Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öğlen 1 kase yoğurt
Akşamda karabuğdayı haşlayıb yoğurtla yedim
2 lt su içtim yarım litrede yatana kadar içicem 2 kupa yeşil çay 2 kupada kahve tükettim
Merhaba küçük bebeğin var diye kalmış aklımda. Emziriyor musun? Eğer öyleyse çok az yemişsin.
Emzirmiyorsanda az yemişsin gerçi 😂
GÜNÜN MENÜSÜ

KAHVALTI:
150 Gr menemen
40 Gr sepet peyniri
2 ceviz
Marul, salatalik, maydanoz

Sade Türk kahvesi
10 Gr bitter

Yeşil çay
10 Gr siyah kuru üzüm
10 Gr dut kurusu
5 Gr çiğ badem

OGLEN:

1/2 muz+1 y.kasigi kakao+200 ml süt+10 Gr chia tohumu karışımı

30 Gr Keçiboynuzu unu+su

AKSAM:

200 Gr nohut salatasi
200 ml ayran

3 lt su
nasıl dengeli bir menü
su miktarıda çok güzel 👍
Kahvalti 1dilim ekmekten sandvic (peynir yesillik ,domates ),4 zeytin ,1/2 kirmizi biber
Turk kahvesi ,espresso
Aksam 4yk kisir ,1 sarma ,2yk sebzeli yogurt
2.5lt su

20dk kosu 120puan
7100 adim 213 puan toplam 313 puan
H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS sedulu sedulu A Arrietty_
Sebzeli yoğurt derken yeşillik mi doğradın içine. Annem yapardı o tarz bir salata. Kıvırcık, dereotu ve yeşil soğanla. Sende okuyunca aklıma geldi.
Yarın akşam bende yapayım kendime.

Merhaba küçük bebeğin var diye kalmış aklımda. Emziriyor musun? Eğer öyleyse çok az yemişsin.
Emzirmiyorsanda az yemişsin gerçi 😂

nasıl dengeli bir menü
su miktarıda çok güzel 👍

Sebzeli yoğurt derken yeşillik mi doğradın içine. Annem yapardı o tarz bir salata. Kıvırcık, dereotu ve yeşil soğanla. Sende okuyunca aklıma geldi.
Yarın akşam bende yapayım kendime.

Evet onun gibi dereotu ,marul biraz salatalik uzerine 1kasik yogurt nane pulbiber ,afiyet olsun🥰

Benim de yuzme dersim var simdi.

CEYDOS CEYDOS ben de 35imde yuzme dersine gidiyorum, deniz korkumu yenebilir miyim dersin 😀
Ay o bende de var. Ayağım kalktığımda yere değecek illa ki. Geçen sene şnorkelle farketmeden bir açılmışım yüzebilmeme rağmen korkarak döndüm kıyıya.

İyi akşamlar şuan ayağımı uzattım ama acayip uykum var yorgunum geçmiş yapabildim bugün çok yazışma olmamış şükür 🤭
CEYDOS CEYDOS dermapen paylaşmana çok sevindim kuzenimin cildinde özellikle doğumdan sonra çok leke çıktı ve pek çok şey denemesine rağmen geçmiyorlar ona söyledim hemen baksın diye 🌺
deneyimlerimi paylaşmaktaki amacımda buydu canım. yıllardır uğraşıyorum.

Benim de yuzme dersim var simdi.

CEYDOS CEYDOS ben de 35imde yuzme dersine gidiyorum, deniz korkumu yenebilir miyim dersin 😀
Bende denizden korkarimm😣
Selamlar Geçmiş yapamadım nasılsınız Kızlar
Iyiyizz iyiyizz sen nasilsin🤨
ekrana bizim için bakmadığın kesin. yoktun tüm gün ???
Yeminle aynisini dusundum😂
Ceza isini cok bosladigimi fark ettim :110:
Yoooooooo :ıslık:
Hic spor yapmadim
ama 20.400 adimim var :işsiz: Cayimi icip ,youtube da ergin kirbac videosu bulup yapsam mi.Adam incelme isinde mükemmel ya
Cayini ic oh mis. Bi arada olcu tablosunuda ativer sonra gel keyfim gel😍😍😝

X