Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim göbek kalçadan geniş ha çok güldüm kendime

Gogus

Evet mesaji benden once bulmussun bense ariyim daha evet bel 76 gobek 83 olucakti
Yok dal degilim biraz odun gibiyim tifil olunca

CEYDOS geldim ama çok geç biliyorum diziden ziyade bütün işler benim telden dönüyor. eşim görevde sabit internet yok oğlumun bütün ders ödev güncelleme oyun işleri benim telefondan dönüyor. bugünde hem ödev hem güncelleme bide dizim olunca tel elime yeni düştü iki dk boşluk bulamadım.tabi hemen karpuz olmuşuz ama kacamak yok tabiki de. Ama bakıyorum hemen beni rakiplere yem etmişsin gözden cikarmisin çok alındım aşkolsun eh cuma da sen görürsün madem yarın neli kaçamak yapsam ki cikolatalimi cipsli mi

CEYDOS kaptanlari elestirebiliyormuyuz pek emin olmadan naçizane fikrimi soylemek istiyorum 2-3 günlük detokslari ayrı tutarak söylüyorum bu yaptığın liste çok sağlıksız değil mi bu kadarda sağlıkla oynamamak lazım diye düşünüyorum.Birde su spor olayını anlayamadım yani diyet dönemi boyunca mi spor yapmıyoruz yoksa zayifladiktan sonra mi
İncelme nasıl oluyomus

Ben

Kaptanım şarjım bitti, sonra uyuyakaldım, menüyü hemen yaziyorum

Sabah:
2 kraker
2 kasar
2 dilim tavuk
10.00:
Corba
13.00:
Corba
18.00:
2 tavuk parcasi
Suyu 3 litre yapacam
A Arrietty_
Kuş kadar yemişsin ama böyle yemen gerektiği için afiyet olsun canım
Arka fondaki burunu ısırırım
14 de yediğin geç kahvaltı olmuş aslında bu yüzden menünü beğendim afiyet olsun.Ama suyun az olmuş yatana kadar tamamladın umarım :)
Dengesiz olmuş biraz canım ama hastayım demişsin geçmiş olsun
Menün güzel
Sabah ve akşam ekmek olmadığı için makarnada sorun yok bence
Oyy babacığının ellerinden öperim:) yenmezmi kız o pilav
ama o nescafe oldu mu şimdi cağnığğğ
Latte yerine seviyorsan filtre ya da türk kahvesi tercih etmelisin canm
Enginarı çok severim hiç aklıma yapmak gelmez afiyet olsun:)
Enee menünün devamı nerde kız
Menünden doğallık fışkırıyor yalnız yoğurdunu peynirini kendin yapıyorsun anladığım kadarıyla maşallah
Güzel geçmiş günün gitti mi misafir artık
Salata seni niye üzdü
Günü geç kapatmışın biraz daha erkene çekmeye çalışsan daha iyi olur sanki arnavut ciğerini yidiğiim

Günaydınn sabah sabah menülere daldım çıkamadım
Daha ev ahalisi uyuyor ben niye kalktım bilin çünkü açım
Gunaydin
Kiz Git yat
Bende kiz ile bas basa kaldim simdi. Kahvalti yapti, simdi 2x20dk dizi izleyecek cocuk dizisi tabi
O arada Bende 2x Pamela reif yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…