Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

maşalllaaahhh aslında ben onu şöyle yaşıyorum hayat evet zorluklarla sürekli geliyor ama okadar çok ki şükür kapılarımız onlara sığınıp mutlu olmak gerekiyor
bende her batışımızda vs ailem dahil herkese gülücükler saçtım aman bee bidahakine çıkarız vs diye dalgaya vurdum ama işte ağlamamakta sallamamak olmuyor yine de kendi içinde tiye alabiliyorsan asıl o mükemmel bence :)

rabbim kimseyi yumuşak karnından sınamasın inşallah
amin canım. kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş buna inanırım ben.

Hahah bizim yaptığımız votka vardı kışın bol bol tüketmiştik. Bitti şimdi yaptırmıyorum formumu korumam lazım 😀 ama bi kadeh şarap makul ya biraz yatıştırıyor

ama kilo vermeyi engelliyor o gun sanki ya,
o yuzden ben sarap detoksu yapiyorum,

ahanda ben de detoks yapiyormusum ya :confused:

normalde benim diyetisyen 1 kadeh ic ozel gunlerde demisti.

benim olayımı kızım çözdü az önce yaş 7 bu arada çocuk kadar aklım yok dedim :KK70:
herkesten özür diliyorum burda yazılacak şey değil ama :olamaz: akşama annem hamur kızartcak birde sarma yapmış sağolsun bize gelecek evde çok az yeşil fasulye var annemde de çok az semizotu varmış birde salata yaparız ohh mis bana da yemek çıktı dedim kızımda anne birde nedenkilo veremiyorum diyosun hem ondan yiyceksin hem ondan birde salata diyorsun sağlıklı yemek önemli olabilir ama az da yemen gerekmez mi dedi :KK57:
kızını kızım yapabilir miyim? evde ona çok ihtiyaç var. bak benimki şöyle: yeter ya bıktım senin diyet saçmalıklarından. kendin yetmiyormuş gibi bizi de sürüklüyorsun peşinden. yeter sal biraz. ben kendimle mutluyum. diyet diyet diyerek öldürüyorsun beni. ben senin yediğin iğrenç yemekleri yemek zorunda mıyım? şöyle güzel bir yemek yemeyeli ne kadar zaman oldu söyler misin bana? dedi 3 gün önce cips aldı ve yedi. bugün gitmiş makarna almış pişirmiş. kremalı ton balıklı yapmış. güzel anlayışı da bu.

bişi diyim mi
yine diyetisyenim diyerek başlayacağım söze :KK70:
napıyım her gitmemde sorulara boğuyorum kadını :))

alkolü karbonhidratla almazsan sıkıntı yok dedi
karboyla birleşirse artı artı kilo yaparmış
birde içince bol su iç çabuk atar vücut dedi
zaten ben bear içersem wc den çıkamıyorum

e sarap peynir ikilisine okey dedi yani :KK19:

mükemmel bir tutum. benimde benimsediğim yöntem budur doğru yanlışı öğretirim arasında tercih yapmak ona kalmış. arada uyarırım ama yine kendi tercihinde diretiyorsa onun bileceği iş derim çekilirim. benim anneme küçük kızım yaşındayken söylediğim bir söz vardı. beni doğururken bana mı sordunuz da şimdi bana karışıyorsunuz. benim bunu söylediğimi bilmeden geçen bu laf bana döndü. haklı bence.
evet bu cümleye benzer şeyler bende kullanmıştım hatırlıyorum :oops:
kızını kızım yapabilir miyim? evde ona çok ihtiyaç var. bak benimki şöyle: yeter ya bıktım senin diyet saçmalıklarından. kendin yetmiyormuş gibi bizi de sürüklüyorsun peşinden. yeter sal biraz. ben kendimle mutluyum. diyet diyet diyerek öldürüyorsun beni. ben senin yediğin iğrenç yemekleri yemek zorunda mıyım? şöyle güzel bir yemek yemeyeli ne kadar zaman oldu söyler misin bana? dedi 3 gün önce cips aldı ve yedi. bugün gitmiş makarna almış pişirmiş. kremalı ton balıklı yapmış. güzel anlayışı da bu.
bunu 23 yaşında olan mı söylüyor yoksa :KK70:
bizimki tam gaz bombası yaa kuzenimle babası akşamları ağırlık çalışıyor bizde bende o sırada eliptik bölgesel bişeyler yapıyorum elinde kağıt kalem herkesin yaptığını hareket hareket yazıp yarış yaptırıyor birde şakşakçıki yaparsın baba bastır anne vuhaaaa diye bağırıyor eğlence çıktı ona da :KK70: çenesinden yılmazsanız arada bir göndereyim :KK70:

bilmem mi en yakın aile dostu komşumuz trakyalı
altın seri dedin mi gözleri parlar
2018 'e kadar bende öyleydim sek giderdim birde. ama elimizdeki altın seri nasıl bişeydi bilmiyorum ben 3 gün kendimi bilmedim diyebilirim. wc de geçti o günler. içimde olmayanları bile çıkardım. o gün bugün uzağım kendisinden. tatları benzer olduğu için tek.( kurtlu olarak geçen) ondan da uzağım.

evet bu cümleye benzer şeyler bende kullanmıştım hatırlıyorum :oops:

bunu 23 yaşında olan mı söylüyor yoksa :KK70:
bizimki tam gaz bombası yaa kuzenimle babası akşamları ağırlık çalışıyor bizde bende o sırada eliptik bölgesel bişeyler yapıyorum elinde kağıt kalem herkesin yaptığını hareket hareket yazıp yarış yaptırıyor birde şakşakçıki yaparsın baba bastır anne vuhaaaa diye bağırıyor eğlence çıktı ona da :KK70: çenesinden yılmazsanız arada bir göndereyim :KK70:
büyük olan son derece fit diyete hep okey spor zaten hiç bırakmaz. okulda olduğu zaman mecbur karbonhidrat ağırlıklı besleniyor ama sporu o kadar çok ki onu dengeliyor. 14 olan bunları söyleyen. ben bıkmam zaten kızımın üstüne salarım onu süper olur.

2018 'e kadar bende öyleydim sek giderdim birde. ama elimizdeki altın seri nasıl bişeydi bilmiyorum ben 3 gün kendimi bilmedim diyebilirim. wc de geçti o günler. içimde olmayanları bile çıkardım. o gün bugün uzağım kendisinden. tatları benzer olduğu için tek.( kurtlu olarak geçen) ondan da uzağım.
O okuyan_e bende sana yakınım aslında çeşitlerini bilmem. Çevremde sevenler olduğu için kulak dolgunluğum var biraz.

Ceydoş ilk ve son deneyim olarak benimde var öyle bir anım. Milletin gazına geldim 3 gün hasta yattım. Wc ye koştukça andım isimlerini bol bol. Kokusuna bile tahammülüm yok.
Kurtlunun ne olduğunu bile senden öğrendim şimdi :KK70:

X