Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu gittiğimde yağ ölçümü yaptı sadece 1 ay sonraya randevu verdi 🤣🤣 yağ oranım 33.4 bundan sonra yağ yakmaya odaklı beslenme yaparız dedi 25e düşürmemiz lazım dedi ama 1 ay sonraya randevu verdi sağolsun 😁😁 yine kendi kendime yapıcam yanii ife sıcak bakmıyor ama bakalım nasıl yapıcaz

E kilo verdikce yag oranin dusecek zaten.
Diger degerlerin ne durumda, sorun yoksa sen bildigin sekil devam et.

Ödüllü menü geldi hağnım :işsiz:
Sabah:
5 zeytin
2 dilim peynir
2 siyez ekmek
Çay

Ara:
2 yk yulaf
1 elma rendesi
Yarım portakal

Akşam(17:00)
1 kaşarlı pide(ödül🙈)
1 ayran
Gece:
filtre kahve
su 3litre
Adım 2681 80p o_O

A Arrietty_

Odulunu cok beğendim.
Neyi begenmedim, sabahki ekmekleri. Pide yiyeceğin onceden belli olsun bir dahaki sefere, karb i bu sefer kahvaltidan kisarsin.

Ben bu sekilde hesaplarla esas listedeyken orta boy pizza bile gömdüm yine de kilo verdim 😀

Odulunu cok beğendim.
Neyi begenmedim, sabahki ekmekleri. Pide yiyeceğini onceden velli olsun bir dahaki sefere, karb i bu sefer kahvaltidan kisarsin.

Ben bu sekilde hesaplarla esas listedeyken orta boy pizza bile gömdüm yine de kilo verdim 😀
Kız benim aklımda pide yemek yoktu ki😂
Yarın doğum gününe gitcem orada gömerim diyordum.Ama ablamlar altın çekilişi yapan bi yerden pide söylemişler kucak dolusu mecbur yedim:KK70:

H3RA_ H3RA_
Sabah: sirkeli su
12.00 : 2 tereyağında yumurta, peynir zeytin 2tk tahin pekmez, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 dereotlu poğaça ev yapımı, domates salatalık
Ara: fındık aromalı filtre kahve(🤤🤤)
16.00 : 3 yeşil erik, 1 anjelik erik, 3 minik kiraz
Akşam yemek saatini kaçırınca yemek yemedim
22.00: Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
2lt su biraz daha artırabilirim inşeAllah, maden suyu
Adımlar sonra
Hem ekmek hem poğaça olmamış sabah. Birini tercih edebilirdin. Başkada öğün yapmamışsın akşam cacık yada salata yapabilirdin. Günlük sebze ihtiyacını da almış olurdun.

X