Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya en muzdarıp oldugum konu. 5 yasındakı oğlum kendı yemeye resmen üşenıyor. Ben yedırıyorjm kasıkla. Kendın ye dıyorum beklıyo uyusuk uyusuk sen yedır dıyor, peynır zeytın domates sebze yemwgı zaten yemez. Kofte et tavuk makarna falan yer. Delırtıyor benı

erkekler ete daha duskun oluyor sanirim,
bizde de ayni durum.

ya yuzde yuz katiliyorum,

ama H3RA_ H3RA_ a da katiliyorum.

bazi cocuk cidden bu konuda birazcik durtmeye ihtiyac duyuyor.

benim buyuk sipa oyle asla yeni bir sey denemez,
ben de tadina bak, o zaman begenmiyorsan yeme diyorum,
ama tadina bakmadan da bi zahmet ben bunu sevmedim demesin yani, orada biraz zorluyorum :KK47:

ornegin zeytin asla yemez,
tamam sorun degil, onu zorlamam,
ama yeni bir sey almisiz eve, ya da yeni bir tarif denemisiz, tadina bakacak, zorunlu :KK52:
Sizinki farklı bir durum ama...😊
Denedikten sonra tercihine saygı var.
Dolayısıyla ondan emeğe saygı bekliyorsunuz.
Çok küçükse de, denemek istemeyisine de saygılı olunmali.
Zaten ısrar yoksa cogunlukla deniyorlar.
Karsilikli travmalara, gerginliklere ne gerek var...
Saygı karşılıklı olur zaten.
Çocuklar saygili olmayi, saygı görerek öğreniyorlar.😊

çocuk açısından öyle ama birde analık açısından bakarsak haksız da değiller ya
benim kızı yumurta ve sütten nefret ettirdim ben mesela, Allah cezamı verdi şimdi ağzına sürmüyor haşlanmış yumurta ve sütü
Ama kendisine bıraksam faydalı hiç bir şeyi yemiyor neredeyse
O yüzden de çabuk hastalanan çabuk yorulan mızmız bir kız oldu
Annemin bedduası tuttu derim hep aynı ben oldu çünkü
Şimdi bir şey diyeceğim abartı diyeceksiniz
Kekin ve şerbetli tatlıların tadına bile evlendikten sonra baktım ben
İçinde un varsa tuzlu yenir bilinci vardı hep bende
Diyorum ya gıcığım işte
Yemeyen çocuk çok zor, benim oğluma 1 yaşına gelmeden kasik kasik pureler, çorbalar, meyveler, hamur isi herseyi yedirdim. Ama marifet ben de değilmiş, Çocuk ağzı açık geziyordu😄 ama kızım elimle ağzına götürdüğüm hiçbir şeyi yemiyor. Önüne koyuyorum, o secip yiyor, etraf batıyor tabi. Ama başka şekilde mümkün değil.

Yemeyen çocuk çok zor, benim oğluma 1 yaşına gelmeden kasik kasik pureler, çorbalar, meyveler, hamur isi herseyi yedirdim. Ama marifet ben de değilmiş, Çocuk ağzı açık geziyordu😄 ama kızım elimle ağzına götürdüğüm hiçbir şeyi yemiyor. Önüne koyuyorum, o secip yiyor, etraf batıyor tabi. Ama başka şekilde mümkün değil.
O kıza iyi bak annesi.😍😍 Karakteri muhtemelen sağlam olacak.
Hayatı kendi deneyimleyecek, hayatına sahip çıkacak, edilgen olmayacak. Afferin kuzucuga, maşallah...😍😍
Bayılırım tercihi olan bebelere...🥰

Kuş kadar yemişsin ama böyle yemen gerektiği için afiyet olsun canım

Arka fondaki burunu ısırırım🧛‍♀️
14 de yediğin geç kahvaltı olmuş aslında bu yüzden menünü beğendim afiyet olsun.Ama suyun az olmuş yatana kadar tamamladın umarım :)

Dengesiz olmuş biraz canım ama hastayım demişsin geçmiş olsun 💐

Menün güzel
Sabah ve akşam ekmek olmadığı için makarnada sorun yok bence

Oyy babacığının ellerinden öperim:) yenmezmi kız o pilav 🥰
ama o nescafe oldu mu şimdi cağnığğğ

Latte yerine seviyorsan filtre ya da türk kahvesi tercih etmelisin canm
Enginarı çok severim hiç aklıma yapmak gelmez afiyet olsun:)

Enee menünün devamı nerde kız😂
Menünden doğallık fışkırıyor yalnız 😎 yoğurdunu peynirini kendin yapıyorsun anladığım kadarıyla maşallah 🧿

Güzel geçmiş günün gitti mi misafir artık😂😂🧛‍♀️

Salata seni niye üzdü 😂
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim :KK53:
Onları da seviyorum ama sütlü kahveyi daha çok seviyorum 🙈 zaten 100 ml süt içine kakao , türk kahvesi ve tarcın ekleyerek yapıyorum latteyi. Sut mu sıkıntılı olan lattede?

ya yuzde yuz katiliyorum,

ama H3RA_ H3RA_ a da katiliyorum.

bazi cocuk cidden bu konuda birazcik durtmeye ihtiyac duyuyor.

benim buyuk sipa oyle asla yeni bir sey denemez,
ben de tadina bak, o zaman begenmiyorsan yeme diyorum,
ama tadina bakmadan da bi zahmet ben bunu sevmedim demesin yani, orada biraz zorluyorum :KK47:

ornegin zeytin asla yemez,
tamam sorun degil, onu zorlamam,
ama yeni bir sey almisiz eve, ya da yeni bir tarif denemisiz, tadina bakacak, zorunlu :KK52:
Benim sıpa da yemek konusunda o kadar yordu ki beni. Şimdi daha iyi ama yine de her gün onun için ayrı bi yemek düşünüyorum mutlaka. Yemek yemeyen ve seçen çocuk cook zor. Ömür törpüsü 😂

Kür olarak yapınca belli bir zamanı oluyor mu?
Ben yaptım ama, kahvaltı ve öğlen arasında yaptım. Süresi de yoktu...
Bir ara da senin yöntemi deniyeyeyim...😊
vücuda her şekilde faydası vardır muhakkak
benim diyetisyenim sabah açken yapmamı istiyor
karaciğeri temizleyen bir kürmüş aynı zamanda
benim diyetisyenin sayfasını atayım özelden buradan belki reklama girer problem olur
instagram sayfasını inceleyin çok faydalı bilgiler var

Ne yapıyorsunuz
15 günlük maydonoz kürü canım
ben yapmıştım geçen haftasonu bitti faydasını gördüm
ya bak ne dicem sana
ben şu 15 günlük maydonoz kürünü çok tuttum
Belki tartıda büyük rakamlar görmedim
ama o dönem eskisi gibi spor yapamama rağmen inceldim
dün akşam kalça ve bacak ölçüsü aldım inan bu kadar fark beklemiyordum
çünkü en sorunlu bölgelerim onlar

vücuda her şekilde faydası vardır muhakkak
benim diyetisyenim sabah açken yapmamı istiyor
karaciğeri temizleyen bir kürmüş aynı zamanda
benim diyetisyenin sayfasını atayım özelden buradan belki reklama girer problem olur
instagram sayfasını inceleyin çok faydalı bilgiler var
Çok teşekkür ederim canım...

CEYDOS CEYDOS geldim ama çok geç biliyorum diziden ziyade bütün işler benim telden dönüyor. eşim görevde sabit internet yok oğlumun bütün ders ödev güncelleme oyun işleri benim telefondan dönüyor. bugünde hem ödev hem güncelleme bide dizim olunca tel elime yeni düştü iki dk boşluk bulamadım.tabi hemen karpuz olmuşuz ama kacamak yok tabiki de. Ama bakıyorum hemen beni rakiplere yem etmişsin gözden cikarmisin çok alındım aşkolsun eh cuma da sen görürsün madem yarın neli kaçamak yapsam ki cikolatalimi cipsli mi😁
cuma yap kaçamak atış serbest ama sadece 1 öğün. çok zor tek cihaz ile bu işleri halletmek haklısın emme o günün yorumunu ertesi güne bırakmak bana yanlış geliyor. eş zamanlı yorum yapılmalıki yapılan bir hata var ise ertesi gün devam ettirilmemeli :halay:

16F33AF2-54D0-4A0B-A6CC-37A72D3C23BF.jpeg

730. Etap Periler Klanı Menü/Spor Tablosu

Periler Klanı
Cuma
Menü
Cuma
Spor
Cumartesi
Menü
Cumartesi
Spor
Pazar
Menü
Pazar
Spor
Pazartesi
Menü
Pazartesi
Spor
Salı
Menü
Salı
Spor
🎁
345
💧/👏🏼
370
👏🏼
440
👏🏼/💧745👏🏼/💧155
⛔
X
🥬/👏🏼
297
👏🏼
257
👏🏼406👏🏼270
👏🏼
180
👏🏼
475
👏🏼
195
👏🏼/💧X👏🏼195
👏🏼
598
🎁/👏🏼
706
👏🏼
435
⛔960👏🏼333

Ödül: 🎁
Eksik Su: 💧
Fazla karbonhidrat:⛔
Yeşillik/Salata: 🥬

CEYDOS CEYDOS kaptanlari elestirebiliyormuyuz pek emin olmadan naçizane fikrimi soylemek istiyorum 2-3 günlük detokslari ayrı tutarak söylüyorum bu yaptığın liste çok sağlıksız değil mi bu kadarda sağlıkla oynamamak lazım diye düşünüyorum.Birde su spor olayını anlayamadım yani diyet dönemi boyunca mi spor yapmıyoruz yoksa zayifladiktan sonra mi
İncelme nasıl oluyomus
4. takım kaptanları eleştirecekmiş. vurun kellesini.
ay deli tabiki ben hep bunu bekliyorum. neden buraya geldim kilo vermek için. neden menü paylaşıyorum eleştirilsin diye. kendi öz eleştirimi yapıyorum yav hep.
isveç diyeti yapıyorum duymuşmuydun hiç. onda yenecekler liste halinde 13 günlük bir diyet bu. onun dışına çıkmyorum yeme içme konusunda o yüzden menülerim böyle içler acısı. düzelecek hayırlısıyla 70 kg a bir ineyim. normale döneceğim.
belli bir oranda kilo vermeden ben spor yapmak istemiyorum. geçen yıl ben buraya başladığımda spor yapıyordum. yoğun şekilde. 61 kg ya düştüğümde istediğim inceliği yakalayamadım. o yüzden bu sefer. belli bir oranda kilo verip sonra spor yapma kararı aldı. geçmiş diyetlerimden birinde bu şekilde yaptığmda daha incelmiştim

X