Sen yap tartinin sonucuna gore bizde baslariz
Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
Vampirellalar Cuma Spor Puani Lusi / 131 @Onlymemeself / 545 KumraL_KrakeR Ödül / / 80 @AKovser Ödül / / ⚠ 177 @_Vera_ / 460
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
Lusi : Vera kuzusu gibi bende cok karbonhidratli buldum .Ama kotu karbonhidrat degil. Salatan eksik . O yüzden yetersiz menü diyorum. Regl dönemin cok mu sancili gecer?
@AKovser : Su miktarina emin olmadigin icin yetersiz dedim. Öglen menünü ödülden saydim .Taze yesilligin /salata eksik. Hala miden kaldirmiyor mu?
Şifa olsun canımZipla sen, klanin kizmasin sonra, sonra ben ayirmam yani kavga falan cikarsa
Oldum ilk dozumu rahatladimikinciyi olup tr ye gelicem kismetse bakalim
Çok geçmiş olsun kaptanımBenim alerjim costu. Cikamadik daha evden.
Galiba ben yatis a gececegim. Cocuklar da babaya emanet
Ne sanssiziz.Evet halsiz ve sancılı
Sana da geçmiş olsun canım benim bebeler de alerjik bünyeli çok sıkıntı oluyor biliyorumBenim alerjim costu. Cikamadik daha evden.
Saol kuzumÇok geçmiş olsun kaptanım
Saol canimSana da geçmiş olsun canım benim bebeler de alerjik bünyeli çok sıkıntı oluyor biliyorum
Çok kötü alerjik olmak yaa tedavisi yok bişey yok benimde cildim hassas hemen döker kaşınır vs vs burun etim de şişiyor bide alerjisi olmayanlara insan nasıl imreniyorSaol kuzum
Hapsuruk, burun akintisi ustune halsizlik de eklenince hasta gibi hissediyorum kendimicocuklara gore o yuzden hep yatiyorum
Benim alerjim costu. Cikamadik daha evden.
Eline sağlık
Üye Adı Haftalık Spor Puanı 1 5.157 2 5.050 3 @Alys 4.880 4 4.439 5 @aedenli 4.192 6 4.107 7 3.981 8 @Ayse_M 3.951 9 3.648 10Lusi 3.367 11Ozzybal 3.220 12 @Yzgt66 3.124 13 3.084 14 2.958 15 2.803 16 2.514 17 @AKovser 2.014 18 @magickk 1.771 19 @Mahi57 1.684 20 1.588 21 1.104 22 @asena87 921 23 825 24 640 25 @_Vera_ 350 26 16
Cok geçmiş olsun, ben nisan ayinda atlattım ve bitti şükür. 3 haftada tamamen geçti, geçti sanıyorsun ara ara ama tamamen geçmesi zaman alıyor. Ben alerji için bir burun damlası kullandim, o da iyi geldi biraz.Benim alerjim costu. Cikamadik daha evden.
Benim her cesit ota var alerjim. Sirf pollen olsa. Suan hicbirsey fayda etmiyor bana. Gecen sene cok kotu disa vurmustu. Agzim, burnum hep yara olmustuCok geçmiş olsun, ben nisan ayinda atlattım ve bitti şükür. 3 haftada tamamen geçti, geçti sanıyorsun ara ara ama tamamen geçmesi zaman alıyor. Ben alerji için bir burun damlası kullandim, o da iyi geldi biraz.
9.30 ila 10 arasiBu göz donmesi hangi saatte oldu ?
Klan kaptanın bu işe el atar sanırım hiç iyi bir saat olmamış9.30 ila 10 arasi
Acliktan degil aylardir somun almiyordum eve esim zalımı almis getirmis tezgahin uzerinde gorunce bi anda yaptim yedim
Benden evvel listeye girme fikrine bile katlanamıyorum yoo yoo listeye girince yarışırıkHeeee sen beni pakla ben seni ahretlik
Belki haftaya listeye girerim senle yarisip