Popüler Konu LenaG ile MasterFit

IMG_6490.jpeg
Geçen hafta 74,700
Bugün 73,900
Fark -800 gr

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Ayy evet ya çok üzüldüm gerçekten saat bir buçuk ikiye kadar uğraştım ayağımda çocukla onu uyuturken silindi gitti ya nasıl moralim bozuldu anlatamam. 😪

Kız az mı 750 gr, onu göremiyoruz çoğu zaman çok güzel eksi bence tebrik ederim ❤️

Aman tanrım didim, Hoşgeldin 60 laaaarrr 🥳🥳🥳🥳🥳

Yarım saat daha beklesen belki artı gelmezdi diye inanıyorum, seni aramızda görmeyi özledik be ablacım 🥰

Güzel eksi tebrik ederim ❤️

Haydi bakalım vira bismillah, Hoşgeldin tekrardan ablacım 🫶

Oyy maşallah harikaa 👌🫶

Ne zaman istersen o zaman paylaş ablacım, ben de bekliyorum ödem vesaire gitsin diye 🌸

Ayy çok güzel maşallah, tebrik ederim ablacım 🥰

Kaydediyorum hemen 🌸

Çook güzel eksi gelmiş azmine sağlık ablacım, dün içinde geçmiş olsun yazamadım bir türlü. 🌸

14:30 a kadar uzatmıştı kaptanım ben de o saate kadar listeleri oluştururum.

Regl den dir iki gün açlık yaptın bu kadar az gelmezdi. Regl geçsin çok güzel eksi göreceksin inşallah 🌸

Çok güzel eksi durmadan yola devam, 60 lara çok az kalmış ha gayret 😘

Güzel eksi tebrik ederim ❤️

Kaptanım neden artı geldi acaba, üzülme sen yine de verilir çabucak 🫶

Çok güzel işte buna sevinilir, bize taktik verirsin artık korumaya geçtiğimizde ❤️

Senin Azminden öperim kadın 🫶

Çok güzel eksi gelmiş maşallah sübhanallah ❤️

Hazırlığa aldım seni Hoşgeldin sefa getirdin ❤️😘

Sabit gelmesi de iyidir ablacım bir şey ödem yapmıştır salıya güzel eksi gelir bozma moralini kaydediyorum izin istedi diye. 🥰

Çoook güzel gelmiş tebrik ederim ❤️

Eski kilonu bilmiyorum ama benden sana ❤️

Hemen verirsin fazla bir şey yok ablacım canını sıkma 🌸

Eksi eskidir tebrik ederim ❤️

Bence de moralini bozma, biraz daha aktif katılım menü paylaşımı ve sporla daha güzel geleceğine inanıyorum. Eksi eskidir 🌸

Kaptanım biz senin artılarına alışkın değiliz, hemencecik verirsin eksiye geçersin sen azimli kadınsın 🫶

200 gr cık hemen gider, salıya kalmaz inşallah 🌸
Eski kilomu hatırlayamadım 70 küsürdü sanırım. Kalbin için de çok teşekkür ederim 💞

Bu arada ben artık devam etmeyeceğim 😍
Çünkü 1 yıl olacak 84 başladım kendim buraya başladığımda 82 olarak katıldım Şuan 64 civarındayım benim eskiden de kilom bu aralıklardaydı fazlası artık olmuyor yoruldum biraz koruma evresinde takılmak istiyorum 🥰 herkese destek ve motivasyonları için çook teşekkür ederim çok alıştım hepinize 🌸🙏🏻

LenaG LenaG

🌻🌻🌻🌻Basariya giden ara degerlendirme 🌻🌻🌻

Bu hafta 100-200 grama neden taktim ?

Ekim hedefim Mthn83 Mthn83 'ün yaptigi listeye göre 78.9 idi. Hatta gecen haftaya göre o olacakti olmadi ama süre uzayinca firsat dogdu.

78.8 olursam da gecen haftaya gore 1 kilo eksilmis olacaktim.

78.7 ?
Kizlar yarin 3 Kasim.
Ben buraya 3 Eylulde 85.7 olarak geldim ( yarina belki kilo gider belki gitmez ) bugün 2 ayda 7 kilo verdigimi görmek istedim, o yuzden ugrastim

Ve daha güzeli 78.6 oldu.
Ciktigim en yüksek kilonun 10 kilo alti . 2023 aralik son gunlerinde malesef 88.6 kiloyu sabah ac karna görmüştüm:KK43:

IMG-20241102-WA0004.jpg

Daha once de 81 e ve 79a dusup 83-85 olmustum. Bu eskiden kalan cizelgem. 78i gördüm deyince cocuklar benden önce gidip cizelgeme tik atmislar 😁 buzdolabinin üstünde kamuya acik cizelgem😄

X