Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma kahvaltı 1 yumurta, 7 zeytin,3 ceviz, biraz peynir, salatalık, domates, 1 dilim ekmek

Ara bi dilim mango, 7 tane çig fındık

Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası, yarım karnıyarık, 2 y k yogurt
180 merdiven 54 +180 merdiven 54
300 merdiven 90 puan
25 dk tempolu yürüyüş 62.5
6000 adım 180 puan
Toplam 441 puan
H3RA_ H3RA_ @Ozzybal Asi Matmazel Asi Matmazel @aysunayy Eki Görüntüle 2868916 Eki Görüntüle 2868916
Menü güzel ama sebze eksiğin var seninde. Bu hafta bende buna dikkat edicem bazı günler yeşillik eksik kalıyor menülerimde.
Daha önceki adımların nasıldı hatırlamıyorum.

Ama her yürüyüşe çıktığında süreyi 1 öncekine göre 5 dk artırmaya çalış.
Vücut ısınmadan yağ yakmıyor, terlemeye başladığında yağ yakımın başlıyor. Ben böyle düşününce 5 dk bile kârdır diyip devam etmeye çalışıyorum.

Süpersin canım
Geçen hafta 68 değilmiydin sen

Yok canım, pazartesi 68.8 idim

🧛‍♀️3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar 🧛‍♀️

@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_ Dahlia_
@Lusi
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR

❣Kizcelerim .Günde 2,5 L su altina düsmüyoruz
❣ Karbonhidrati aksama birakmamaya calisiyoruz
❣ Haftalik Challengelere katilim sagliyoruz
❣Birbirimizin menülerini ,kimseyi kirmadan yorumluyoruz
❣ Günlük 10.bin adimi hedefleyin 💪

Tamamdır kaptan..
Çok yoğunum bu hafta ama elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself Dahlia_ Dahlia_ @Lusi KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi? 🥳🥳🥳🥳

Tarih olmak için çok gencim 😄
Yazıyoruz tabi, geçen haftaki performansı bu hafta da bekliyorum kendimden 😎

YAZACAZZZZZ!
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? Dahlia_ Dahlia_ bu hafta super bi eksiyle geldi zaten😍 @Lusi biriyle kapisiyor zaten😂 demekki full verecek kendini😍
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem🤣🤣🤣🤣

Devamlı olsun eksilerimizzz 😍

istatistik vermemi ister misin? bana meydan okuma suzan avcı, içimdeki lale belkıs çıkar ona göre.
Nickimi suzan avcimi yapsam? Memeli den iyidir😂😂😂
Bu hafta menülerime bol yeşillik eklicem bol salata yapıcam önceki haftalar gibi birde 3 lt su sonrası gelir zaten belki yeşilçay detoksu yaparım belli olmaz benim işim 😜😜 işin ucunda bütün takımı saf dışı bırakıp 1.olmak var
Fııısssssssss diye sönecek haberi yok😂😂

Bu gittiğimde yağ ölçümü yaptı sadece 1 ay sonraya randevu verdi 🤣🤣 yağ oranım 33.4 bundan sonra yağ yakmaya odaklı beslenme yaparız dedi 25e düşürmemiz lazım dedi ama 1 ay sonraya randevu verdi sağolsun 😁😁 yine kendi kendime yapıcam yanii ife sıcak bakmıyor ama bakalım nasıl yapıcaz
ayda bir diyetisyen randevusumu olurmuş?
Hafta hafta analiz etmesi lazım vücudunu
beğenmedim desem kızar mısın😗

Eklentiler

• 539BB16C-A553-4CD1-A4AA-900B07C00083.png
    539BB16C-A553-4CD1-A4AA-900B07C00083.png
    339,2 KB · Görüntüleme: 25
Mahi57 Mahi57 yavrum su o kadar az olursa metabolizman çalışman lütfen 2,5 lt üstü tüket bir hafta katlan bana. karpuz peki ne kadar yedin? spor puanlarını ben hesaplamıyorum senin hesaplayıp bildirmen gerekiyor. yoksa puan girişi yapmayacağım. bugün sana dünya mesaj gönderdim haberin olsun.
tavsannesi tavsannesi menüne ve sporlarına diyecek sözüm yok. çok güzel tebrik ederim.
Huhuki Huhuki akşam nohut 1 sb çok olmuş. akşam menüsünde almış olduğun kalori miktarı çok yüksek. akşamlarını protein ve salata ile kapatmaya gayret et.
Adsız.png

🧛‍♀️3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar 🧛‍♀️

@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_ Dahlia_
@Lusi
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR

❣Kizcelerim .Günde 2,5 L su altina düsmüyoruz
❣ Karbonhidrati aksama birakmamaya calisiyoruz
❣ Haftalik Challengelere katilim sagliyoruz
❣Birbirimizin menülerini ,kimseyi kirmadan yorumluyoruz
❣ Günlük 10.bin adimi hedefleyin 💪
Günlük 10bin adımı yarından itibaren yapıyorum
Suyumu tamamlıyorum
Çelınçlara katılıyorum 😂
Arkadaşlarımın menülerine yorum yapıyorum (hiç kırmam🤓)
Anlaşıldı komutanım sağolEn Büyük TÜRKİYE

Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself Dahlia_ Dahlia_ @Lusi KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi? 🥳🥳🥳🥳
Bu hafta tarih olduk 😂 bence artık tarih yazalım.Vur banağğğ🦵🏻
YAZACAZZZZZ!
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? Dahlia_ Dahlia_ bu hafta super bi eksiyle geldi zaten😍 @Lusi biriyle kapisiyor zaten😂 demekki full verecek kendini😍
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem🤣🤣🤣🤣
O eski halimden eser yok şimdi😂
Hedef 53 dedim, görebilcem mi bakalim
Ya bi dakka ya
Neden benim hedef kilom 65 :işsiz:

X