Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Zumba/dans günümüz kutlu olsun.
Benim bugün yapacağım sabit dans videoları

Hemen bunlari da yapayim

Su ikisini yaptim
Ikinci videoyu dahada sevdim

Sonra Karsima su da cikti

Onuda yapacagim simdi. Oyy Sipir Sipir terliyorum

regl olmuşum çok sancım vardı
spor dersine gidemedim sabah
favorilere kaydettim bunları yapayım akşam
Gecmis olsun, regli agrisiz gecirenleri kiskaniyorum.
3. Videoda cok guzel.
Telefonu sarja taktim.
Sonra sedulu nun videolari yapacagim. Vucud ates icindeyken bisiklete geciyorum

Gunaydınnn. Dün gıremedım doğru duzgun. Misafırımde vardı aksam. Ama benı tebrık edın aferın diyin harıkasın dıyın cunku...
dun oğlanın arkadaşının doğumgunu vardı oraya gttık. Ne pasta yedım ne tatlı ne popaça. Oturdum 2 kasık patates salatası yedım
Yaa bu sabahta guzel bı eksı gordum. Keske klan yarısına katılsaydım yuzdeye daydam olurdu. Az verıyom dıye gırmedım ama oyle olmadı
Sonradan eklenmıyo mu 10. Takım gıbı

Tam eksi görmüşken niye yaptın kendine bunu asenacım
Bu ara yoksun grupta yoğun musun?ya da ben görmüyorum hiç arada bi hellöö de kız
Selam canim.
Evet cok yogunum bu ara, buradan da kopmamak icin yalnizca menu paylasiyorum sayilir.
Dun de uzun gunlerden biriydi,cok aciktim ve kalorili bir sey yememek icin direnip daha da aciktim.
Ardindan arkadaslar siparis vermis bunu ve gelmis yani yemek durumunda kaldim.bu iki gun dikkat ederim.
Islerim azaldiginda sohbete gelecegim

Salata seni niye üzdü
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim
Gece 23 te açlıktan kırılan nazik midem ara öğün istemesin diye akşamı geç saate çektim yavaş yavaş indireceğim aşağıya nasipse inşallah

Menüm güzel spor da yaptım ama tartı inmiyor Bi yerde Bi eksik yada fazlam var çözemiyorum ya cidden regli olucam bu hafta yada spor bana yaramıyor

Tamamdır kaptan jamping de yapilcak salata da yenilecek ara öğün de yok arada sadece yesilcay yada kahve akşama bol salata yicem söz kahvaltımi yaptım kahvaltıdan önce sporumuda yaptım bugun zumba günüydü galiba yanlış hatirlamiyosam zumba da yaparım akşam üstü bugün güzel Olcak söz zaten tartı hiç eksi gostermiyo baba yeyim ben hemiiii

Günaydın ceydos Um teşekkür ederim cumaya supriz sizi bekliyo inşallah hedefe ulaşana kadar ölmek var dönmek yok

Yok canım ne yemesi ben uyuyup kalmışım

Kızlar selam pek giremiyorum şu günler kızımın ateşi bir dusuyor bir yükseliyor bebek gibi oldu onunla ilgileniyorum olmadı doktora götüreceğim bugün diyetisyenle kampa başladım menulerim daha güzel ve daha değişik olacak Bu hafta hastalıkla geçti sağlık olsun bu durumlarda ben çok pes ediyordum eskiden psikolojik olarak herseyi yiyiyordum bu sefer öyle olmadı yemedim yani belki arada biseyler attım ağzıma olsun eskiye göre çok çok iyi burda takimin etkisi bence neyse kızlar görüşürüz ben kaçar

Öncelikle kuzucuguna geçmiş olsun.
Diyetisyenin listesi kaç kalorilik olacak canım?
Ben de şu istirahat sürecinde diyetisyenle mi ilerlesem diye düşünmüyor değilim...
Bazen de gerek görmüyorum, bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…