Hemen bunlari da yapayimGünaydın kızlar
Zumba/dans günümüz kutlu olsun.
Benim bugün yapacağım sabit dans videoları
regl olmuşum çok sancım vardıHemen bunlari da yapayim
Su ikisini yaptim
Ikinci videoyu dahada sevdim
Sonra Karsima su da cikti
Onuda yapacagim simdi. Oyy Sipir Sipir terliyorum
Gecmis olsun, regli agrisiz gecirenleri kiskaniyorum.regl olmuşum çok sancım vardı
spor dersine gidemedim sabah
favorilere kaydettim bunları yapayım akşam
İnsanin yaptıkça yapası geliyor ama tanju daha çok nabız yükseltiyorHemen bunlari da yapayim
Su ikisini yaptim
Ikinci videoyu dahada sevdim
Sonra Karsima su da cikti
Onuda yapacagim simdi. Oyy Sipir Sipir terliyorum
Ay bende burda birinde okudum ama kim diyorum
Yapalim ozaman Pamela ablamizi dansini
Selam canim.Tam eksi görmüşken niye yaptın kendine bunu asenacım
Bu ara yoksun grupta yoğun musun?ya da ben görmüyorum hiç arada bi hellöö de kız
Sen söyleyince fark ettim senin yeşil olman gerekirdi çoktan niye öyle oldu ya
Boyun kaç ki ?
Başınız sagolsun
Gece 23 te açlıktan kırılan nazik midem ara öğün istemesin diye akşamı geç saate çektim yavaş yavaş indireceğim aşağıya nasipse inşallahSalata seni niye üzdü
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim
Menüm güzel spor da yaptım ama tartı inmiyor Bi yerde Bi eksik yada fazlam var çözemiyorum ya cidden regli olucam bu hafta yada spor bana yaramıyorKuş kadar yemişsin ama böyle yemen gerektiği için afiyet olsun canım
Arka fondaki burunu ısırırım
14 de yediğin geç kahvaltı olmuş aslında bu yüzden menünü beğendim afiyet olsun.Ama suyun az olmuş yatana kadar tamamladın umarım :)
Dengesiz olmuş biraz canım ama hastayım demişsin geçmiş olsun
Menün güzel
Sabah ve akşam ekmek olmadığı için makarnada sorun yok bence
Oyy babacığının ellerinden öperim:) yenmezmi kız o pilav
ama o nescafe oldu mu şimdi cağnığğğ
Latte yerine seviyorsan filtre ya da türk kahvesi tercih etmelisin canm
Enginarı çok severim hiç aklıma yapmak gelmez afiyet olsun:)
Enee menünün devamı nerde kız
Menünden doğallık fışkırıyor yalnızyoğurdunu peynirini kendin yapıyorsun anladığım kadarıyla maşallah
Güzel geçmiş günün gitti mi misafir artık
Salata seni niye üzdü
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim
Basınız sagolsun canım
Kız sen gene detoks mu yapıonGunaydinnnnnnnnn
Attim hurmalari yoğurdun içine az da tarcin ekledim....detox tayim bennnn bak haberiniz olsun ki şaşırmayın sonra
Tamamdır kaptan jamping de yapilcak salata da yenilecek ara öğün de yok arada sadece yesilcay yada kahve akşama bol salata yicem söz kahvaltımi yaptım kahvaltıdan önce sporumuda yaptım bugun zumba günüydü galiba yanlış hatirlamiyosam zumba da yaparım akşam üstü bugün güzel Olcak söz zaten tartı hiç eksi gostermiyo baba yeyim ben hemiiiiEki Görüntüle 2866990
@matilda34 vampirler kanını emsin inşallah. zombiler etlerini parçalasın, periler 100 yıllık uykuya yatırsında masumlar apartmanı izleyeme emi. bu saat oldu menü yok. geçti gitti artık.
E English_teacherrr @aedenli hep iyisiniz zaten bir bozunda fırçalama hakkım olsun.
Huhuki dün karboluydu onun üstüne bugün bol sebze olur dedim ama yok olur mu illaki sokuşturacaksın araya. 2 gün kaldı basküle yarın bol salatalı proteinli karbosuz menü bekliyorum. kaptanımdan özendim ceza veriyorum sana 50 jamping jack yapacaksın .
Günaydın ceydos Um teşekkür ederim cumaya supriz sizi bekliyo inşallah hedefe ulaşana kadar ölmek var dönmek yokEki Görüntüle 2866990
@matilda34 vampirler kanını emsin inşallah. zombiler etlerini parçalasın, periler 100 yıllık uykuya yatırsında masumlar apartmanı izleyeme emi. bu saat oldu menü yok. geçti gitti artık.
E English_teacherrr @aedenli hep iyisiniz zaten bir bozunda fırçalama hakkım olsun.
Huhuki dün karboluydu onun üstüne bugün bol sebze olur dedim ama yok olur mu illaki sokuşturacaksın araya. 2 gün kaldı basküle yarın bol salatalı proteinli karbosuz menü bekliyorum. kaptanımdan özendim ceza veriyorum sana 50 jamping jack yapacaksın .
Yok canım ne yemesi
Öncelikle kuzucuguna geçmiş olsun.Kızlar selam pek giremiyorum şu günler kızımın ateşi bir dusuyor bir yükseliyor bebek gibi oldu onunla ilgileniyorum olmadı doktora götüreceğim bugün diyetisyenle kampa başladım menulerim daha güzel ve daha değişik olacakBu hafta hastalıkla geçti sağlık olsun bu durumlarda ben çok pes ediyordum eskiden psikolojik olarak herseyi yiyiyordum bu sefer öyle olmadı yemedim yani belki arada biseyler attım ağzıma olsun eskiye göre çok çok iyi burda takimin etkisi bence neyse kızlar görüşürüz ben kaçar