Ya en muzdarıp oldugum konu. 5 yasındakı oğlum kendı yemeye resmen üşenıyor. Ben yedırıyorjm kasıkla. Kendın ye dıyorum beklıyo uyusuk uyusuk sen yedır dıyor, peynır zeytın domates sebze yemwgı zaten yemez. Kofte et tavuk makarna falan yer. Delırtıyor benı
Sizinki farklı bir durum ama...ya yuzde yuz katiliyorum,
amaH3RA_ a da katiliyorum.
bazi cocuk cidden bu konuda birazcik durtmeye ihtiyac duyuyor.
benim buyuk sipa oyle asla yeni bir sey denemez,
ben de tadina bak, o zaman begenmiyorsan yeme diyorum,
ama tadina bakmadan da bi zahmet ben bunu sevmedim demesin yani, orada biraz zorluyorum
ornegin zeytin asla yemez,
tamam sorun degil, onu zorlamam,
ama yeni bir sey almisiz eve, ya da yeni bir tarif denemisiz, tadina bakacak, zorunlu
Yemeyen çocuk çok zor, benim oğluma 1 yaşına gelmeden kasik kasik pureler, çorbalar, meyveler, hamur isi herseyi yedirdim. Ama marifet ben de değilmiş, Çocuk ağzı açık geziyorduçocuk açısından öyle ama birde analık açısından bakarsak haksız da değiller ya
benim kızı yumurta ve sütten nefret ettirdim ben mesela, Allah cezamı verdi şimdi ağzına sürmüyor haşlanmış yumurta ve sütü
Ama kendisine bıraksam faydalı hiç bir şeyi yemiyor neredeyse
O yüzden de çabuk hastalanan çabuk yorulan mızmız bir kız oldu
Annemin bedduası tuttu derim hep aynı ben oldu çünkü
Şimdi bir şey diyeceğim abartı diyeceksiniz
Kekin ve şerbetli tatlıların tadına bile evlendikten sonra baktım ben
İçinde un varsa tuzlu yenir bilinci vardı hep bende
Diyorum ya gıcığım işte
O kıza iyi bak annesi.Yemeyen çocuk çok zor, benim oğluma 1 yaşına gelmeden kasik kasik pureler, çorbalar, meyveler, hamur isi herseyi yedirdim. Ama marifet ben de değilmiş, Çocuk ağzı açık geziyorduama kızım elimle ağzına götürdüğüm hiçbir şeyi yemiyor. Önüne koyuyorum, o secip yiyor, etraf batıyor tabi. Ama başka şekilde mümkün değil.
Kür olarak yapınca belli bir zamanı oluyor mu?devam edebilecekmisin 15 gün
eğer niyetliysen kilo ve ölçülerini alarak başla
Onları da seviyorum ama sütlü kahveyi daha çok seviyorumKuş kadar yemişsin ama böyle yemen gerektiği için afiyet olsun canım
Arka fondaki burunu ısırırım
14 de yediğin geç kahvaltı olmuş aslında bu yüzden menünü beğendim afiyet olsun.Ama suyun az olmuş yatana kadar tamamladın umarım :)
Dengesiz olmuş biraz canım ama hastayım demişsin geçmiş olsun
Menün güzel
Sabah ve akşam ekmek olmadığı için makarnada sorun yok bence
Oyy babacığının ellerinden öperim:) yenmezmi kız o pilav
ama o nescafe oldu mu şimdi cağnığğğ
Latte yerine seviyorsan filtre ya da türk kahvesi tercih etmelisin canm
Enginarı çok severim hiç aklıma yapmak gelmez afiyet olsun:)
Enee menünün devamı nerde kız
Menünden doğallık fışkırıyor yalnızyoğurdunu peynirini kendin yapıyorsun anladığım kadarıyla maşallah
Güzel geçmiş günün gitti mi misafir artık
Salata seni niye üzdü
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim
Benim sıpa da yemek konusunda o kadar yordu ki beni. Şimdi daha iyi ama yine de her gün onun için ayrı bi yemek düşünüyorum mutlaka. Yemek yemeyen ve seçen çocuk cook zor. Ömür törpüsüya yuzde yuz katiliyorum,
amaH3RA_ a da katiliyorum.
bazi cocuk cidden bu konuda birazcik durtmeye ihtiyac duyuyor.
benim buyuk sipa oyle asla yeni bir sey denemez,
ben de tadina bak, o zaman begenmiyorsan yeme diyorum,
ama tadina bakmadan da bi zahmet ben bunu sevmedim demesin yani, orada biraz zorluyorum
ornegin zeytin asla yemez,
tamam sorun degil, onu zorlamam,
ama yeni bir sey almisiz eve, ya da yeni bir tarif denemisiz, tadina bakacak, zorunlu
Ne yapıyorsunuz
vücuda her şekilde faydası vardır muhakkakKür olarak yapınca belli bir zamanı oluyor mu?
Ben yaptım ama, kahvaltı ve öğlen arasında yaptım. Süresi de yoktu...
Bir ara da senin yöntemi deniyeyeyim...
15 günlük maydonoz kürü canımNe yapıyorsunuz
ya bak ne dicem sana
ben şu 15 günlük maydonoz kürünü çok tuttum
Belki tartıda büyük rakamlar görmedim
ama o dönem eskisi gibi spor yapamama rağmen inceldim
dün akşam kalça ve bacak ölçüsü aldım inan bu kadar fark beklemiyordum
çünkü en sorunlu bölgelerim onlar
Çok teşekkür ederim canım...vücuda her şekilde faydası vardır muhakkak
benim diyetisyenim sabah açken yapmamı istiyor
karaciğeri temizleyen bir kürmüş aynı zamanda
benim diyetisyenin sayfasını atayım özelden buradan belki reklama girer problem olur
instagram sayfasını inceleyin çok faydalı bilgiler var
Allah güç kuvvet versin canım.Selam canlar!
Nasilsiniz? Ben isten geldim anneme. 2 gundur cok yorgunumvucudumu dinlesem 1 hafta uyurum heralde ama dinleniyorum tabikii.
Amin ablacimAllah güç kuvvet versin canım.
cuma yap kaçamak atış serbest ama sadece 1 öğün. çok zor tek cihaz ile bu işleri halletmek haklısın emme o günün yorumunu ertesi güne bırakmak bana yanlış geliyor. eş zamanlı yorum yapılmalıki yapılan bir hata var ise ertesi gün devam ettirilmemeliCEYDOS geldim ama çok geç biliyorum diziden ziyade bütün işler benim telden dönüyor. eşim görevde sabit internet yok oğlumun bütün ders ödev güncelleme oyun işleri benim telefondan dönüyor. bugünde hem ödev hem güncelleme bide dizim olunca tel elime yeni düştü iki dk boşluk bulamadım.tabi hemen karpuz olmuşuz ama kacamak yok tabiki de. Ama bakıyorum hemen beni rakiplere yem etmişsin gözden cikarmisin çok alındım aşkolsun eh cuma da sen görürsün madem yarın neli kaçamak yapsam ki cikolatalimi cipsli mi
Periler Klanı | Cuma Menü | Cuma Spor | Cumartesi Menü | Cumartesi Spor | Pazar Menü | Pazar Spor | Pazartesi Menü | Pazartesi Spor | Salı Menü | Salı Spor |
345 | 370 | 440 | 745 | 155 | ||||||
X | 297 | 257 | 406 | 270 | ||||||
180 | 475 | 195 | X | 195 | ||||||
598 | 706 | 435 | 960 | 333 |
4. takım kaptanları eleştirecekmiş. vurun kellesini.CEYDOS kaptanlari elestirebiliyormuyuz pek emin olmadan naçizane fikrimi soylemek istiyorum 2-3 günlük detokslari ayrı tutarak söylüyorum bu yaptığın liste çok sağlıksız değil mi bu kadarda sağlıkla oynamamak lazım diye düşünüyorum.Birde su spor olayını anlayamadım yani diyet dönemi boyunca mi spor yapmıyoruz yoksa zayifladiktan sonra mi
İncelme nasıl oluyomus