- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Bu gittiğimde yağ ölçümü yaptı sadece 1 ay sonraya randevu verdiyağ oranım 33.4 bundan sonra yağ yakmaya odaklı beslenme yaparız dedi 25e düşürmemiz lazım dedi ama 1 ay sonraya randevu verdi sağolsun yine kendi kendime yapıcam yanii ife sıcak bakmıyor ama bakalım nasıl yapıcaz
Hem soruyor hem yapiyor
Tahlil yaptırdım bugün pazartesi salı sonuçları alıcam ona göre yön vericem beslenmeye. Kas yapısından bahsetmedi sadece yağa odaklandık ikimizdeE kilo verdikce yag oranin dusecek zaten.
Diger degerlerin ne durumda, sorun yoksa sen bildigin sekil devam et.
Çok kilo veremedim ya belki haketmiyon dicek diye yedikten sonra sorayım dedimHem soruyor hem yapiyor
50 dk crossfit 400 p
30 dk tempolu yürüyüş 75 p
10 dk koşu 60 p
300 ipsiz atlama 37 p
11.000 adım 330 p
Toplam 902 p
Asi Matmazel @Ozzybal @aysunayy caroline84
Eki Görüntüle 2868915
Kız benim aklımda pide yemek yoktu kiOdulunu cok beğendim.
Neyi begenmedim, sabahki ekmekleri. Pide yiyeceğini onceden velli olsun bir dahaki sefere, karb i bu sefer kahvaltidan kisarsin.
Ben bu sekilde hesaplarla esas listedeyken orta boy pizza bile gömdüm yine de kilo verdim
Hem ekmek hem poğaça olmamış sabah. Birini tercih edebilirdin. Başkada öğün yapmamışsın akşam cacık yada salata yapabilirdin. Günlük sebze ihtiyacını da almış olurdun.H3RA_
Sabah: sirkeli su
12.00 : 2 tereyağında yumurta, peynir zeytin 2tk tahin pekmez, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 dereotlu poğaça ev yapımı, domates salatalık
Ara: fındık aromalı filtre kahve()
16.00 : 3 yeşil erik, 1 anjelik erik, 3 minik kiraz
Akşam yemek saatini kaçırınca yemek yemedim
22.00: Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
2lt su biraz daha artırabilirim inşeAllah, maden suyu
Adımlar sonra
Kız benim aklımda pide yemek yoktu ki
Yarın doğum gününe gitcem orada gömerim diyordum.Ama ablamlar altın çekilişi yapan bi yerden pide söylemişler kucak dolusu mecbur yedim
Hem ekmek hem poğaça olmamış sabah. Birini tercih edebilirdin. Başkada öğün yapmamışsın akşam cacık yada salata yapabilirdin. Günlük sebze ihtiyacını da almış olurdun.
Yemicem
Dogumgunu ne olacak
YemicemKıza yardım ederim saba dedim kumpir yapıp gidicem bide
unuttum hiç gelmedi aklımaNoldu bizim gogus buyutme isi, sormadin mi hocaya
Puanlamaya bak canım bende onu düşünüyorum en fazla hangisi onumu yapsam diye?1 hafta afedersin k... yırttım deli gibi adim attım yinede birinci olamadım