Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

erkekler ete daha duskun oluyor sanirim,
bizde de ayni durum.

Sizinki farklı bir durum ama...
Denedikten sonra tercihine saygı var.
Dolayısıyla ondan emeğe saygı bekliyorsunuz.
Çok küçükse de, denemek istemeyisine de saygılı olunmali.
Zaten ısrar yoksa cogunlukla deniyorlar.
Karsilikli travmalara, gerginliklere ne gerek var...
Saygı karşılıklı olur zaten.
Çocuklar saygili olmayi, saygı görerek öğreniyorlar.

Yemeyen çocuk çok zor, benim oğluma 1 yaşına gelmeden kasik kasik pureler, çorbalar, meyveler, hamur isi herseyi yedirdim. Ama marifet ben de değilmiş, Çocuk ağzı açık geziyordu ama kızım elimle ağzına götürdüğüm hiçbir şeyi yemiyor. Önüne koyuyorum, o secip yiyor, etraf batıyor tabi. Ama başka şekilde mümkün değil.

O kıza iyi bak annesi. Karakteri muhtemelen sağlam olacak.
Hayatı kendi deneyimleyecek, hayatına sahip çıkacak, edilgen olmayacak. Afferin kuzucuga, maşallah...
Bayılırım tercihi olan bebelere...

Onları da seviyorum ama sütlü kahveyi daha çok seviyorum zaten 100 ml süt içine kakao , türk kahvesi ve tarcın ekleyerek yapıyorum latteyi. Sut mu sıkıntılı olan lattede?

Benim sıpa da yemek konusunda o kadar yordu ki beni. Şimdi daha iyi ama yine de her gün onun için ayrı bi yemek düşünüyorum mutlaka. Yemek yemeyen ve seçen çocuk cook zor. Ömür törpüsü

Kür olarak yapınca belli bir zamanı oluyor mu?
Ben yaptım ama, kahvaltı ve öğlen arasında yaptım. Süresi de yoktu...
Bir ara da senin yöntemi deniyeyeyim...
vücuda her şekilde faydası vardır muhakkak
benim diyetisyenim sabah açken yapmamı istiyor
karaciğeri temizleyen bir kürmüş aynı zamanda
benim diyetisyenin sayfasını atayım özelden buradan belki reklama girer problem olur
instagram sayfasını inceleyin çok faydalı bilgiler var

Ne yapıyorsunuz
15 günlük maydonoz kürü canım
ben yapmıştım geçen haftasonu bitti faydasını gördüm

Çok teşekkür ederim canım...

cuma yap kaçamak atış serbest ama sadece 1 öğün. çok zor tek cihaz ile bu işleri halletmek haklısın emme o günün yorumunu ertesi güne bırakmak bana yanlış geliyor. eş zamanlı yorum yapılmalıki yapılan bir hata var ise ertesi gün devam ettirilmemeli

730. Etap Periler Klanı Menü/Spor Tablosu

Periler Klanı
Cuma
Menü
Cuma
Spor
Cumartesi
Menü
Cumartesi
Spor
Pazar
Menü
Pazar
Spor
Pazartesi
Menü
Pazartesi
Spor
Salı
Menü
Salı
Spor
345
/
370
440
/745/155
X
/
297
257
406270
180
475
195
/X195
598
/
706
435
960333

Ödül:
Eksik Su:
Fazla karbonhidrat:
Yeşillik/Salata:

4. takım kaptanları eleştirecekmiş. vurun kellesini.
ay deli tabiki ben hep bunu bekliyorum. neden buraya geldim kilo vermek için. neden menü paylaşıyorum eleştirilsin diye. kendi öz eleştirimi yapıyorum yav hep.
isveç diyeti yapıyorum duymuşmuydun hiç. onda yenecekler liste halinde 13 günlük bir diyet bu. onun dışına çıkmyorum yeme içme konusunda o yüzden menülerim böyle içler acısı. düzelecek hayırlısıyla 70 kg a bir ineyim. normale döneceğim.
belli bir oranda kilo vermeden ben spor yapmak istemiyorum. geçen yıl ben buraya başladığımda spor yapıyordum. yoğun şekilde. 61 kg ya düştüğümde istediğim inceliği yakalayamadım. o yüzden bu sefer. belli bir oranda kilo verip sonra spor yapma kararı aldı. geçmiş diyetlerimden birinde bu şekilde yaptığmda daha incelmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…