmussun

aedenli aedenli kuzum sende sonuncu olmussun
Su konuya ilk firsatda yazmani istiyorum

Gider ayak voleyi vurmuşum kaptanim haha hiç beklemiyordum valla 🤣😍

Senin menülerinde gözlemlediğim en büyük problem su.
Su miktarını artırsan vücudun yoluna girecek.
Bir de evde sağlıklı atıştırmalık bulundurman lazım. Ola ki canın tatlı istedi içerisinde şeker, katkı maddesi olmayan doğal ürünler onlardan tüketirsen çok sorun olmaz.
Gündüz bir şekilde duruyorsun ama akşam ya meyveye yükleniyorsun ya da şekerli gıdalara.
Takıma geri geldiğinden beri böyle gözlemledim. Kırıcı bir şey söylemek istemedim. Yanlış anlama lütfen.
Yanlış anlamak ne demek bilakis memnun oldum :KK200: ve çok haklısın birebir katılıyorum söylediklerine suyu artırmak için gerçekten uğraşıyorum bazen vakit bulamamaktan bazen de evden çalıştığım için oğlum görmesin diye salona kilitlendiğimden wc problemin oluyor o yüzden çok içemiyorum . Bir şekilde yine de yoluna koymaya çalışıyorum. 🙌
Sağlıklı atıştırmaşık derken neler bulundırmalıyım, tadımın fındıklı bitter çikolatası olur mu mesela 😅

Yanlış anlamak ne demek bilakis memnun oldum :KK200: ve çok haklısın birebir katılıyorum söylediklerine suyu artırmak için gerçekten uğraşıyorum bazen vakit bulamamaktan bazen de evden çalıştığım için oğlum görmesin diye salona kilitlendiğimden wc problemin oluyor o yüzden çok içemiyorum . Bir şekilde yine de yoluna koymaya çalışıyorum. 🙌
Sağlıklı atıştırmaşık derken neler bulundırmalıyım, tadımın fındıklı bitter çikolatası olur mu mesela 😅
Zuber var marka olarak bildiğim. İcerik olarak hurma kakao kullanıyor. Fındıklı antep fıstıklı gibi çeşitleri var. Çikolata gibi duruyor ama şeker yok. Sadece meyvelerin şekeri oluyor. Eti cin den daha sağlıklı 😀

Menü güzel ama sebze eksiğin var seninde. Bu hafta bende buna dikkat edicem bazı günler yeşillik eksik kalıyor menülerimde.
Daha önceki adımların nasıldı hatırlamıyorum.

Ama her yürüyüşe çıktığında süreyi 1 öncekine göre 5 dk artırmaya çalış.
Vücut ısınmadan yağ yakmıyor, terlemeye başladığında yağ yakımın başlıyor. Ben böyle düşününce 5 dk bile kârdır diyip devam etmeye çalışıyorum.
Canım sabaha maydonaz ekleyim bolca akşama da salata eklerim.
Ben en çok yürüyüş bandında yürüyüş yaparken terliyorum ara koşuyorum.
Teşekkür ederim canım 😊

Cuma menum
Sabah yarim kase kepek gevregi :KK53:
1 dlm tb ekmegine 3 dlm sucuk 1 dlm kasarla tost
Filtre kahve

1 elma

1 dlm kakolu kek seker yerine hurma pekmezi kullandim

Ogle 5 kofte az kabak 1 dlm patates
1 kasik yogurt

Aksam
3 Kofte 3 dlm kabak

1 muz

Aksam sonrasi goz donmesi
ceyrek somun ekmege peynir zeytin domates koydum

Su 2.5 lt
Spor yok saatimi de bulamadim
Eki Görüntüle 2869052
Telefonun saydigi 45 puan :)
Bu göz donmesi hangi saatte oldu ?

🧛‍♀️Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi 🧛‍♀️
VampirellalarCumaSpor Puani
Lusi Lusi 🦾 / 💧131
@Onlymemeself 💪 / 💧545
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Ödül / 💪 / 💧80
Dahlia_ Dahlia_ Ödül / 💪 /177
@_Vera_ 💪 / 💧460

💪 : Dengeli menü
🦾 : Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
💧 : Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

Lusi Lusi : Vera kuzusu gibi bende cok karbonhidratli buldum .Ama kotu karbonhidrat degil. Salatan eksik . O yüzden yetersiz menü diyorum. Regl dönemin cok mu sancili gecer?

Dahlia_ Dahlia_ : Su miktarina emin olmadigin icin yetersiz dedim. Öglen menünü ödülden saydim .Taze yesilligin /salata eksik. Hala miden kaldirmiyor mu?

Asi Matmazel Asi Matmazel Ozzybal Ozzybal caroline84 caroline84 aysunayy aysunayy
Günaydın kızlar, haftasonu planlarınız neler?

Kahvaltıda cısslı yiyecek olacak… Boşnak böreği almaya gitti eşim ödülümü yapacağım. Geçen haftada yapmamıştım, biraz motive olmak istiyorum.
Günün geri kalanını çok hafif geçirmeyi planlıyorum. Salata cacık gibi mesela, inşallah planımı bozacak gelişmeler olmaz 🤣

Bugün hedefim challenge da yüksek sayılar yapmak olacak. Şöyle dört haneli falan 🤩
Sizlerden de güzel sayılar bekliyorum. Yıkalım bugün ortalığı, spor puanlarımızı gören diğer klan üyeleri yutkunmadan konuşamasın, hırslansın 😂😂

Asi Matmazel Asi Matmazel Ozzybal Ozzybal caroline84 caroline84 aysunayy aysunayy
Günaydın kızlar, haftasonu planlarınız neler?

Kahvaltıda cısslı yiyecek olacak… Boşnak böreği almaya gitti eşim ödülümü yapacağım. Geçen haftada yapmamıştım, biraz motive olmak istiyorum.
Günün geri kalanını çok hafif geçirmeyi planlıyorum. Salata cacık gibi mesela, inşallah planımı bozacak gelişmeler olmaz 🤣

Bugün hedefim challenge da yüksek sayılar yapmak olacak. Şöyle dört haneli falan 🤩
Sizlerden de güzel sayılar bekliyorum. Yıkalım bugün ortalığı, spor puanlarımızı gören diğer klan üyeleri yutkunmadan konuşamasın, hırslansın 😂😂
Ayyyy bosnak böreği mi 😍 bayılıyorum bayılıyorum amaaaa en son ne zaman yedim hatırlamıyorum belki de 2 sene oldu. Afiyet olsun canım

Zuber var marka olarak bildiğim. İcerik olarak hurma kakao kullanıyor. Fındıklı antep fıstıklı gibi çeşitleri var. Çikolata gibi duruyor ama şeker yok. Sadece meyvelerin şekeri oluyor. Eti cin den daha sağlıklı 😀
Züber dışında markaların içinde şeker varmış aklınızda olsun kızlar. Geçen gıda dedektifi irdelemişti içindekileri
bnnu bnnu hurma, çiğ kuru meyveler atabilirsin çekmecene. Züber lokma harika bir şey mesela. % 85 bitter çikolata

X