Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü güzel ama sebze eksiğin var seninde. Bu hafta bende buna dikkat edicem bazı günler yeşillik eksik kalıyor menülerimde.
Daha önceki adımların nasıldı hatırlamıyorum.

Ama her yürüyüşe çıktığında süreyi 1 öncekine göre 5 dk artırmaya çalış.
Vücut ısınmadan yağ yakmıyor, terlemeye başladığında yağ yakımın başlıyor. Ben böyle düşününce 5 dk bile kârdır diyip devam etmeye çalışıyorum.

Süpersin canım
Geçen hafta 68 değilmiydin sen

Yok canım, pazartesi 68.8 idim

Tamamdır kaptan..
Çok yoğunum bu hafta ama elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself Dahlia_ @Lusi KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi?

Tarih olmak için çok gencim
Yazıyoruz tabi, geçen haftaki performansı bu hafta da bekliyorum kendimden

YAZACAZZZZZ!
KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? Dahlia_ bu hafta super bi eksiyle geldi zaten @Lusi biriyle kapisiyor zaten demekki full verecek kendini
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem

Devamlı olsun eksilerimizzz

istatistik vermemi ister misin? bana meydan okuma suzan avcı, içimdeki lale belkıs çıkar ona göre.
Nickimi suzan avcimi yapsam? Memeli den iyidir
Fııısssssssss diye sönecek haberi yok

ayda bir diyetisyen randevusumu olurmuş?
Hafta hafta analiz etmesi lazım vücudunu
beğenmedim desem kızar mısın

Mahi57 yavrum su o kadar az olursa metabolizman çalışman lütfen 2,5 lt üstü tüket bir hafta katlan bana. karpuz peki ne kadar yedin? spor puanlarını ben hesaplamıyorum senin hesaplayıp bildirmen gerekiyor. yoksa puan girişi yapmayacağım. bugün sana dünya mesaj gönderdim haberin olsun.
tavsannesi menüne ve sporlarına diyecek sözüm yok. çok güzel tebrik ederim.
Huhuki akşam nohut 1 sb çok olmuş. akşam menüsünde almış olduğun kalori miktarı çok yüksek. akşamlarını protein ve salata ile kapatmaya gayret et.

Günlük 10bin adımı yarından itibaren yapıyorum
Suyumu tamamlıyorum
Çelınçlara katılıyorum
Arkadaşlarımın menülerine yorum yapıyorum (hiç kırmam)
Anlaşıldı komutanım sağol

Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself Dahlia_ @Lusi KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi?
Bu hafta tarih olduk bence artık tarih yazalım.Vur banağğğ
YAZACAZZZZZ!
KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? Dahlia_ bu hafta super bi eksiyle geldi zaten @Lusi biriyle kapisiyor zaten demekki full verecek kendini
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem
O eski halimden eser yok şimdi
Hedef 53 dedim, görebilcem mi bakalim
Ya bi dakka ya
Neden benim hedef kilom 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…