- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Alys ben pideden sonra bol bol wc ye gittim belki o ödül sayılmaz
O zaman bir odul daha yaparsin, mesela kumpir gibi bisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alys ben pideden sonra bol bol wc ye gittim belki o ödül sayılmaz
hımmm hergün iyice didikliyeyim menülerini
Menü güzel ama sebze eksiğin var seninde. Bu hafta bende buna dikkat edicem bazı günler yeşillik eksik kalıyor menülerimde.Cuma kahvaltı 1 yumurta, 7 zeytin,3 ceviz, biraz peynir, salatalık, domates, 1 dilim ekmek
Ara bi dilim mango, 7 tane çig fındık
Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası, yarım karnıyarık, 2 y k yogurt
180 merdiven 54 +180 merdiven 54
300 merdiven 90 puan
25 dk tempolu yürüyüş 62.5
6000 adım 180 puan
Toplam 441 puan
H3RA_ @Ozzybal Asi Matmazel @aysunayy Eki Görüntüle 2868916 Eki Görüntüle 2868916
Süpersin canım
Geçen hafta 68 değilmiydin sen
3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar
@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_
@Lusi
KumraL_KrakeR
❣Kizcelerim .Günde 2,5 L su altina düsmüyoruz
❣ Karbonhidrati aksama birakmamaya calisiyoruz
❣ Haftalik Challengelere katilim sagliyoruz
❣Birbirimizin menülerini ,kimseyi kirmadan yorumluyoruz
❣ Günlük 10.bin adimi hedefleyin
Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself Dahlia_ @Lusi KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi?
YAZACAZZZZZ!
KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? Dahlia_ bu hafta super bi eksiyle geldi zaten @Lusi biriyle kapisiyor zaten demekki full verecek kendini
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem
istatistik vermemi ister misin? bana meydan okuma suzan avcı, içimdeki lale belkıs çıkar ona göre.
Tamam kaptanım sözzzzzzhımmm hergün iyice didikliyeyim menülerini
Asi Matmazel kuzum yarın sabah bol maydonoz tüket kahvaltıda
Nickimi suzan avcimi yapsam? Memeli den iyidiristatistik vermemi ister misin? bana meydan okuma suzan avcı, içimdeki lale belkıs çıkar ona göre.
Fııısssssssss diye sönecek haberi yokBu hafta menülerime bol yeşillik eklicem bol salata yapıcam önceki haftalar gibi birde 3 lt su sonrası gelir zaten belki yeşilçay detoksu yaparım belli olmaz benim işim işin ucunda bütün takımı saf dışı bırakıp 1.olmak var
ayda bir diyetisyen randevusumu olurmuş?Bu gittiğimde yağ ölçümü yaptı sadece 1 ay sonraya randevu verdi yağ oranım 33.4 bundan sonra yağ yakmaya odaklı beslenme yaparız dedi 25e düşürmemiz lazım dedi ama 1 ay sonraya randevu verdi sağolsun yine kendi kendime yapıcam yanii ife sıcak bakmıyor ama bakalım nasıl yapıcaz
ne güzel olur valla. adıyla geldi deriz.Nickimi suzan avcimi yapsam? Memeli den iyidir
Fııısssssssss diye sönecek haberi yok
nerede 3. olduk3. Olduk
Cuma yarisindanerede 3. olduk
ne güzel olur valla. adıyla geldi deriz.
Ceza ver kaptanim. Seni bide begenmedi bugunayda bir diyetisyen randevusumu olurmuş?
Hafta hafta analiz etmesi lazım vücudunu
beğenmedim desem kızar mısın
Günlük 10bin adımı yarından itibaren yapıyorum3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar
@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_
@Lusi
KumraL_KrakeR
❣Kizcelerim .Günde 2,5 L su altina düsmüyoruz
❣ Karbonhidrati aksama birakmamaya calisiyoruz
❣ Haftalik Challengelere katilim sagliyoruz
❣Birbirimizin menülerini ,kimseyi kirmadan yorumluyoruz
❣ Günlük 10.bin adimi hedefleyin
Bu hafta tarih olduk bence artık tarih yazalım.Vur banağğğEheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself Dahlia_ @Lusi KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi?
O eski halimden eser yok şimdiYAZACAZZZZZ!
KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? Dahlia_ bu hafta super bi eksiyle geldi zaten @Lusi biriyle kapisiyor zaten demekki full verecek kendini
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem
Ya bi dakka yaHedef 53 dedim, görebilcem mi bakalim