- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Buradan uzak kalınca öyle oluyor insan bi daha bu kadar ara verme çok yoğun olunca wc de gir bariCanim pek giremiyorum bu ara..Biraz modum da düştü uzak kalınca acikcasi eski ben olmak istiyorum1 haftayı yok sayıp azimle devam.
benim sorunum tıkanma nerde yanlış apıyorum bilmiyorum ama 74ten 66ya geldikten sonra ordan inemiyorum neler yaptım 65 64de gördüm hopp hemen geri 66 ve çok üzülüyorum(((
Cok.ses yapıyorlar hicbirsey anlamıyorum.Kiz ben onu izlerken sinirim bozuluyor. Nasil insanlar diyorum. Sonra gercek hikaye oldugunu hatirliyorum daha da sinir oluyorum. Ama guzel dizi
Kiz cocuklari niye konusturmuyonotomatik orda anne hallerinemi giriyon
2 gün yemedim diye bugün özendimAfiyet olsun menun guzel olmus
Detoxsuz ben ben değilimSakin ha! Burda ne kaldi kizzz? Tamam soz kimseye senin detoksuna laf soylettirmicem. Gece gunduz detox yapmod dusuklugu geri dön cicegimm
Aminnnn. CumlemizinkineRabbim hayırlı yaşlar nasip etsin canım
Ben seni yerim yerimmDetoxsuz ben ben değilimSana Söz sahalara dönüyorum
Bende bazen biseylere.bakmak istediğimde wc de.giriyorum.Buradan uzak kalınca öyle oluyor insan bi daha bu kadar ara verme çok yoğun olunca wc de gir bari
Detoks işi bana göre değilmişDetoxsuz ben ben değilimSana Söz sahalara dönüyorum
Sen daha iyi bilirsin vucudunu. Ne iyi geliyosa onu yapDetoks işi bana göre değilmiş
Ekmeği kesince kilo veremedim
Bende çok sinir oldum o diziye izlemedim.Kiz ben onu izlerken sinirim bozuluyor. Nasil insanlar diyorum. Sonra gercek hikaye oldugunu hatirliyorum daha da sinir oluyorum. Ama guzel dizi
Kiz cocuklari niye konusturmuyonotomatik orda anne hallerinemi giriyon
Yaptım negativTaktıgın şeye bak insan gününü zehir edermiş hiç
Benim gardırobumda 40 beden den 52 bedene kadar kıyafet var.
Hani test yaptın mı?
Tanışıyoruz işteSen daha iyi bilirsin vucudunu. Ne iyi geliyosa onu yap
Kitabi okudummi filmi seyretmek istemem. KitaplarBende çok sinir oldum o diziye izlemedim.
Gerçi bu ara ne dizi ne filim izleye biliyorum kitaplar daha ilgi çekici bence.
Camdaki kızın kitabınida okumaya çalışmıştım daha önce sinirden okuyamadım.
Yarım bıraktım.
Yanlis detox mu yaptın ki iyi geliyor aslindaDetoks işi bana göre değilmiş
vampürler dökülüyor mu ney?Detoks işi bana göre değilmiş
Piskolojimi zaten bozdular sorun sorun üstüneCanım bunu sana diyenle bence bi daha konuşma çıkar hayatından.
Ben karşımdakinin kalbini kırarım diye çok korkarım.
Karnımda ikizlerim öldü sonra yine ikiz gebe kaldım sırt üstü yatarak hamilelik geçirdim. Ve 40 kilo aldım.
Ne yapalım tüp bebekti.
Durduk yere kilo almadım.
Ama seninki kilodan ziyazede biraz Piskolojik geldi bana.