Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sustum kaptanimKızlar cuma yoğunluğu kk da trafik karışık
ay kız her hafta sanki ben meydan okudum sana aaa şok oldum. bak geçmiş yaptırma bana beynim çorba.Sana ne zaman yenildim ulaa
Eline saglikBeynim sulandi
Amin HepimizinEline saglik
Cok sağol canim, ben de tablolar ve geri bildirimlerin için çok teşekkür ederim. Tam geçmiş yapamadım, ama anladığım kadarıyla klan ve klan liderleri kura ile belirlenecek, ama henüz hiç biri belli değil. Ben yine bu klanda devam etmek istiyorum.Ozzybal @magickk @Mahi57 @Tavsannesi peri kızları hiç biriniz artı gelmediğiniz için hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
Lideriniz olarak en düşük ortalama bende malesef. Regl olmama bağlıyorum. Hepinizden çok soryyy...
Ozzybal klanda en fazla kiloyu verdiğin için tebrik ederim.
Önümüzdeki hafta için klan seçimini yapabilirsin.
Ah canimm darısı sana kuzumHelal olsun sana be!! E English_teacherrr
Klan liderleri sabit canımCok sağol canim, ben de tablolar ve geri bildirimlerin için çok teşekkür ederim. Tam geçmiş yapamadım, ama anladığım kadarıyla klan ve klan liderleri kura ile belirlenecek, ama henüz hiç biri belli değil. Ben yine bu klanda devam etmek istiyorum.
Peri klanini seçiyorum CEYDOS
Ayni burasi gibi havasi ozaman :) Yesillik kismida :))Evet ben seviyorum cok, heryer yemyesil, bir de havasi biraz daha iyi olsa. 1 gun icinde 4 mevsim yasanabiliyor
kesinlikle lahana gibi kat kat giyinmek lazim, 1 saat guzelken sonra yagmur yagabiliyor, veya guneste sicaklarken golge oldugu an usutuyor. Ben sicak seven insanim, Turkiyenin havasini cok ozluyorum, yemeklerini de Genel olarak insanlarini da seviyorum, yesilligini de buranin.
Sizin oralar nasil, Copenhagen'a gelmistim cok begenmistim. Sonra covid patladi, bir daha gidemedik. Danimarka'daydin sen degil mi?
Napim kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo
KumraL_KrakeR niye şaşırdın kız Ben oldum sonuncu yaNasil ben varken sen nasil sonuncu oldun Ayni klandik ya biz
Havan batsinNapim kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo
aynen vallahi geçen eşime de söyledim sonra şoka girmesin bu ne diyeMillet bikini goturur, gunes kremi goturur, cocuklari goturur bizimki tartiyi goturur
çok takip edemiyorum bugün yazılanları ama ben talibim yarışa